Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
imali neko nesto za ova mesta
#61
Meni ovde ništa ne liči na kornjaču.
Odgovori
#62
Zdravo despot
Prvo znak kornjaca je mnooogo drugaciji nego li ovo sto si ti pokazao .Kornjaca koja je kod mene opisana i nacrtana u plan mora da ima odozgo sare kao prava kornjaca pa cak i godove....da ima obavezno glavu i rep...Sto se tice slova na kamenu ...ne znam kako da ti kazem...slovo M je rimski broj ali ako je to kako kazes plitko kovano onda budi siguran da nije rimski znak. A nije ni hajducija ali...dok to ne vidim lepo samo mogu da nagadjam. Ali iz iskustva znak mora da vadi oci ,..da se vidi i da se zna...... i uvek na zdravu stenu itd.
Moracu kada budem imao vremena da slikam nekoliko desetina znakova da bi ljudi videli kako to izgleda..Cast izuzecima ali vecina nezna kako ... gde ...zasto  ...jednom recju nista o znakovima.
Zakljucak: Slabo se to vidi da bih bio siguran ali 90% da su ovcari...vojnici ili ko zna ko stavljali inicijale....
Pozdrav
Odgovori
#63
Ja kornjaču nisam spominjao. Ovčari nisu imali ovde šta da traže. Vojnici ??? možda... Razumem šta hoćeš da mi kažeš.
Odgovori
#64
Voleo bi da mi neko objasni zašto su neke moje slike u ovoj temi postale NEVIDLJIVE? 
Odgovori
#65
Ako je post i slike bio u periodu od 19.jula do 25.jula nazalost su zauvek izgubljene zbog hakerskog delovanja na nas provajder. Ako smatras da je postavljena tema bitna i ako imas iste slike postavi ih ponovo. Zao nam je zbog ovih neprijatnosti.
Odgovori
#66
Znam za hakerski napad ali slike su postavljene ranije tako da izgleda jos neka 'družba' vršlja forumom. Što se tiče teme lično mislim da je vrlo interesantna jer je imala preko 2000 pregleda, a jos su interesantnija dešavanja od momenta kad sam se ukljucio u ovu temu. Slike imam ali razmisliću dali da ih postavim ponovo.
Odgovori
#67
(10-08-2013, 08:09 PM)despot9 link Piše: Voleo bi da mi neko objasni zašto su neke moje slike u ovoj temi postale NEVIDLJIVE?

(10-08-2013, 09:12 PM)despot9 link Piše: Znam za hakerski napad ali slike su postavljene ranije tako da izgleda jos neka 'družba' vršlja forumom. Što se tiče teme lično mislim da je vrlo interesantna jer je imala preko 2000 pregleda, a jos su interesantnija dešavanja od momenta kad sam se ukljucio u ovu temu. Slike imam ali razmisliću dali da ih postavim ponovo.

Pošto svi manje više smatraju da neke nečiste sile "vršljaju" po forumu i uništavaju samo njihove slike i postove moram da pojasnim situaciju zbog članova:

1. Poruke koje su postavljene između 19-23.07.2013 su trajno izgubljene (kako kod mene tako i kod svih foruma hostovanih kod Verat provajdera)

2. Zatečen situacijom Verat nije mogao da reši problem pa je vratio bekap od negde 10.07.2013 i na taj način obrisao sve podatke postavljene na forumu između 10.07.2013 - 23.07.2013 god ( na svim forumuma i sajtovima pa i na mome )

3. Ja sam imao bekap od 19.07.2013 pa sam njega vratio, ali na njemu nije bilo moguće povratiti attachment ( slike ), zato što ga je Veart obrisao sa servera, zato  se pojavljuje samo poruka, tekst bez attachmenta (slika)...

Nema ni govora o nekim namernim brisanjima, za sve to treba zahvaliti Verat-u i nepostoje nikave teorije zavere...
Odgovori
#68
VRLO VEROVATNO DA JE TAKO
Odgovori
#69
(11-08-2013, 01:31 AM)despot9 link Piše: VRLO VEROVATNO DA JE TAKO

Ma jok brate tvoje slike su najvrednije na forumu ispod tog znaka su tone i tone zlata ALI neke zle sile su se navrzle na tebe sa namerom da ga otmu na prevaru i zato su obrisale te tvoje SLIKE  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Ko sumlja može da se uveri i kod drugih foruma, ali ako si objavio i tamo tvoje fotografije verovatno su i tamo zle sile umešale prste

http://www.zakopanoblago.com/forum/showt...php?t=1081
Odgovori
#70
Neznam čemu ovakav komentar? Dal su tone i tone u pitanju videcemo ili smo možda i videli. A da vršljaju po forumu vršljaju a možda Ti to i neznaš ali ja isuviše dobro znam šta se sve izdešavalo od momenta kada sam počeo da  postavljam slike i komentare bar kad sam ja lično u pitanju. Slike više nigde nisam postavljao osim ovde,ali pošto je bilo više od 1300 preuzimanja svih slika koje sam objavio možda je neko to bez moga znanja negde objavio. Jbg loši znaci klesali ovčari,partizani i ko zna ko.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 36 Gost(a)