Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garrett GTI 2500
ako mislis na ground  balance on ima tracking ground balance sto znaci sam se podesava dok trazis
e tu nastaju mali problemi jer dok on sam uradi balans nastaje prazan hod i dosta sporije detektuje tako da dosta puta omasi predmet

ovo sto sam ja pokazao to je tragacka fora da mu pomognes da odradi ground balance bez tog praznog hoda i baga

inace graund balance se tako radi na garetu gti 2500 u modu koji sam ja pokazivao tu po fabrickom uputstvu netreba raditi groun balans
e sad obicno bude da ono sto pise i teorija u praksi nefunkcionise bas najbolje

eto jedan od nacina da preskocis teoriju i udaris odma praksu .......
Odgovori
(05-01-2013, 03:42 PM)bodatajson link Piše:ako mislis na ground  balance on ima tracking ground balance sto znaci sam se podesava dok trazis
e tu nastaju mali problemi jer dok on sam uradi balans nastaje prazan hod i dosta sporije detektuje tako da dosta puta omasi predmet

ovo sto sam ja pokazao to je tragacka fora da mu pomognes da odradi ground balance bez tog praznog hoda i baga

inace graund balance se tako radi na garetu gti 2500 u modu koji sam ja pokazivao tu po fabrickom uputstvu netreba raditi groun balans
e sad obicno bude da ono sto pise i teorija u praksi nefunkcionise bas najbolje

eto jedan od nacina da preskocis teoriju i udaris odma praksu .......

Ne nisam mislio na to podesavanje.Da ne lupam svasta sad ali informacije radi on ima prvo vazdusno izjedanacenje da odradi pa kad sondu spustis na zemlju oko 5 sm.,tek tada treba tasterom(nemogu sad da se setim)treba aktivirati automatiku.Ovo sve treba odraditi u ALL metal modusu.Na ovom forumu u jednom postu WM6 je lepo objasnio sve za ovaj detektor ali je samo ova sitnica za podesavanje automatike za zemlju mislim izostavljena.Posle tog podesavanja prema zemlji detektor se sam postavlja u modus "coin".I tek tada ce automatska kontrola zemlje ispravno raditi.Na nekim snimcima na you tube to nije prikazano.
Odgovori

Evo jedan test GTI 2500.Nije mi jasno ocemu se radi i sta hoce ovde da se prikaze
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pxpf3aXTXYk[/youtube]
Odgovori
braca rusi covek malko senuo s mozgom i on sam nezna sta oce totalno nebitno bas te briga
Odgovori
rus popio previse antifriz i onda okacio to na net nista drugo.....
Odgovori
(29-01-2013, 09:12 PM)Timakumminus link Piše:rus popio previse antifriz i onda okacio to na net nista drugo.....

Pozdrav.I meni se cini da se napio pa ne vidi da ima azdaju u rukama.I mi pomalo cugnemo tek toliko da se zagrejemo.
Odgovori
masina je ok samo dok se ovaj na nju nauci ima vec da bude neki smak sveta  ;D ,mada ajde ima nas raznih poz drugovi Wink
Odgovori
VLF метал-детектор Garrett GTI 2500 Pro без тајни

Како да подесите Ваш детектор Garrett GTI 2500 и да из њега извучете максимум који ову машину претвара у праву „звер“ у односу на огромну већину детектора из истог ценовног ранга?
Све тајне овог детектора сазнаћете из књиге „VLF метал-детектор Garrett GTI 2500 Pro без тајни“ која ће Вам омогућити да сазнате сасвим нове и (међу многобројним функцијама), скривене могућности Вашег апарата Garrett GTI 2500, без обзира коју сонду користите и у којем моду (радном режиму) истражујете.

[Slika: jpegkoricezainternet.jpg]

Књига Вам омогућава да поступно, корак по корак, упознате све могућности Вашег Garrett GTI 2500 детектора и да га подесите  тако да без проблема и са јасним звучним сигналом открива металне предмете у земљи и на дубинама за које нисте ни претпостављали да их Ваш детектор може достићи.
У књизи се налази и преведено на српски језик оригинално упутство за рад са метал-детектором Garrett GTI 2500 Pro америчке фирме Garrett које је преведено описном методом и без помоћи компјутерских транслатора, тако да је упутство о коришћењу сасвим смислено и потпуно јасно  сваком почетнику који овај модел детектора пви пут узме у руке.
Књига је писана на основу искуства њеног аутора током петогодишњег рада са метал-детектором Garrett GTI 2500 Pro. Сва ауторова искуства и сазнања изнета су у посебном поглављу које Вас корак по корак, на веома јасан и разумљив начим уводи у правилно и исправно подешавање детектора Garrett GTI 2500 Pro како би он био у стању да постигне што веће дубине у детекцији металних предмета, и да и при томе без проблема веома тачно разликује, тј. дискриминише  детектоване предмете како би сте Ви одмах знали о којој врсти детектованих металних објеката се ради и на којијм дубинама.
Поред свега тога, књига вас упознаје и са свим актуелним законима и законским одредбама у држави Србији о којима морате водити рачуна током истраживања са Вашим детектором.
Такође, у књизи се налазе и основна знања из метал-детекције која увек морате имати на уму без обзира да ли се метал-детекцијом бавите из хобија или професионално.
Књига је А5 формата (148 х 210 мм). Штампана је на 80-грамском фином бездрвном папиру и писана је ћирилицом. Има 170 страна, а увезана је у меке колор корице. У књизи се налазе и бројне црно-беле илустрације које прате текст.

За више детаља у вези ове књиге видите следећу страницу на овом форуму:

http://www.skrivenoblago.com/index.php/t...160.0.html

Поздрав!
Sneshko
Odgovori
Pre nekoliko dana mi je jedan prijatelj doneo svoj garrett2500 da ga isprobam na mom poligonu  i da pokusam da izvucem maksimum iz njega. Kakvo veliko razocarenje. Aparat koji iz pet pokusaja tri puta promasi velikog franju josifa na dubini od 30 cm ne zasluzuje nikakvu paznju.Stelovanje je relativno lako za svakog coveka prosecne inteligencije ali nista ne vredi kad masina jednostavno ne valja. Ako izadjete na teren ovim garetom znajte da  posle vas neki XP deus ili jis bolje minelab 5000 nece ni primetiti da je pre njih neko pokusavao da tu nesto pronadje.
Odgovori
Poznata mi je ta aluzija. Posle XP_a i gareta kada su moje kolege isle i cesljale neki teren ja sedeo u ladovini i ladio se sa izvorskom vodom tek da mi prodje vreme. Onda sam ja krenuo sa minelabom 5000 i na istoj trasi svasta povadio. Ono jes da se muski kopa zbog dubine ali se isplatilo. Kolege nisu nista izvadile osim jednog parceta starih sinskih kola za drvene tockove i to bogami nekih 15 cm duzine i sirine oko 5-6cm. Jedan kolega hteo da svog gareta omlati o drvo...jedva ga odvratismo. ;D
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 7 Gost(a)