Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KORENATAC
Pa ti najbolje znas sta trazis jer citas pisano.Nad godinu treba da ima mali krstic i rimska jedinicaIspred broj.Godina treba da je naopacki isklesana.Preko puta ima izbusene rupe u zid dvatrinaest rupe.ima i znak na zid kao santrac  sa dve rucice.Ima zmije dve crveno bojene spletene a krst nije izmedju nji nago odma iznad nji.Preko puta zmije malo zdrebe obrnulo glavu i gleda preko levu butinuu supalj golem cetvrtan kamen u koji mogu da stanu pet coveka. zdrebence je figura.Tu kod zdrebence ima u blizinu i mecka prirodna od kamen koja sedi na kamen  i trmka za pcele.Ispod direk sa desne strane ima prolaz za dalje.Mozda je nesto od znakova i dodato kasnije ko bi ga znao?Pozdrav.
Odgovori
Apise,
pa slikaj bre to...
ovako samo zamisljamo....

Wink

marsovac
Odgovori
Zdravo Apise
Ja trazim pecinu onako kako sam ti rekao jer tako stoji u planu.E sada sta taj covek zna to i on ne razume najbolje.Jer sigurno to nije u Korenatac.Klisura se zove Korenatac a ne selo .Od usca Gabrovnicke reke do vrela kod Neke Kamenice ima 12 izvora.Ima brv kojim se prelazi reka .Taj brv gleda u pecinu u kojoj je puska itd.....
E ako to on zna onda u redu a ovo sto ti pises da je ON VIDEO  neka se ON JAVI  pa da nam napise posto vidim da ima internet adresu pa samim tim ima i kompjuter.
pozdrav
Odgovori
Nema iza to mi je rekao da ja to postavim umesto njega.A mail nije njegov  nego njemu bliskog coveka. Na papiru mi je nacrtao beo kamen koji stoji na tri kamena i rekao mi je selo gde se nalazi i da je ispod njega potokTakodje sedam zalepljenih tanjira kao i one recke.  .Ako te zanima nazvaces ga akoli pa ne idemo dalje  javice se neko drugi koji ima planove za date znakove. Sto se tice  terena ja sam tu lovio.Znam i deje Korenatac i Klisura a i Gabrovnica.  Pozdrav.
Odgovori
Da nebude nesporazuma  sedam tanjira kao i recke nisu u korenatac  kao i beo kamen koji stoji na tri crvena kamena.Pozdrav.
Odgovori
OK
Odgovori
Sto se tice Korenatca tice koliko je meni poznato svi mestani toga kraja kuce koje se nalaze na tome mestu nazivaju korenatac.To je za njih posebna celina  ..Samo jedan covek tamo sada zivi sa svojim psima a ima ih desetak.
Odgovori
Nije ni bitno ko i koliko pasa tamo zivi. Korenatac se proteze od Katinog kamena do nekog vrela u G.Kamenici. Tako ovde pise. E sada ako si ti ( i ) iz tog mesta i sve to znas drago mi je. Mislim da ovde nije pitanje odakle i dokle je Korenatac vec VALJDA  kako da nadjemo ono za sta smo se prijavili na ovaj forum . Lep naslov forum ima. Ali mnogi clanovi skrecu sa teme dokazujuci se u svemu a ne u onom za sta kupuju silne aparate. Uzgred za koje SVI  tvrde da su BAS NJIHOVI NAJBOLJI. Najbolji je onaj aparat KOJI NESTO I NADJE!!!
Znaci ko nesto zna o ovome neka pise a ja cu napisati SVE  sto je potrebno za dalje.
Pozdrav
Odgovori
kosac,,,slazem se u potpunosti...

marsovac
Odgovori
Cuj se sa covekom pa razmenite saznanja i saradjujte.Hteo sam samo da pomognem obojici.Sto se tice toga kraja i okoline znam ga iz lova a ne trazenja para.Mozda cu nekada da precutim istinu ako mi se ucini da ce  ako je kazem drugi imati problem zbog toga.Ali da lazem necu. Tamo sam ja  kao kod svoje rodjene kuce. A sto se price tice javna ogoljena prica ce doneti korist nekome to je sigurno ali  kome?Da ne ispadne isto kao sto je dole u Vranje i okolinu?Ista prica samo se ponavlja na drugo mesto.Pozdrav i srecno vam bilo obojici.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 13 Gost(a)