Pozdrav svima na forumu, dali bi neko imao za mene neki detektor za zamenu za Nokiu N8 bio bi zahvalan ili samo elektroniku,Novca nemam ostao sam bez posla a Kum mi kupio detektor, pa sam sa njim išao na teren dobra stvar biti u brirodi,tako da sam se i ja zarazio.
Teme: 23
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
pozdrav kolega i dobrodosao!neznam dal ce neko menati za telefon. Nego pokusaj da ga prodas, pa kupi neki,ili pokusaj sa nekim da napravis detektor. Ipak su svima pare nekako najmilije sredstvo placanja. I ja jos uvek nemam svoj detektor,ali bice uskoro valjda.pozdrav
Kolega dobro ti nama doso...kreni sa samogradnjom jer je jeftinija pa polako i samo polako i sakupices za nesto ozbiljnije.Mnogi su uvereni i mastaju da je najskuplji i najbolji.Upoznaj malo istoriju i nadji sebi vremena i kreni.
od mene srecno...
Teme: 11
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Vidis to nije losa ideja ??? . Ja bih imao da ponudim Sony XPERIA miro st23i , Nokia asha 300 , Nokia 301 , CCIT C3(kinez sa dve kartice ) , a za neki bolji detektor Pasat b3 89god TDI (neregistrovan) . LELE KAD BI MI UPALILA NEKA OD OVIH PONUDA :o .
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
(12-05-2014, 10:32 PM)GROTAGOLD link Piše: ...jel to zaboravljeno na sedistima od auta...he he he ;D ;D ;D
Ja posteno zaradjujem svoj hleb i placam porez . Telefoni su kupljeni , a pasat nije mogo da ostane u Mareu ;D
Hvala puno na savetima, Ja sad trenutno koristim od kuma ACE 350 i imam nekih rezultata,ali kako vidim biće najbolje samogradnja za početak,a naravno da je najbolje imati svoj aparat .
Teme: 22
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
CITYTAXI,pasat ne moze u mareu ali neki deblji novcanik ;D salim se,naravno
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
(13-05-2014, 09:53 AM)rimljanin link Piše: CITYTAXI,pasat ne moze u mareu ali neki deblji novcanik ;D salim se,naravno
eh da je tako kao sto si reko , bilo bi lepo , nego prazni novcanici ??? .