26-01-2013, 05:04 AM
Ako su oni,"kopali" tunele,onda bi i ti tuneli bili ogromni,kao sto su kopaci,zar ne? Imate li fotografije toliko velikih tunela,da su ovi "kopaci" mogli da stanu u njih? Nigde se nespominju "ogromne jame ili okna"..bar ja nisam uspeo to da nadjem. Jeste da je internet cudo,ali nema tih informacija o tolikim rudarskim oknima. Nisam toliki poznavalac Svete knjige Biblije,sada su poceli i nju da osporavaju,navodno nekim nadjenim "jevandjeljem po Judi",koje negira to sto pise u Bibliji....ma,sve te price su,malo degutantne. Ja imam 43 godine i nesecam se,a gledam Tv i vesti na njima,dugo...da sam ikada video ili cuo na bilo kojim vestima,da je nadjeno tako nesto,toliki skelet,tih dimenzija. Sto rece gore neko,zaboravio sam,"pa valjda bi bila prvorazredna senzacija" da se tako nesto otkrije,brujale bi sve TV stanice na kugli zemaljskoj,to je sigurno. Sve mi to nekako spada u naucnu fantastiku. To mu,nekako dodje,kao i sve ove price ovde,o nekim "magazama","ostavama" i slicnim stvarima,za koje i dalje,nepostoji nijedan valjani dokaz,sem "rekla-kazala". Mada,da se razumemo,ja svima zelim puno srece da nadju te "magaze" i ostale stvari koje traze,da nebude da sam "neverni Toma"...svaku srecu Vam zelim .