24-02-2014, 08:38 PM
Ovaj post sam postavio jos odavno ..malo se moje stanje promenilo a i stariji sam za koju godinu .... Meni nije namera da bilo koga hvatam ili da lovim znakove (sam sam video preko 200 znakova od kojih mislim da je u "zivotu" bar polovina)..Prosao sam celu Srbiju uzduz i popreko i nije mi namera da se pravim "vazan" ili bilo koga da "hvatam" ...PO KO ZNA KOJI PUT POKUSAVAM DA RAZVIJEM TOLERANCIJU I SARADNJU MEDJU TRAGACIMA [glow=red,2,300]JER NE ZIVI SE VECITO[/glow]...ali koliko vidim ovde nije bitno deliti vec se dokazivati ko i koliko zna...verujte mi zna samo onaj koji je nesto i nasao .... Ovde pokusavam da pomognem tragacima ali ovoliku sujetu nigde nisam video...Zasto ???? zasto niko ne zeli da saslusa svakog pa ako mu neko i ne "odgovara" na neki nacin -- neka ocuti...ali ne ovde mora uvek neko da se pravi vazan Janko , Pera ...Laza i ko zna ko jos... ali....
I zato molim forumase da ne isteruju svoju sujetu ... Ako bre znate! kazite da NAS prosvetite...Ako ne onda ocutite!!!
Nadam se da me je razumeo onaj ko je trebao!
Pozdrav
I zato molim forumase da ne isteruju svoju sujetu ... Ako bre znate! kazite da NAS prosvetite...Ako ne onda ocutite!!!
Nadam se da me je razumeo onaj ko je trebao!
Pozdrav