05-01-2013, 06:29 PM
(05-01-2013, 03:42 PM)bodatajson link Piše:ako mislis na ground balance on ima tracking ground balance sto znaci sam se podesava dok trazis
e tu nastaju mali problemi jer dok on sam uradi balans nastaje prazan hod i dosta sporije detektuje tako da dosta puta omasi predmet
ovo sto sam ja pokazao to je tragacka fora da mu pomognes da odradi ground balance bez tog praznog hoda i baga
inace graund balance se tako radi na garetu gti 2500 u modu koji sam ja pokazivao tu po fabrickom uputstvu netreba raditi groun balans
e sad obicno bude da ono sto pise i teorija u praksi nefunkcionise bas najbolje
eto jedan od nacina da preskocis teoriju i udaris odma praksu .......
Ne nisam mislio na to podesavanje.Da ne lupam svasta sad ali informacije radi on ima prvo vazdusno izjedanacenje da odradi pa kad sondu spustis na zemlju oko 5 sm.,tek tada treba tasterom(nemogu sad da se setim)treba aktivirati automatiku.Ovo sve treba odraditi u ALL metal modusu.Na ovom forumu u jednom postu WM6 je lepo objasnio sve za ovaj detektor ali je samo ova sitnica za podesavanje automatike za zemlju mislim izostavljena.Posle tog podesavanja prema zemlji detektor se sam postavlja u modus "coin".I tek tada ce automatska kontrola zemlje ispravno raditi.Na nekim snimcima na you tube to nije prikazano.