18-07-2015, 08:53 PM
Srecan rad majstori .kad obidjete topli do i dojkinci a vi lepo svrnire na po jedno ladno i casicu razgovora ako ne nadjete trazeno.a ako nadjete srecno vam bilo.
Pozdrav
Pozdrav
Topli Do & Tri Cuke
|
18-07-2015, 08:53 PM
Srecan rad majstori .kad obidjete topli do i dojkinci a vi lepo svrnire na po jedno ladno i casicu razgovora ako ne nadjete trazeno.a ako nadjete srecno vam bilo.
Pozdrav
18-07-2015, 09:01 PM
Pozdrav i tebi @laki kes
Sa velikim zadovoljstvom, prihvatam mogućnost čašice razgovora, nezavisno od bilo čega imam nameru obići i te krajeve žive slike su jače od 1000 forumskih postova.
18-07-2015, 09:19 PM
Laki kes,
koliko znam velika je teritorija, jedino ako se nalazimo ispred neke specificne tacke. A osim toga ponecu i ja pivo. Explorer
19-07-2015, 12:24 PM
explorer rekoh ti ja
ako imas neki problem javise laki kes ce da resi sve ,a ima I u njegovu knjigu zapiske kOje niko nema,zato je I osudio to je propast unapred, a bolje svratite na pivo kod laki kes da ne gubite vreme,pa nista ja nerekoh lose I netacno BUKAC JE BUKACCC ;D
19-07-2015, 04:35 PM
Svaka neznalica na razne nacine pokusava da omalovazi necije znanje.
I da vidis cuda jako mi je poznato to sto trazi eksplorer a g pirosi nek nastavi sa vecernjom kad nije ucio od koga treba pa sad dobija packe ipocni da citas prave knige a ne o video igricama jer tako ckole nemoz da izucis ni za zanat nisi vec ce ti kupim 100 ovce pa po cel dn na ovuj zegu ces uz nji i uz to cu ti kupim i klopotari daj se ovce ne zagubu steta je za teb nie.ma iduduk ce te kupim samo akoj nesinaucili.
31-10-2015, 12:39 AM
Veliki poz svima i himovich seli svima uspeh i radost samo nemojte moje SRNU da dirate i sve sta vas muce tu sam slopono pisite sta treba uvek je tuPOP MARTIN HIMO iskreno samo i bog bomose a necisto sledi bosja kazna ovo je istina oz pop martina on tako kase veliki poz svima it srca i dusu i sve staimam samo srca cito poz svima
|
|
|