Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Topli Do & Tri Cuke

Trazim reku (recica) koje vise nema (presusila) i izvor (kladenac) koje je u ataru sela Dojkinci.
Plan je da se ispitaju oba mesta a onda da se odabere jedno mesto (najbezbednije) a to znaci da se ostaje bar 7 dana gore. Svako ce biti zaduzen da kupi deo (hrana, gorivo, itd) neophodan za period od 7 dana. Ulaganje zavisi od broja ljudi koji ucestvuju u tome.

Ima li zaintersovanih???

Vise detalja kasnije.

Explorer
Odgovori
Uzevši u obzir da treba da se ispitaju oba mesta, ostaje nedorečeno na prisustvo ili odsustvo čega se ispituju.
Takođe nije lako shvatljiva izjava o odabiru mesta "najbezbednije" (bezbednost kog smisla: bezbedno od radoznalih pogleda, divljih životinja, prirodno-meteoroliških pojava ili pak od geopatogenih zračenja itd.)
Priča može biti interesantna zato malo proširijem diskusiju nije ništa u duhu podcenjivanja i prozivanja kako autora (predlagača tako bilo kog drugog). Atmosfera malo se užarila zbog crvenog ALARMA pa moram da stavljam pojašnjenje vlastitih izjava.
Odgovori
Timplok,
sta te konkretno zanima?

Explorer
Odgovori
Isto sto i sve ostale potencijalno zainteresovane, a što sam i napisao.
Znači malo šire pojašnjenje šta je cilj rekognosciranja i koji tip bezbednosti treba da zadovolji mesto krajnjeg odabira na kome ce se bivakovati 7 dana.
Odgovori
Timplok,

kao sto sam rekao vise detalja samo kroz email, ali evo u par crta:

Oba mesta se obilaze
Mesto koje se proceni da je lakse za "otvaranje" imace prednost
7 dana je planirano, a moze da potraje i duze (posle preobrazenja--objasnicu ekipi zasto je to JAKO, JAKO VAZNO!!!!)
Po planu (tumacim tako, ipak je pisano na starom jeziku) izgleda da postoje zavrzlame.

Explorer

Odgovori
Ok, korektno, u slučaju eventualne osnovane zainteresovanosti javi ću se.
Živi bili.
Odgovori
ma vi se jako zaigrali , ali to sto se trazi kod dojkinaca je zajebano .
Odgovori
Nema frke.

Ako je neko cuo za Mojsija - kamenoj glavi vezano za  taj deo, rado bih da prodiskutujemo.

Explorer
Odgovori
Pozdrav @mincic:
Taka nam je druže; Stara "zajebana" cela.
Odgovori
Slazem se kopac (mincic), zato ja i napominjem ONO STO JE LAKSE I MANJE OPASNIJE.
Tu kod Dojkinaca se pominje PROPAS, i neka klizava 'voda".

Gore u brdu Topli Do opet se govori o teskoj ploci koju samo KRST moze da pomeri.

Pusta recica, treba mi IZVOR (naravno bivsi i ploca sa koje se vidi VRH Tri Cuke)

Explorer

Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)