Zdravo pet
Da to je znak koji mi teba. Ispod pecine treba da ima izvor i u njemu ima 88 oke. Znak terazije.Kada se popnes do te pecine treba da u direku otpozadi ima zamazane tri nize.Kada prodjes kroz pecinu i izadjes napolje videces drugu pecinu to je mala direklija U nju direk nije veliki koliko dva coveka da ga obibnu.To mora da bude na dole ,tako pokazuje mapa.Tu blizu te pecine postoji i CUNGUM pecina ( gvozdena) ako ovo nadjes javi se.Pozdrav
KOSAC SVAKA TEBI CAST,,,ZNAS KOBI OVO JOS URADIO...N I K O................................................................
sikigabrovnica
Unregistered
kosac nema izlaz iz te pecine kad udjes unutra ima nekoliko hodnika sa leve i desne strane al nijedan nevodi spolja a unutra je sve prekopano a kladenac postoji on je ispod pecine pozzzzzzz
sikigabrovnica
Unregistered
ova trca slika ja unutrasnjost pecine pozzzz
sikigabrovnica
Unregistered
da ima hodnik mali koji izlazi spolja al kad izadjes spolja na dole je odseceno i nema druga pecina sa te strane a ima jedna pecina ispred direklijena nekih deset do petnajest metara pa tek onda nailazis na kladenac pozzz
Zdravo
Kada izadjes tim hodnikom mora da ima mala pecina, puzeci se ulazi!
Odatle se vidi jos nekoliko pecina koje su vredne kao na primar hajducka pekara.
Pozdrav
sikigabrovnica
Unregistered
neznam zatu malu pecinu al pogledacuovih dana pa se cujemo
Teme: 13
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ma mora biti, on je tu vec bio i sve je to snimio kako treba, hehe. Sad ce on tebe da odvede do zakopanog blaga u toj pecini, posto je on taman kada je htio da ga strpa u ranac dobio hitan poziv da se vrne kuci. Na zalost, vise se nije mogao sjetiti kako je dosao do toga mjesta ali se jako dobro sjeca svih detalja oko pecine i prolaza i hodnika i...i...i...
E bas mi uljepsavate dan, bas vam hvala....sve dok je takvih nece nam biti dosadno, hahahaha
Teme: 19
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
pa hajde milane , ti rasplai po znanju