Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tri rupe
Evo da se i ja malo ukljucim u ovu temu.Ne razumem se mnogo u znake klesane u kamenu ali sam primetio na slici sledece.Ako gledamo sliku,meni rupe ne izgledaju da su klesane jer u ta davna vremena malo je neverovatno kojim alatom je ovo uradjeno.Ali mozda je ipak izvodljivo.Cini mi se da su rupe izbusene onom burgijom koju upotrebljavaju ljudi kod probijanja trase puta.Posle u te rupe nabiju dinamit i fitilj da se kamen ili stena razbije.Ali ko zna mozda gresim
Odgovori
I bre relko pre ce ona tvoje tica  bip bip  da iskljuca rupku negoli ti. Kakva burgija i kobra  .
Odgovori
Ma,mora da je HILTI u pitanju,a, APIS,sta ti mislis? I to onaj,hajducki...100%
Odgovori
Deda mi bese kovac pa ako neznam da iskovem spic za kamen i da izdubim rupku sta onda znam?Stari su kalili spic u deciju mokracu!!!! Cukcence pa cukaj i vrti u krug!!!
Odgovori
Nego videli ti onaj krst sto ga ja vido na kamen levo od rupke!!!
Odgovori
Eh lako je vama kada imate vise iskustva a ja tek treba da ucim.Ali nikad nije kasno
Odgovori
More dzoni ima  najvece iskustvo cim sam oce u borbu sa tri rupe i to  brale crneeeee.....
Odgovori
Zajebana je "crna rupa"...a jos tri !  A,mladjem "HILTI".kolegi,da kazem...sve sto treba bratac,javi se,pa,ako znamo,pomocicemo sigurno,a jos ako nas primis na konak i imas domacu sljivku.....neberi brigu,'ce da nadjemo i samog Pop Martina i to zivog. Ima i da ga stavljamo na muke da nam prizna gde je zakopao tih 100-tinak tona zlata,koje se spominje na ovom forumu,nista nebrini. Znaci ovako: Okrenes jagnje,al da nas zoves dok je jos mlako,da se neoladi skroz,kajmak i sljivku na astal,domaci lebac iz furune...to ti je recept za uspeh i kao sto rekoh,APIS i ja ti dovodimo zivog Popa na prag,da ispovedi svoje grehe i kaze de su dukati. Uspeh zagarantovan,kao i ovi pravljeni detektori na ovom sajtu...znaci 100% uspeh.  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Odgovori
ma drustvo sve moze,prase,jagnje  nije problem.... APIS pored 3 rupe nema nista drugo osim cetvrte velike rupe,koju niko od vas nije primetio,dakle nema krstova,strelica i ostalih dzidzabidza....
Odgovori
E pa brale skidam kapu znaci ti jedan a nji  cetiri..Ta cetvrta se sakrila za smederevca  nego kad je videla da ti sam sredi nji tri iskoci i ona  da ti zasladi...  Nego  leglo bi jedno djurdjevsko pajesko jagnje  za ove moje stare koske i zile nije prasetina ce mi pripadne muka pa bi morao opet da propijem i da masnocu proteram sa Pecinu rakijicu....
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)