Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A bre braco Makedonci i drugi...
Sto si bre braco ne pisuvate vo ovaj razdel,gde vi je pustio admin da si pisuvate? Da sam ja admin svi postovi bi gi obrisao sto gi pisuvate gde nije im mesto... Podaviste ni sicki...sas mesnosta vo Makedonija...Koj od nas ke ide pri Vas mora mnogo pari da ima kao neki mojite drugari sto su potrosili sve sto su imali zbog toliki znaci i mnogo pari zakopani vo MKD.
Vadite gi sa sreca i sa ALAL, ali ve moljam da si zborite vo razdel na koji vi je admion namenio. Ja licno nemam nista sprotiv Vas, cak mislam da je svaki post jako koristan za sve nas, i da je saradnja jako dobra,ali da ovo ne postane makedonski sait i taka nataka...Pozdrav za svite drugari vo Makedonija i ne zamerite...Mislam deka je ova moja poruka dobra za svite koji su aktivni na ovaj sait.Mislim da nisam jedini kiji ovako razmislja i ne bih voleo da me iko shvati pogresno. Naravno pozdrav za sve kolege!
Odgovori
A bre Molder  sto si ljubomoran na bracu Makedonce  i nasu bracu Bugare!  Obrni okreni  i tamo i ovde ti je narod pomesan  i sam vidis da su se nasi preci selili tamo ovamo pa cu biti slobodan da kazem da smo  i braca i po krvi i po oruzju.Pogledaj moj  Svrliski kraj sve su  Svrlizani ali ima  i  Crnovunci i  Tatarci i Vlasi i  Bugari i  Crnogorci  a svi za sebe kazemo da smo Srbi i za svoju zemlju lijemo krv kada zatreba......
  Braco pisite i  istite pomoc ako vam zatreba  a Molderu ne zamerite ....
Odgovori
Ma nisam ljubomoran niti imam bilio kakve lose namere,samo sam hteo da ih uputim da znakove i ostalo sto se nalazi u Bugarskoj i Makedoniji pisu u delu -Informaije o Bugarskoj i Makedoniji.Inace sve sto si napisao naravno da stoji.
Odgovori
U pravu si APAS
molder se nervira ali to e to ali kad otvori njegov forum mi necemo kod njega nikoj da idemo i da citamo 
Odgovori
Evo Moldere nesto da damo i Makedoncima da ne kazu da ih mrzimo.
U jedan grad na  slovo K. ima stari Rimski grad ( a i taj grad na slovo K. lezi na njemu) EEee ima stena i na njoj 2 (dve ) glave od lava gledaju se.Kada udjes ispod u pecinu a ulaz je veoma blizu , tu ima da nadjes pecinu i tunele.U jednom tunelu ima dve covecje glave uradjene reljefno.Ali tu vam ne bih savetovao da idete ima bolji put. Kada se okrenes desno ima zazidan drugi tunel i u njemu ima samo 7 prazna cupa mala ne vise od 10 oke. e to je onda resenje za dalje...
Pozdrav  Smile Javite kada nadjete. Ovo je tacno  :-X
Odgovori
Hteo sam i ja da pustim nesto slicno da se "operem", da ne bude nesto na nacionalnoj osnovi i protiv bratstva i jedinstva nasih naroda i narodnosti itd, ali posto me poceli pljuju ovi "nasi" ja sam jednostavno zacutao...Nama ne trebaju drugi neprijatelji...Jako lepo si negde napisao o raskovu i o bar tri osobe koje bi zivot dale jedan za drugog,pa makar ne videli nista zuto...Pozdrav zasve cenjene kolege !
Odgovori
(10-05-2012, 08:43 PM)kosac link Piše: Evo Moldere nesto da damo i Makedoncima da ne kazu da ih mrzimo.
U jedan grad na  slovo K. ima stari Rimski grad ( a i taj grad na slovo K. lezi na njemu) EEee ima stena i na njoj 2 (dve ) glave od lava gledaju se.Kada udjes ispod u pecinu a ulaz je veoma blizu , tu ima da nadjes pecinu i tunele.U jednom tunelu ima dve covecje glave uradjene reljefno.Ali tu vam ne bih savetovao da idete ima bolji put. Kada se okrenes desno ima zazidan drugi tunel i u njemu ima samo 7 prazna cupa mala ne vise od 10 oke. e to je onda resenje za dalje...
Pozdrav  Smile Javite kada nadjete. Ovo je tacno  :-X
Odgovori
pozdrav kosac toa so lavovite (imase i sliki postaveno,e sega ne znam samo na koj forum )mislam deka e zavrsena rabota
Odgovori
Daj link da vidimo lepotu .
Odgovori
okusacu da nadzjem link,isto cuo sam da imalo i 4 stepenice i otkriven je neki tunel i da su kopaci fatili (POLICIJA)i da je nadeno dosta predmeta i oruzje
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)