15-12-2012, 10:22 PM
Ja sam jednom isao na takav skup i mogu reci da vise nemam namjeru
Metalne rašlje
|
15-12-2012, 10:22 PM
Ja sam jednom isao na takav skup i mogu reci da vise nemam namjeru
15-12-2012, 10:27 PM
nebih da nastavim prepucavanje sa amaterima ja sam jedan minimalni deo svojih nalaza ovde izneo ako vec pricamo o nekim nalazima i uspesima
cak i ovaj najminimalniji deo za vecinu vas je misaona nedostizna imanica i jedino ovde na mojim slikama mozete da naparite oci ako uopste znata sta je to i kakvi su nalazi mogu da nastavim diskusiju sa pravim tragacima i ljudima koji znaju sta rade nebih da silazim na nivo koji je meni ispod casti imas aparate za koje ti terba mozak da bi radio sa njima i naravno imao uspeha i imas aparaturu za koju ti treba sto manje mozga i sto vise maste profesionalci se prepoznaju po aparatima koje koriste i nalazima koje imaju cezar i raslje :-\ :oprofi nema sta bas ti skupa oprema sto se tice hapsenja ovakvi sajtovi su izmisljeni zbog toga da se sami registrujete ocigledno neznate sta znaci ipi adresa i ostale stvarcice imam kopletne podatke o svima pa :-* SLADJANKO NEMCI PRAVILI GARET I GARET JE PLAZNI APARAT.... :E DRZ SE TI RASLJI PRIJATELu TI SI TAKAV STRUCNJAK DA MESTA NEMA jesi video uopste kako izgleda garet sem ovde na mojoj slici mislim da nema svrhe da nastavim diskusiju sa vama izvolite dokazite to sto navodite pohvalite se tim vasim nalazima ili samo umete da balavite po tastaturi u suprotnom nebih da gubim vreme sa vama ovakve nebuloze kojima se vi bavite i pisete suvisno je citati a kamoli odgovarati kosac evo ja cu poslusati glas razuma i ostaviti na miru ove umisljene strucnjake na miru jer ako su nemci pravili garet ja nebi tu nista diro beznadezno je
15-12-2012, 11:19 PM
DObro mozda sam pogresio u vezi aparata desava se i to ali kolega ti se hvalis necim sto si nema veze,HAPSENJEM?Za moju opremu i koliko vredi nije uopste bitno bitno je da ja sa njom nalazim na terenu i jos nikad do sada nisam kopao u prazno gde mi je detektor pokazao a ako zelis da vidis detektor nema problema slikacu ga samo da znas da izgleda ko fabricki i nije kojekakva sklopocija ?
15-12-2012, 11:52 PM
Zdravo svima
drago mi je da je dosao glas razuma . Nema rasprava, ako nije moglo to da se raspravi do sada, nikada i nece. Pozdravljam odluku o primirju . Pozdrav svima!!!!!
15-12-2012, 11:57 PM
PS.
SAVET NIKADA SE VISE NEMOJTE HVALITI NI SA CIM . A PONAJVISE NE NALAZIMA. MNOOOGO VELIKIH STVARI JE PRONADJENO, VERUJTE MI NA REC, A DA O TOME NEMATE POJMA I TAKO TREBA I DA OSTANE. VEELIKI POZDRAV TRAGACIMA
16-12-2012, 12:21 AM
(15-12-2012, 11:57 PM)kosac link Piše:PS. ZIVA ISTINA,,PUNO,PUNO KRUPNOG JE IZASLO I KO DA GA MRAK PROGUTAO.....
16-12-2012, 12:33 AM
(15-12-2012, 10:09 PM)kosac link Piše:Ja sam imao najbolju nameru i ios uvek je imam i zato MOMCI OPUSTENO.Ko je i ciji je veci i bolji davno je proslo veme dokazivanja. sve vam covek rekao..ko shvati nesto ce i da promeni ko nije ...................................
16-12-2012, 12:36 AM
POZ svima moliobi te KOSAC ako ima sanse da se vidimo i ostali kolegi neki seriozni i ozbili i stabilni ako mose kqd se vidi i pricamo bice drugo i bojle a tako pisi vako onoj tako kase ja tako i na kraj nikako tako misliom da nema kraj dajte jedan put muski da vidimo gdesmo svi pricamo pisamo i nista racunajte kako i gde i ferski i praski samo tako mose nesto ja tako mislim vi kako mislite pa pisite poz
16-12-2012, 01:22 AM
KOSACU SLAZEM SE SA TOBOM UPRAVO SAM I JA O TOME PISAO AKO SI PRATIO POSTOVE.
KAKO SA TAKVIM COVEKOM DA IZADJES NA TEREN KAD ON PRETI HAPSENJEM DA LI JE ON NEKI LIK ILI BOG,DA LI ON PUSTA SUNCE I KISU,PA KO JE ONDA MOJ ? AKO NE VERUJE U RASLJARSTVO NE MORA NI DA PISE NA TU TEMU A HVALISE SE NA SVA USTA DA NAZOVEM SA NJEGOVIM PRONALASCIMA I PITANJE JE DA LI SU NJEGOVI? TO STO JE POSTAVIO SVOJU SLIKU NISTA NE ZNACI MENE IMA I NA YOUTUBE AKO SI GLEDAO OVO STO SAM ZALEPIO OVDE PA SE NE HVALISEM NICIM.DA NE POMINJEM NA KAKVE SVE TERENE IDEM I GDE ME SVE ZOVU.NE BAVIM SE SAMO OVIM ZA RACUNAROM KO POJEDINCI NEGO SAM STALNO NA TERENIMA I NE ZALIM SVOJ TRUD I MUKU MALO ME JE SADA SNEG ZADRZAO KUCI INACE PRVI LEPI DAN ODO JA NA TEREN. JA NISAM TRAGAC HOBISTA PA KAD ME NE MRZI DA IDEM CISTO DA SE KAZE DA SAM BIO VEC 20 I KUSUR GODINA SE BAVIM OVIM SPORTOM,I VRLO SAM BLIZU VECEM NALAZU SAMO DA SE VREME STABILIZUJE. A I DA NADJEM STO BI ZANEMARIO FORUM KAO STO JE VEC KOMENTARISANO JOS BIH SE DALJE BAVIO OVIM SPORTOM SA MNOGO BOLJOM OPREMOM .
16-12-2012, 02:17 AM
(16-12-2012, 01:22 AM)sladjanko link Piše:I VRLO SAM BLIZU VECEM NALAZU SAMO DA SE VREME STABILIZUJE.Nemoj da se ljutis ali nisam mogao a da ne napisem ovo....ova tvoja tvrdnja me podjeca na one koji traze lijek za rak, govore vec 100 godina kako su vrlo blizu da pronadju lijek a nikako da to urade |
|
|