Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moj predlog kako ne treba raditi
#21
Crni,

ovo treba da imate:

http://www.snake-removal.com/repellent.html

Odgovori
#22
To nemamo ali smo imali nešto drugo slično tome i ako su jedna dve one beže ali ovde ih ima mnogo više i dalje čekamo da još zahladni.
Odgovori
#23
Zvucacu naivno , brate ali daj jednu slicicu tog smuka da mu vidimo izgled . Ne govorim to zato sto te cikam , vec imam zelju da sebi dokazem da to postoji . Mislim da te molim u ime svih nas . ne treba da vadis blaga i sve ostalo , daj smoka da mu brk vidimo.
Odgovori
#24
jeste probali sa dimnim bombama iz prodavnica vatromet..nema explozija samo jak gust dim koji nije ni stetan i ako se udahne......al najbolje da zapalite krpe i sacekate da se izluftira od toga se uvek sklone i dugo ih nema...
Odgovori
#25
Pozdrav svima , efikasno sredstvo koje se koristi u mom kraju je duvan tj. duvanski dim. Kazu da pusenje ubija , ne ubija ali rasteruje zmije.
Odgovori
#26
Ubre Pirocanac dzmija Smuk pa brci..
Odgovori
#27
Apise
da mu se nasmejemo u brk brate . da ga vidimo covece . POSTOJI ILI NE .  ne treba nalazi i ostalo . daj dasmoka vidimo . pa samo je on cudo za sebe .
Odgovori
#28
nego nesto zamrlo ovo. nema nikakve slike . daj je brate ima da ti damo nobelovu nagradu samo da utolimo radoznalost .
Odgovori
#29
ima jos radoznalih...    :'(
Odgovori
#30
sto se tice zmija , najbolji je sumpor kupljen u nekoj poljoprivrednoj apoteci. Beze 100 %, a da ne bi ulazili u nesigurne rupe postoje sumporne trake koje je pale pa polako dime neko vreme. Ja sam imao problema sa zmijama u temelju vikendice i posle prskanja celo leto sam bio miran.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 5 Gost(a)