Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kokoska i devojka sa korpom
da li neko ima pisaniju kokoska i devojka sa korpom, rimljanin i cetiri osmice jedna u drugu.  Znakove nemam slikane to je po prici jednog kolege koji zna mesto
Odgovori
Ko je za saradnju neka se javi...
Odgovori
Svrljig?
Odgovori
Ne znam tacnu lokaciju, kolega mi ispricao za te znakove da zna gde se nalaze. Ima tu jos znakova, cinimise i neka crkva
Odgovori
Pozdrav,
imate dobru ideju vodilju, neka slicica tog "rimljanina" ili "devojke" li pak "kokoske" koju pominjete ne bi bila na odmet.
Ja znam bar jednog kolegu koji bi znao nesto da vam kaze za dalje, ali zaista nemam pravo da govorim u necije ime.
Zato vam predlazem da nesto od ovog sto ste pomenuli da kolega tacno zna gde je i fotografisete jer mozda time kolega  koji zna taj kontekst znakova se motivise pa i oglasi ovako ili vec nekako  Wink
Odgovori

Timpolok  potupunosi u pravu. Problem je sto kolega nema sliku i nemaoze uskoro da ode do znaka, odnosno dosta je udaljen, daleko u planine potreban je dzip a to nemamo na rspolaganju. Tako da se izvinjavam  jer nemam slike, nadam se da ce biti prilika da se uslika ili se neko javi pa odemo svi skupa da pogledamo znakove...
Odgovori
Ralo i volovi pistolji
Odgovori
PITANJE JEDNO?
STA DRZI DEVOJKA U RUCI SEM KROSNJE.
Pozz
Odgovori
Ne znam da da li drži nešto u drugoj ruci, moram da pitam. Ali devojka ima jednu sandalicu
Odgovori
Na kojim figurama a gore pomenutim se javlja pikovanje kao metod "ukrašavanja" kompozicije delova figure.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)