09-12-2020, 09:13 PM
Da li neko ima iskustva sa ovim dubincem ako moze da napise iskustva kakav je na terenu u radu hvala
Golden mask deep hunter
|
09-12-2020, 09:13 PM
Da li neko ima iskustva sa ovim dubincem ako moze da napise iskustva kakav je na terenu u radu hvala
09-12-2020, 10:41 PM
Nije los ali sve zavisi za sta ti treba, ako mislis da trazis kovanice i tako to onda nemoj da ga kupuje uopste e sad ako trazis nesto vece na vecim dubinama onda nije los,opet napominjem nije los nemoj da pomisljas na neke dubine od 2m i vece
10-12-2020, 06:26 PM
Hvala kolega Cesar na odgovoru naravno da nemam nameru sa njim da tražim sitne novčić nego krupnije predmete i naravno ne treba na dva metra ni da uhvati bilo šta treba bager za to haha dovoljno je i do 80 100 cm da uhvati krupniji predmet i naravno da radi kombinaciju on i običan vlf detektor zbog lakšeg određivanja da li je predmet običan metal ili neki plemeniti jel verovatno kod ovih dubina a diskriminaciju je slabija
10-12-2020, 10:38 PM
Moja ti je preporuka da kupi Relic Striker
Vece predmete hvata i preko 1m dubine, ja g koristim i prezadovoljan sam Koristio sam veliki broj detektora i pulsnih i vlf Po meni je on najdublji vlf detektor koji postoji |
|
|