Na ovoj steni bio je turčin sa 2 oka od dijamanata i jedan veći na turbanu.
Po planu koji je otišao sa pokojnikom ima 3 ulaza jedan od vrha,drugi od groblja-crkve,treći od reke,nije hteo da kaže više,negde na sredini stene bilo je i leglo pčela pa je cureo med.
Povremeno se u podnožju pronađe po koji rimski zlatnik koji ko zna kako ispadne,unutra bi trebao biti podzemni grad.Verovali ili ne starac je prodavao zlatnike po potrebi i znao je 1 ulaz.
Ako neko ima neki opis o ovom mestu neka se javi za saradnju.
1 tu je bila glava turčina
2 tu su bile pčele
više sile pa ja to ne umem,još sam zelen za te stvari.
Ma konsultovao sam i njega ali mi on traži znakove,šta ovde može da ima od znakova kad ljudi sve porazbijali,ne misle glavom već prvo dinamitom,vidi se i na slici napravljen kamenolom.
Поздрав crni1!
Ако се не варам, ти си поставио слику стене која се зове Kršja ku albina (Пчелинји крш), у селу Лазници - општина Жагубица.
Ти златници о којима причаш, највероватније, потичу из рановизантијског металуршког града који је био горе на врху стене.
Можда улаз треба тражити у остацима града изнад стене.
О томе детаљније погледај на овом линку:
Da Sneško u pravu si to je to brdo.Zlatnici koji ispadaju su od 250-400te godine nove ere,Justinijan,Eudocija,Justinus,Zeno i td.Međutim ovo što je starac vadio je mnogo starije.
Što se tiče arheologa oni su genijalci,pročitaj tekst sa te adrese koju si poslao,grad na steni datirali u 10 vek,treba da ih je sramota,lupaju gluposti.Pre nego je zaštićeno radili smo tu i 100% znam da je grad mnogo stariji,pojavljivala se praistorija,kelti pa na ovamo.
Slobodno neka motre i treba da se nešto i sačuva,ja više ne radim a i kad sam radio ništa nisam oštetio strogo smo pazili da ne diramo zidove.
He he he ko kaže da nema plan,samo treba malo čovek da se potrudi.
Ovo što sam našao je za zapadnu Bugarsku i čitajući sve redom polako se sklapaju kockice,znači ima 99% poklapanja još samo onaj 1% da nađem ulaz.
cim novcici ispadaju mora da postoji neka pukotina i da su sipani nekad se bolje razmislja kad nemas plan nego konopac i detektor u ruke i alpinizam zajebi da trazis ulaz oni su u vecini slucajeva dobro zatrpani srecno