Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spisak planova iz mojih arhiva
pozdrav  svima. Sta kaze plan za komaricu? Posto je navedeno da ima! I dali ima neki spasov plan za isto mesto.unapred hvala
Odgovori
Nesto za istocnu Srbiju? Pozdrav
Odgovori
pozdrav zmijo imas li sta za vrsac i okolinu
Odgovori
za grotu.pirossi,crnog,admina molim vas ako imate nesto za VRSAC I OKOLINU pozzz
Odgovori
(07-12-2015, 12:19 AM)caja link Piše: pozdrav zmijo imas li sta za vrsac i okolinu

Pozdrav Cajo,
Zmija nije na forumu zadnjih 3 godine.

(07-12-2015, 12:47 AM)caja link Piše: za grotu.pirossi,crnog,admina molim vas ako imate nesto za VRSAC I OKOLINU pozzz

Kad postavis ovakvo pitanje, voleo bih da znam a verovatno i oni kojima si ga uputio šta očekuješ da ti daju?
Priču o blagu?
Legendu iz lokalnog folklora?
73. jubilarni prepis "vernog" plana
Kožnu mapu?  Big Grin
Svakako da sam ubacio malo šale, ali pitanje je i vrlo ozbiljno u drugu ruku.
Odgovori
Zorane66 traži kojzu glavu na Kopaoniku. Kada nađeš javise, toliko o Kopaoniku.
Odgovori
(31-12-2015, 12:59 PM)El-lobo link Piše: Zorane66 traži kojzu glavu na Kopaoniku. Kada nađeš javise, toliko o Kopaoniku.

El-lobo,
  prema mojim saznanjima nemamo člana sa takvim nikom.
Naime bio je nekada aktivan taj nik ali korisnik istog ugasio je nalog.
Odgovori
Izvinjavam se sto zatrpavam temu!
Ima li neko neke informacije za Ivanjicu. Imaju 2 rudnika Antimona u blizini, Hadzi Prodanova Pecina
Izmeni poruku
Odgovori
Kolega Zola , STA TE KONKRETNO NTERESUJE VEZANO ZA TAJ KRAJ NASE ZEMLJE , odnosno za grad Ivanjicu i okolinu ?
Odgovori
Pa gde bi imalo da se trazi detektorom, ako imaju neki znacajni spisi da je nesto bilu to nekada..
Sve me zanima.. Jer sam iz Ivanjice a tek poceo da se bavim traganjem!
Ima u selu kod mene Nemacke barake bile, nadam se da cu tu nesto naci kad prodje ovaj sneg..
Trenutno imam Surf Pi 1.2 nadam se da ce biti dobar za pocetak
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 20 Gost(a)