Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RANGER TELL locator
to nigi majstore u pravusi milion posto.poydrav
Odgovori
Bas me zanima kakvu ti azdaju imas kada ti je ovaj lokator glupost.. Da te ispravim svaki ali svaki aparat i lokator ima svoje dobre i lose osobine niko do sad nije napravio lokator koj locira stopostotno u milimetar nego te navodi na to mesto od prilike ipak u zemlji ima sve i svasta tako da se taj genijalac koj ce napraviti lokator koj moze da napravi lokator koj prelazi svake prepreke nije jos rodio.. Tako da..
Odgovori
A i tebe niko nevuce za nos da ga kupis ako neverujes u lokatore.. Ti onda radi sa rasljama ili viskom mada i za njih kruze razne price isto kao i za lokatore neko ih hvali a neko ih kudi.. Lokator te samo navodi na mesto a detektorom tacno odredis gde je i kopas.. znaci lokator nemozes da kotistis i da vadis robu ako nemas i dobar detektor..
Odgovori
Kolega ako moze posalji uputstvo
Odgovori
Jel vi to ozbilno pricate da ovo ..... radi.
Odgovori
(12-05-2016, 08:35 PM)dekisa link Piše: Hvala druze voleo bih da cujem iskustvo u radu sa njime.
Ima ih mnogo na prodaju na ,,Kupujem prodajem,, malo mi smesno to da preko digitrona podredjujes koji ces metal da trazis na osnovu frekvencije posto oko nas kruze mali milion frekvancija.
U svakom slucaju hvala unapred na odgovru i javi druze kako radi to sokocalo.
Pozz
pozdrav ..ja imam rangerrtell ekaminer  i mogu ti reci da digitron ima funkciju emitovanja fregvencije  koju uredjaj ispod njega detektujei dalje vrsi lociranje u i na zemlji .
Odgovori
Ne se lazete so vakvi aparati. Samo parite ke si gi dadete
Odgovori
Druzgari ja mislim da i taj Ranger kako se. Zove vec i raslje cak sta vise i od plastike da uradis raslje ili drveta pa i armaturske zice sve raade neso pokazuju.
E ali sve to je povezano sa samim ljudskim organizmom odnosno energijom covekab.
Probajte uzmite dve plasticne cevke za sokove one deblje mozete da iim formirate. lL profil i krenite iznad neke supljine ili u polje i sto se tice polja tu gde se ukrste ili razdvone probajte detektorom na al metal. Tako na dva tri kesta zato sssto se kod nekod iznad nekog metala predmeta ukrste a kod nekog raazdvoje.
Proba ne kosta nista plasticne cevcice nisu skupe pa vidite i sami sta se d3sava
Pozz sve najbolje
Odgovori
istine i verovanja laseri itd:                      ljudi kad ce te shvatiti da te sprave se prodaju naivnim ljudima koji veruju da moze neka sprava da nadje na daljini od 5m i 1m dubine a kamoli 100 500 i 1km (x)daljine  i dubine(x) obicna prva laz drugo u kapsuli ili po frekvenciji koje ukucate kineske kalkulatore ili digitrone i samo to trazi pa na svetu jos niko nije izmislio detektor koji samo trazi gvozdje a drugo ne a kamo li samo zlato te sprave kupuju oni koji ne poznaju dobro praksu iz elektonike fizike a veruju previse itd napravljeno je onako kako moze da radi i to je to preko toga ne moze i nasavremenija tehnika na svetu nije postigla ono sto je nemoguce a kamo li majstori koji vam prodaju te sprave po par stotina i hiljada evra i uveravaju da su to masine svemoguce i pojedini u to veruju i danas  kao sto je i verovanje da ima babaroge i druge stvari natprirodne to samo kod nas moze ziveti u svetu maste i verovanja nekih ....
Odgovori
Svaka tebi cast nigi, nek si im reko skoro pa sve a ko razume svatice  ;D
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)