14-04-2017, 01:43 PM
to nigi majstore u pravusi milion posto.poydrav
RANGER TELL locator
|
14-04-2017, 01:43 PM
to nigi majstore u pravusi milion posto.poydrav
19-04-2017, 11:01 PM
Bas me zanima kakvu ti azdaju imas kada ti je ovaj lokator glupost.. Da te ispravim svaki ali svaki aparat i lokator ima svoje dobre i lose osobine niko do sad nije napravio lokator koj locira stopostotno u milimetar nego te navodi na to mesto od prilike ipak u zemlji ima sve i svasta tako da se taj genijalac koj ce napraviti lokator koj moze da napravi lokator koj prelazi svake prepreke nije jos rodio.. Tako da..
19-04-2017, 11:06 PM
A i tebe niko nevuce za nos da ga kupis ako neverujes u lokatore.. Ti onda radi sa rasljama ili viskom mada i za njih kruze razne price isto kao i za lokatore neko ih hvali a neko ih kudi.. Lokator te samo navodi na mesto a detektorom tacno odredis gde je i kopas.. znaci lokator nemozes da kotistis i da vadis robu ako nemas i dobar detektor..
22-06-2017, 03:50 PM
Kolega ako moze posalji uputstvo
04-07-2017, 11:01 PM
Jel vi to ozbilno pricate da ovo ..... radi.
17-03-2018, 09:03 PM
(12-05-2016, 08:35 PM)dekisa link Piše: Hvala druze voleo bih da cujem iskustvo u radu sa njime.pozdrav ..ja imam rangerrtell ekaminer i mogu ti reci da digitron ima funkciju emitovanja fregvencije koju uredjaj ispod njega detektujei dalje vrsi lociranje u i na zemlji .
18-03-2018, 09:08 AM
Ne se lazete so vakvi aparati. Samo parite ke si gi dadete
18-03-2018, 09:55 AM
Druzgari ja mislim da i taj Ranger kako se. Zove vec i raslje cak sta vise i od plastike da uradis raslje ili drveta pa i armaturske zice sve raade neso pokazuju.
E ali sve to je povezano sa samim ljudskim organizmom odnosno energijom covekab. Probajte uzmite dve plasticne cevke za sokove one deblje mozete da iim formirate. lL profil i krenite iznad neke supljine ili u polje i sto se tice polja tu gde se ukrste ili razdvone probajte detektorom na al metal. Tako na dva tri kesta zato sssto se kod nekod iznad nekog metala predmeta ukrste a kod nekog raazdvoje. Proba ne kosta nista plasticne cevcice nisu skupe pa vidite i sami sta se d3sava Pozz sve najbolje
23-03-2018, 01:55 PM
istine i verovanja laseri itd: ljudi kad ce te shvatiti da te sprave se prodaju naivnim ljudima koji veruju da moze neka sprava da nadje na daljini od 5m i 1m dubine a kamoli 100 500 i 1km (x)daljine i dubine(x) obicna prva laz drugo u kapsuli ili po frekvenciji koje ukucate kineske kalkulatore ili digitrone i samo to trazi pa na svetu jos niko nije izmislio detektor koji samo trazi gvozdje a drugo ne a kamo li samo zlato te sprave kupuju oni koji ne poznaju dobro praksu iz elektonike fizike a veruju previse itd napravljeno je onako kako moze da radi i to je to preko toga ne moze i nasavremenija tehnika na svetu nije postigla ono sto je nemoguce a kamo li majstori koji vam prodaju te sprave po par stotina i hiljada evra i uveravaju da su to masine svemoguce i pojedini u to veruju i danas kao sto je i verovanje da ima babaroge i druge stvari natprirodne to samo kod nas moze ziveti u svetu maste i verovanja nekih ....
24-03-2018, 04:49 PM
Svaka tebi cast nigi, nek si im reko skoro pa sve a ko razume svatice ;D
|
|
|