Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VLF detektor-rucni rad
Nov detektor sa sondom od 32cm , ugradjenim akumulatorom od 12V 1,3Ah i punjacem u paketu.
Detektor ima klasicnu i dvotonsku diskriminaciju, novcic od 1 Euro detektuje na 40 cm
Cena 280 Eura
tel: 063 611 850
[Slika: 1jonmd.jpg]
[Slika: 2hzu7hz.jpg]
[Slika: 1pysyw.jpg]
Odgovori
Prodato, u prodaji je drugi model istog izgleda i performansi. Nova cena je 300 eura
Odgovori
Molim te objasni mi ovu dvotonsku diskriminaciju. Na kojoj frekvenciji radi? Možeš li mi napisati uputstvo za upotrebu, u slučaju da ga kupim?
Odgovori
Hteo sam još da pitam ima li taj metal detektor Ground podešavanje(eliminaciju mineralizacije zemljišta) i odakle si, ako se sme znati?
Odgovori
Dvotonska diskriminacija znaci da ima dva tona , jedan ton je za gvozdje a drugi ton za obojene metale ( razlikuju se boje zvuka)
Radi na 8 khz, mozes dobiti i uputstvo ukoliko ga kupis.
Sme se znati, ja sam iz Paracina.
Odgovori
dali je neko kupio ovaj detektor?
Odgovori
napišite nešto više o tom detektoru. možda bi neko bio zainteresiran. Ako u zemlji pronalazi novcice na 40 cm onda je pravi za traženje relikvija, možda ja uzmem jednog Wink
Odgovori
za početnike ok cjena.
Odgovori
Pozdrav.Ja imam GPX -5000 ,jedan od najmocnijih detektora na trzistu i mogu da kazem da je ta dubina od 40cm(1 euro) i njemu neka granica sa njegovom 11" sondom tj.orginalnom.Ako ovaj detektor savladava tu dubinu na novcic velicine 1 eura,onda svaka cast majstoru.Mozes da se prijavis u Minelab da radis  Smile .Pozdrav.
Odgovori
Konstruktor je verovatno mislio na domet u vazduhu sto znaci da u zemlji nebi imao toliki domet za 1 E .
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)