Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VLF detektor-rucni rad
(23-12-2012, 12:47 PM)Andrej link Piše:Pozdrav.Ja imam GPX -5000 ,jedan od najmocnijih detektora na trzistu i mogu da kazem da je ta dubina od 40cm(1 euro) i njemu neka granica sa njegovom 11" sondom tj.orginalnom.Ako ovaj detektor savladava tu dubinu na novcic velicine 1 eura,onda svaka cast majstoru.Mozes da se prijavis u Minelab da radis  Smile .Pozdrav.
Mi sad coveku kvarimo oglas ali... Andrej kazi mi neke podatke detekcije tvog "najmocnijeg detektora" u vazduhu sa tom njegovom 11" sondom:
      -limenka kole 0.33l
      -5 dinara
      -mala zlatna mindjusa
Pozzz
Odgovori
Neeeee ni slucajno nebih da kvarim nekom oglas ali sam stvarno ozbiljno mislio dali takav VLF aparat moze da ide do te dubine u zemlji naravno i  opet kazem,ako to stvarno moze onda svaka cast majstoru.Jare jos nisam probao u vazduhu nista jer znam sta moze u zemlji i to me jedino interesuje ali probacu prvom prilikom .Jedino sto sam probao(ako moze tako da se uzme)van zemlje je 10 centi ispod 5 pune cigle i imao sam jos uvek jasan signal,e sad neznam moguce je da tako nesto i drugi aparati mogu,mada ne verujem jer sam i sam imao pre ovoga VLF detektor i znam odprilike sta im je granica.Cim buedem ovo navedeno probao javicu ti da znas.Pozdrav.
Odgovori
a ja evo ovo predlazem ti poklanjas minelaba ako taj njegov vidi u zemlji denar na 40cm ako ne on tebi poklanja njegov dali bi smeo ??  ;D ;D ;D ;D
Odgovori
;D ;D ;D ;D Dobra ponuda Orbit.
Odgovori
...ja sam samo htio da majstor koji je napravio detektor ili neko ko ga ima da neke podatke sa terena. kakva mu je dubina, diskriminacija, stabilnost,  za ovu cjenu mogao bi bit detektor za početnike, možda je bolji od garrett-a ace i fisher-a f2 i f4 a uz to i ljepo je napravljen detektor. Svaka čast.
Odgovori
niko se ne javlja. Valjda masina nije nešto!
Odgovori
Vrtim se po sajtu i pokusavam da nadjem,makar jedan post,da se neko do kupaca domacih detektora,nije zalio na doticni,ali,slaba vajda od toga. Zanimlivo je citati postove u kojima konstruktori hvale svoje detektore,ali izbegavaju da postave video....pogotovo izbegavaju da postave video sa terena,u zemlji,sto bi se reklo. Svi nekakve,"vazdusne" testove,prikazuju,kao da je to merodavno za jedan detektor i prikazianje njegovih performansi i mogucnosti.  Pa,ljudi nekupuju detektore,da bi mlatili sa njima po vazduhu....ustvari,mozda ima mazohista koji i takve stvari rade,neznam? Jedini je korektno istupio,clan "ORBIT",pa je demistifikovao,te "famozne", satro,XR71 ili,neznam ni sam,a verovatno nezna ni sam konstruktor tih detektora,kako se,ustvari,stvarno i zovu ti modeli.  Tih "KIT",modela,za varijantu "uradi sam" ima na Turskim sajtovima,po sarenim cenama,sa "sondama",motanim od telefonskog kabla ili nekog drugog,nebitno,vise varijanti. A,cene su takve,da ispada,da "ruke" nasih "majstora,izadju oko 200 eura,sto je,moglo bi se reci,fina zarada za jedan aparat,tipa,"Sulejman velicanstveni".Sada je u "modi",verovatno,to da poseduje i displej.....zamisli to...DISPLEJ!? Heeej,kakav napredak tehnologije,na nasem,napacenom,trzistu,nazovi,detektora. Ranije sam radio prilicno dosta sa raznim modelima,ne tako zvucnih imena,ali ipak solidnih za numizmatiku,koja me i interesuje i naravno,ovo mi je hobi,ne opsesija,kao sto vidim da je velikom broju clanova,koji u svakom "planu" vide magazu,a konstruktori u svakom "planu blaga" vide mogucnost za zaradu,kod ljudi "gladnih" dukata. Molim vas da se nenadjete uvredjenim,ma ko da se "prepozna" u svemu ovome,samo.......koliko vidim,jedino,gospodin "Orbit" nudi neke realne dubine,ni nalik onima od 2,3 i vise metara,kao drugi "konstruktori".  Ovo je samo moje malo zapazanje,odredjenih tekstova,u vezi "rucnih radova",kako ih je neko nazvao. Istini,za volju,i zluradost onih kojima nece da se svidi ovakvo pisanje,neradim vise terene u toj meri,kao ranijih godina,vec sam primoran da iz "fotelje",pratim desavanja na tom polju zabave,tako da imam puno vremena da pazljivo procitam svaki post.
Odgovori
D.Blagojevic kad bi dobio video onda bi rekao da je montiran i opet ti nebi bio zadovoljan... mogao si da otvoris novu temu u delu za testove... ovako coveku kvaris oglas...
Pozzz
Odgovori
(31-12-2012, 10:08 AM)dr.jare link Piše:D.Blagojevic kad bi dobio video onda bi rekao da je montiran i opet ti nebi bio zadovoljan... mogao si da otvoris novu temu u delu za testove... ovako coveku kvaris oglas...
Pozzz

dr.jare vidis da se covek registrovao i prvi i jedini post mu je na ovom oglasu, i to tako koncipiran da citaoc moze da protumaci kako se  na svakom forumu ljudi zale ma moj aparat :

"vrtim se po sajtu i pokusavam da nadjem,makar jedan post,da se neko do kupaca domacih detektora,nije zalio na doticni,ali,slaba vajda od toga."

Samo ne znam gde je to on procitao da se neko zalio na monster?
Jasno je da se ovde radi o konkurenciji koja pokusava pod laznim imenima da omalovazava tudji rad.
Kao sto sam vec napomenuo necu da pravim nikakve snimke , a ko god dodje da kupi aparat od mene moze se uveriti na terenu kako aparat funkcionise.
Odgovori
Izvinjavam se,nisam imao nameru da kvarim oglas nikome...naprotiv. Kao sto rece Dr.Jare,promasio sam "mesto" gde bih napisao nesto. Jos jednom se izvinjavam,ali iskreno. Nisam,"Strujas" mislio ni nakoga pojedinacno,pogotovo ne na Vas...nikako mi to nije bila namera. Ispade ti sad,kao neka,"kolateralna steta",zato ti se i izvinjavam. Jesam nov na ovom forumu,zato sam verovatno i pogresio i mesto i temu.  Dr>Jare,bez zle namere je bilo ovo sto sam naveo,medjutim,to je susta cinjenica...pricam u globalu,ne pojedinacno,nikoga neizdvajam niti imam pravo nekoga da kudim...vec samo iznosim svoje misljenje o nacinu reklamiranja aparata i njihove REALNE upotrebljivosti na terenu,nista vise,sem toga. Eh,sad,sto ispade,da je,licno,zao mi je zbog toga,stvarno nema nikakve zle namere da Strujasu,ista kvarim,vec naprotiv. Zelim mu sve najbolje u pretstojecoj godini,kao i tebi i svima na forumu. Svaku srecu u zivotu,zdravlja i puno para.  Puno pozdrava,Dejan
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 6 Gost(a)