20-12-2012, 01:38 PM
Ma moja svastika je dobra samo ne garantujem da ce nju da prezivite posto zna znanje e sada da se vratim na temu svastika u smislu kao nemacki kukasti krst ili kao keltski znak .
KORENATAC
|
20-12-2012, 01:38 PM
Ma moja svastika je dobra samo ne garantujem da ce nju da prezivite posto zna znanje e sada da se vratim na temu svastika u smislu kao nemacki kukasti krst ili kao keltski znak .
20-12-2012, 01:56 PM
Ima covek blizu zajecara,,koji ima knjigu za oko60 nem bunkera..ali neda vise nikom,,pre vise godina ga jedan tragac zahebo......i cica se zareko da ga vise nece uzeti niko...knjigu je doneo iz nemacke.......radio tamo .... tako da jos ima nemackog dosta,,samo nam je rekao da oko nisa ima najvise...i da su neki i minirani..ja licno nisam video ali se vidi da je cica nasao.....
26-12-2012, 11:29 PM
cenjeni kosac,procitaj poruku od vuste od 26.12.2012 kod Spisak toponima iz mojih krajeva jer mi aca beograd rece da se tebi javim
27-12-2012, 11:10 AM
poz.Kosac.ja znam jednu direkliju,ulaz je odozgo i pokriven je plocom odvajkada,sastoji se od tri pecinice,u prvoj su dvadireka od stalaktita.veci i manji,nema nista na njima,mesto opasno,odozdo suplje odzvanja,udo druge se prodje cuceci u njoj je lozena vatra ima ugljenisana drva,zagusljivo,u trecu nisam bio jer nema vazduha.trideset metra od te pecine je druga na kojoj su znaci strelica,dupli krst i minus a da dodjes do nje moras da nagazih hteo ili ne rimsko 4 .imas li nesto?
27-12-2012, 06:54 PM
kosac imas li sta u bosni u federaciji
29-12-2012, 04:08 AM
za kosaca korenatac godina stoji 1489 al je kontra napisana i stoje inicijali t p ijos jedan znak samo sto su inicijali stampana slova pozdrav imam i slike al to ce mo nekom drugom prilikom
29-12-2012, 11:50 AM
(20-12-2012, 01:38 PM)Timakumminus link Piše:Ma moja svastika je dobra samo ne garantujem da ce nju da prezivite posto zna znanje e sada da se vratim na temu svastika u smislu kao nemacki kukasti krst ili kao keltski znak .Nije to keltski znak, postoji jos u vincanskoj kulturi...onako usput |
|
|