KO SU TI LJUDI AKO SU LJUDI - Oblik za Štampu +- Forum skriveno blago - zakopano blago (https://www.skrivenoblago.com/forum) +-- Forum: Razno (stvari koje su vezane za zakopano blago) (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-7.html) +--- Forum: Razno (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-73.html) +--- Tema: KO SU TI LJUDI AKO SU LJUDI (/thread-1258.html) |
KO SU TI LJUDI AKO SU LJUDI - Acabeograd - 20-01-2013 Odg: KO SU TI LJUDI AKO SU LJUDI - Gora Romanija - 20-01-2013 Moracu da batalim rakiju. Nesto ko`` da me rakija malo bacila,pa nevidim dobro :o :-[ :-X :o Odg: KO SU TI LJUDI AKO SU LJUDI - Timakumminus - 20-01-2013 fotoshop zaebao vek....sta sve nece se sete da izmanipulisu....kuku...tandrcak tandrcak ...... Odg: KO SU TI LJUDI AKO SU LJUDI - Acabeograd - 20-01-2013 Timakuminus,,to je tvoje misljenje,,i ja ga postujem....ali cu sacekati jos malo da vidim sta i drugi misle pa cu jos nesto postaviti vezano za ovo. Odg: KO SU TI LJUDI AKO SU LJUDI - Gora Romanija - 20-01-2013 Pa Ono,posto se bavim fotogrfaijom i posto puno radim sa photoshopom,a poznajem dobro taj program,odmah iskljucujem nejgovu upotrebu na ovim fotkama. Onako laicki mi djeluje kao scena za snimanje nekog filma,vjerovatno scenografija. Sa druge strane,kao vjernik i kao kolikotoliki poznavalac Svetog Pisma,usudio bih se kazati da je Biblija govorila o ljudima dzinovima,koji su nekad zivjeli na nasoj plavoj planeti. Tu je i legenda o Golijatu,pa tajanstvenim ratnicima Azije....hmmm,bas me zanima sta ce biti odgovor Odg: KO SU TI LJUDI AKO SU LJUDI - grotagold - 20-01-2013 Odgovor.....pa da...NARAVNO DA SU U PREPOTOPSKO VREME ZIVELI "DIVOVI"...to se u Svetom pismu i spominje... Odg: KO SU TI LJUDI AKO SU LJUDI - Acabeograd - 20-01-2013 Odg: KO SU TI LJUDI AKO SU LJUDI - Timakumminus - 20-01-2013 Aco naravno da je moje misljenje kao i sto mislim da nije moguce da se covek tokom evolucije povecava i na kraj opet smanjuje jer inace nisu bili ni uslovi ni ishrana da tako veliki ljudi zive...a da u sveto pismo se spominje ali neka mi neko protumaci ko je teologiju studirao u kom smislu divovi jer nije sve kao sto izgleda usput kao i darvinovu teoriju da je covek nastao od majmuna pa sto onda opet se ne stvaraju ljude ili nesto tako slicno? usput slike su preuzete sa ilol.rs a taj sajt je vise za zajebanciju nego sto je ozbiljan....i naravno na kraj sto to nije objavljeno u svetu?bila bi senzacija brujao bi ceo svet ..... pozdrav Odg: KO SU TI LJUDI AKO SU LJUDI - mincic - 20-01-2013 Pozdrav drugari Ima dosta ovakvih snimaka po internetu . Neko logicno objasnjenje mi ne mozemo dati . Mali smo umom , a i po navici smo neverni tome .Verovatno ni sami ne bismo poverovali i da ih nadjemo .Mozda je istina , jer ih ima dosta . Ja ne znam sto bi se neko trudio da ovako nesto fotomontira. na freskama u piramidama imate takve prikaze gde bozanstava (inace ogromnih razmera ) drze u rukama vladare i posvecuju ih . Odg: KO SU TI LJUDI AKO SU LJUDI - FENIX - 20-01-2013 Mincicu...i ostali... Da ti LJUDI su postojali...kopali su tunele...radili kao fizcka - radna snaga......... |