Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tri čuke-smokova dupka
nije a ti si verovatno iz selo Bela ili tu okolo.................
Odgovori
da nisi ti pomesao sa poganovsku dupku I smokovu dupku, to ti je 20km vazdusna linija,takvi opisi su I u poganovo,jos neki je tako mislim nesao  price Wink
Odgovori
Pozdrav drugari.mislim da pojedini sportisti mesaju poganovski manastir i smokovu dupku koja se navodno nalazi tamo ja mislim da ima dve smokove koje vode u grad pobede jedna veze tri podzemna grada a takodje su medjusobno vezane i...............takodje sam bio na ulazu u tu pecinu  pre nekoliko god. nazalost neko pametan!!!odavnounistio znakove,poganovska me ne zanima.nego branko odakle kod tebe isti planovi kao kod mene.moji su iz jovinu malu pecinu .
Odgovori
Dali tolio malo se zna o ovoj smukovoj pecini ili je mnogo vise onih koji kupuju mesta odnosno misle da je to tako lako saznati gde je i stvar gotova pa kad odu na teren  oni pojma nemaju sta jos treba ,svako mesto treba detaljno prostudirati kao isvaki znak, svaki najmanji detalj.nema gresaka,ima ljudi u bli koji rade nesto kopaju misleci da je to ,odmah na pocetku sam rekao da to nije to. Nisu ni svesni niti znaju sta je to a ja nemogu da im kazem sta u tom delu ima ,samo ih upozoravam  za ono sto neznaju nemoj da rade jer ce stradati a nece ni videti to sto traze.u okolini smokove pecine ima jos4 ulaza a samo  jedan na koji moze da se udje pod uslovom ako na ulazu  se nadje knjiga i samo sa nom moza inace je nezamislivo.
Odgovori
LAKI JA SAM BIO U OVU OBRAZA MI MOGA...NEĆU VIŠE NIŠTA REĆI DALI VERUJEŠ ILI NE TO TVOJE..................
Odgovori
U smukovu dupku ima dva slobodna ulaza jedan je davno zatvoren,tu je bio znak metla. Drugi čist ulaz još postoji. Oni koji su ozbiljno upućeni u ovu priču trebali bi da znaju i za čoveka iz Trnova.
Odgovori
Bez obzira sto si bio Branko bili su mnogi ja sam bio kad nisu ni poceli da kopaju ,a takodje sam bio i kad su usli prva dva metra ,a bio sam i iznad u pecini koju zovu suvo vrelo, pre 6 godina me covek odveo na pravu i pokazao.cini mi se da ovi iz belu  nemaju pojma gde je ona ili izvlace informacije aovo im sluzi za pokrice.posto ih dobro znam ja im ne davam informacije.
Odgovori
pre 15 god je u pećini pao zid i bilo 3 stepenika sa leve a 4 sa desne strane i tu su razidali zid i ima hodnik 50 metra unutra mogu komotno u par da se kreću ljudi,.............ima je ta pećina  seljani je zovu pizdina jer tako izgleda i unutar mozeš slobodno da se hoda i negde neznam tačno ima jezero u tu pećinu,kazu meštani kada padne kiša na tri čuke mozeš da se udaviš u pečinu...........................tu je i orlov kamen skala kao stanbena zgrada zlo mesto............
Odgovori
Slazem se sa tobom  da je to tako jer jeste  ali to nije smokova dupka to je tu  nesto drugo ,usmokovoj su samo tri stepenika i ni jedan vise  ni manje a tako stoji i na planunikako sedam .za ovo gde se radi ja imam nekoliko listova pisanije kao i za celu belu.
Odgovori
za Tri chuki deka e granicata na Bulgaria i Sarbia li prichate  ???
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)