Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Da li je pronađeno zlato bezbedno ?
Ne  sekiraj  se  pope  moja  rakija  je  sigurnija  nego petlici.Ja  ostavljam  na  starenje  samo  srednji  deo  to  jest  srce.Prvenac  i  kraj  kod  mene  ne  prolaze.I  ruka  mi  je  skoro  zdrava  tako  da    ce  biti  valjda  i  divljaci  za  gulas.  A  ono  izmedju se  podrazumeva.Sto  se  tice  drljanja  tu  si  u  pravu  mada    sam  time  hteo  da  malo  razmrdam  kolege  planinare  ,i  ukazem  da  osim  dobre  opreme  treba  resiti  jos  neke  stvari po  meni veoma  bitne  i  da  igraju  ISKRENO  POSTENO  I  NARAVNO  OPUSTENO  SAMO  OPUSTENO!!!!!
Odgovori
bezbedno je - ako te ne uhvate i ne opljackaju

ostalo je mambo jambo i preterivanje, ja nijednog seljaka nisam video da sa maskom cisti stalu, a prepuno je bakterija
Odgovori
(15-10-2011, 01:23 AM)sisoje link Piše: ja nijednog seljaka nisam video da sa maskom cisti stalu, a prepuno je bakterija
ma sta zna nas seljak sta je egipatski otrov ili bakterije, lopatu u ruke i udara po "neprijatelju" dok ne ocisti stalu 8)
mada nije iskljuceno da kod tih stalskih bakterija dolazi do "samoneutralizacije" od prevelike doze jonizujuceg zracenja i radijacije
isto kao i kod zakopanog zlata  ;D Big Grin
Odgovori
Aaaaaaaaaa VOLIM TEEE
Odgovori
Razgovarajuci    sa  jednim  mojim  drugarom  iz  okoline Rebrova    saznao  sam  da  se  treba  cuvati  najvise  od  otrova  zaraze  itd... Ima  kaze  i  otrova  koji  udaraju  u    ....  kosu  dal  rece  pod  kosu  ili  u  kosu  nesecam  se  tacno  ali  nadjose  ovde  pored  reke  u  polju    odma  ispod  ruskih  krstova        nasi    cigani  dok  su  kopali  jednu  njivu  nesto  para  i  nisu  se  zarazili  po  telu  vec  im  je  rece  on  udarilo  na  drugo  mesto. Cuvaj  se    prijatelju  zaraze  i  ovih '' kosnih  ''  otrova  a  omaje, karakondzule  cuvari  rimskih  grobova i  nepoznate  svetlosti su  za  profesionalce  sa '' planovima''.Zdravi  vi  meni  daste  prijatelji  moji ,  da    ste  Svrlizani  ne bi  vam  od  te  nepoznate  svetlosti  falilo  ama  bas  nista.
Odgovori
Ti    Ruski  krstovi  su  gore  u  stenama  i  tu  je  izvadjeno  , bilo  je  pritisnuto  stenom  odozgo.Covek  koji  je  to  prvi  video    i  pokazao  mesto    nije  dobio  ni  hvala.                    Cigani  su    otkopali  slucajno  ali  dole  u  polju  .  i  kako  kazes udarilo  ih  je  pod  kosu.  cudan  neki    otrov. Takvih  primera  ima  bezbroj.Igrajte  posteno  prijatelji  moji    i  oprezno!!!!
      ISKRENO  POSTENO  I  OPUSTENO ....... 
Odgovori
Da price da su pojedine riznice zasticene sa odregenim otrovima ili bakterijama vise nego tacne mogu licno mogu potvrditi.
Poznajem coveka iz gradica Kavadarci u MK koji je nasao "zuto" i nakon vemoa kratkog vremena isti je nazalost preminuo.Jedostavno nisu mogli da dijagonosticirtaju sta mu se desava.Jer ne tako star i sasvim zdrav covek 50-stak godina je odjednom razboleo i sav se raspao.Ako neko imam prijatelja u Kavadarci neka pita sta se desilo sa likom zvanog "Padar"......
Odgovori
ovako Baneta na osnovu njegovih iskustava izuzetno postujem onaj sto zna oko zracenja a nece da nam kaze ne mogu osporiti ali deluje smesno sto covek koji je ulazio u rupu magazu ziveo je 91 godinu ali Bane ne zna da su u piramidama izginuli eminentni arheolozi. A evo o cemu je rec tacno je da se mesa vrsta otrovne gljive s necim pri dizanju prasine dolazi do udisaja i to je to sreze mu pluca i umre od krvarenja do godinu dana. Licno mislim da su hajduci imali jacu stvar kod udisaja i radim na tome.
Odgovori
I ja imam nekih saznanja o otrovnom zlatu ili prostorij..ja cuh ovako..da su mesali biljni otrov sa zmiskim i sa time posipali prostoriju i zlato...e sad svi znamo kako ih zovu jerusalimske zamke..dali ih kod  nas ima nisam siguran ali kao i za sve i za njih kruze price......A za radijaciju nisam siguran dal ima ili nema.
Odgovori
Ko veruje neka veruje ko ne kako hoće,najjači otrov za koji su znali stari narodi je otrov žabe a otrov se zove ,,bufotenine"Pročitajte i procenite sami koliko je opasan.
http://vutra.org/zabe.php
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 23 Gost(a)