Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spisak planova iz mojih arhiva
Ok posto je suva planina sirok pojam , onda ako moze ovako malo da ogranicim meni su najbliza sela Bogdanovac(stari naziv za selo je Kukavica ako se slucajno pominje negde da znas da je to selo )kod sela Bogdanovac znam neke price za Meciji vrh i za neku rupu u tom kraju ako slucajno imas nesto o tome bilo bi lepo , ostala sela u okolini su Linovo, Ljuberadja ,Suracevo, Gorčince to je sve Lužnicki kraj suve planine, oblast oko mesta Babušnica.. ako te ne mrzi pogledaj za ovaj kraj ako imas nesto Smile pozdrav !
Odgovori
Kolega j zaboravio da napise da oko STARE PLANINE ima izgradjen i KINESKI ZID  Big Grin ;D ;D
Odgovori
IMA KOD MENE MESTO ZVANO KOMARICA I RAVNI DEL
Odgovori
daj zmicek nesto za Babusnicu i okolinu Sad
Odgovori
Pozdrav druze ! interesuje me toponim mala planin , danas se ne zove tako vec ima drugi naziv . javi se.
Odgovori
U jednom opisu mi pise: Kada prodjes SV Nikolski prohod ulazis u malu planinu.I dalje sta sve tamo ima to svi znamo. Koji to prohod i gde pojma nemam.
Odgovori
prelaz sv. Nikola se nalazi na Staroj planini...
Odgovori
Sveti nikolski prelaz jeste na staru planinu, i tamo je i baba marta i sve ostalo....samo sto je sa bugarske strane a to kolege iz belogracika najbolje znaju....
Odgovori
ZNAM GDE JE ZLJEBURA
Odgovori
GNOISTE,DA LI JE KOD PIROTA ,IMA LI MARKOVE LIVADE,PORED SUKOVA,,IMAM PLAN
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 64 Gost(a)