Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DELTA SNIFFER XR-71
Pozdrav!!Evo,da pokazem i moje skromno delo...ali to je samo pocetak!
Pozzzz!

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
...evo drugi...

Odgovori
...i treci...

Odgovori
Citat:Pozdrav!!Evo,da pokazem i moje skromno delo...ali to je samo pocetak!
Pozzzz!
Svaka cast,bas fino izgledaju!Koji je spoljni precnik tih cevi za tvoju veliku sondu?Interesuje me jer sam planirao da pravim jednu sondu 2 x 1 ili cak 2 x 2m za extremne dubine.Delta je veoma snazan detektor.Jos jednom,cestitke za odradjen posao!
Pozdrav..............fixxx Smile SmileSmile

"Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista"
- Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
Odgovori
Pozdrav Fixxx! Smile SmileSmile
Hvala lepo za cestitke!Trudio sam se da izgledaju sto bolji.E,obim velike sonde je 1,10m X 1,10m(zato sto u prodavnici prodaju te pvc cevove na metar,...plus kad stavim i laktove,onda izadje ta brojka od 1,10m!)To nije problem,moze da se odsece malo od nji,ali jos nisam hteo da ih secem...ko zna mozda cu posle zaliti! Cry CryCry A precnik samog ceva je fi 2,80 cm.Mislim da je cev idealan za sondu veceg obima,jer je dosta cvst ne savija se lako,zato bilo bi idealan i za jos vecu sondu,napr:2m X 2m!I mene interesuje sonda od 2m X 2m,ako saznas vise o tome,molim Te podeli i samnom!Hvala jos jednom
Veliki Pozzzz.....Rufus Smile SmileSmile
Odgovori
@rufus
Zdravo.Nisam bas siguran da ti zice u tome ADSL kablu imaju po 0,5mm.Izmeri otpor pa nam javi koliko iznosi na toj duzini kabla za tvoju sondu.

"Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista"
- Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
Odgovori
Toliko sam kabla potrosio dok nisam nasao pravi da sam mogao da se umrezim s' celom zgradom !!! Smile SmileSmile Smile SmileSmile Smile SmileSmile

Odgovori
Pozz!
U svakom slucaju cu jos da proverim to,ali sad kako mi kazes i meni je sumnjivo da ima taj 0,5mm!Neka,jos nije kasno,kabl sam samo na probu uvukao u cev,samo da vidim kako ce izgledati!Ali hvala sto si mi obratio paznju na to!!
Javi mi se u vezi sa cevovima,...ja sam tu!
Pozzz...Rufus
Odgovori
Citat:Toliko sam kabla potrosio dok nisam nasao pravi da sam mogao da se umrezim s' celom zgradom !!! Smile SmileSmile Smile SmileSmile Smile SmileSmile
Pozz!
I mene interesuje,gde mogu da kupim odgovarajuci Adsl kabl!!!Pre deset dana sam kupio 10 metara,ali izgleda da nece odgovarati za sondu....
Pozz....Rufus Smile SmileSmile
Odgovori
Citat:[quote author="fixxx"]Toliko sam kabla potrosio dok nisam nasao pravi da sam mogao da se umrezim s' celom zgradom !!! Smile SmileSmile   Smile SmileSmile   Smile SmileSmile
Pozz!
I mene interesuje,gde mogu da kupim odgovarajuci Adsl kabl!!!Pre deset dana sam kupio 10 metara,ali izgleda da nece odgovarati za sondu....
Pozz....Rufus Smile SmileSmile [/quote]
U svojoj velikoj potrazi da ne poverujes ali sam odgovarajuci ADSL kabal za sondu nasao na pijaci!Savet-zice u kablu moraju biti jednozilne,nikako mnogozilne jer one daju mnogo veci otpor nego sto nam je potrebno.A za sistem povezivanja izvoli fotku..........

[Slika: abcsx.jpg]

U slucaju da ne nadjes odgovarajuci ADSL kabal iskoristi neki drugi,npr. telefonski , cini mi se da su u njemu zice oko 0,6mm , ali nemoj da skidas sa bandera da nas ne bi pohapsili........... Smile SmileSmile

Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 26 Gost(a)