Teme: 19
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Pozdrav kolega Rades,
zbog vas vam ksžem ovde još jedino GPS koordinate i sve ste rekli, nisu svi posetioci dobronamerni.
Teme: 30
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ee nema problema skoro sve sam rekao ali glavne stvari nisam posebno sto se to mesto danas drugacije zove a i jug srbije je dosta veliki nevcerujem da ce lako da ga pronadju a uostalom vec uskoro polazimo sa ekipom da radimo ima dobra masina pa ce ispitamo sve u okolini uostalom ima izreka kome je rceno taj ce ga uzme
Tako je rades ja mislim da znam gde se to nalazi pa cu sutra tamo da odem ako hoces mozemo i zajedno imam dobre masine sa velikim sondama,imam da pretrazim svaki kamen i svaki milimetar tog terena,video sam sta sam video kada sam ove tvoje snimke propustio kroz infracrveno svetlo i ultrazvucne filtere i odusevio sam se sonim sto sam video,mesto je ko san mislim da bolje nisam video na nijednom forumu pa ni ovom i necu da cekam ni minut,sutra nAJAVLJUJU SNEG ALI BAS ME BRIGA IDEM DA ODRADIM OVO JER MISLIM DA JE SUPER to sto ima pod zemljom a i za zamke sam se poripremio,Javicu vam sta sam nasao
Rades ovo je tvoj nalaz ukoliko nadjem to sto mislim da tamo ima pola je tvoje,azko hoces samnom javi mi pozdrav,ovde ima zutog za nas 10 za sto godina,pozzzz
BRAVO !!! Sve si spremio ali si zaboravio jednu stvar. LOKALNI JEZIK NEZNAS , TAKO DA SLABA VAJDA DA NADJES NESTO. Cim skontaju da nisi "njihov" ..... skupe se za bar dva broja manje... neznaju nista i nista nisu culi ;D ;D ;D
Teme: 19
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
(14-01-2016, 10:26 PM)caja link Piše: Tako je rades ja mislim da znam gde se to nalazi pa cu sutra tamo da odem ako hoces mozemo i zajedno imam dobre masine sa velikim sondama,imam da pretrazim svaki kamen i svaki milimetar tog terena,video sam sta sam video kada sam ove tvoje snimke propustio kroz infracrveno svetlo i ultrazvucne filtere i odusevio sam se sonim sto sam video,mesto je ko san mislim da bolje nisam video na nijednom forumu pa ni ovom i necu da cekam ni minut,sutra nAJAVLJUJU SNEG ALI BAS ME BRIGA IDEM DA ODRADIM OVO JER MISLIM DA JE SUPER to sto ima pod zemljom a i za zamke sam se poripremio,Javicu vam sta sam nasao
Polako ali sigurno ukoliko budeš nastavio sa ovim izvrgavanjem svake normalne teme RUGLU, sankcija sledi!
Teme: 30
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
pozz svima i dobronamernim i ionim drugima ako je neko toliko siguran da zna mesto gde se to nalazi neka se javi i slobodno napise gde je i u kom selu je ja nisam ga ostavio pa da je moje a tkodje nisam siguran da li nesto ima ili nema to ce kaze masina koju licno posedujem i kojom cu da ispitam a inace mesto je pod prismotrom od ljudi koji su me odveli do njega pa slobodno idite.
Teme: 23
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
grota svaka ti je na mestu za prethodni post. i apsolutno tacno.pozdrav svima
Teme: 8
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Teme: 3
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%