19-04-2011, 12:52 AM
jeste iskljucivo za PI detektore, provereno
DELTA SNIFFER XR-71
|
19-04-2011, 12:52 AM
jeste iskljucivo za PI detektore, provereno
04-05-2011, 03:21 PM
Zdravo svima!!!Evo par fotki sa prvih terena sa Delta Sniferom XR-71
fixxx "Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista" - Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
04-05-2011, 03:26 PM
Sumadija i Crna Gora...
"Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista" - Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
04-05-2011, 03:48 PM
I ponesto od prvih nalaza
"Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista" - Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
12-05-2011, 09:16 AM
Fixxx javi mi se na meil posto jos ne mogu da pisem PP , imam kupca za takav jedan delta sniffer , naravno ako te zanima da prodajes takve masine.
moj meil je : <!-- e <a href="mailto:cargo-trade@gmx.ch">cargo-trade@gmx.ch</a><!-- e
12-05-2011, 08:14 PM
Citat:evo jedna sema za sniffer xr71pNisam radio ovakve,jer na "Geotech"-u ima vise razlicitih PCB-a,a i cini mi se da je dvostrana stampa..... Pozdrav.................fixxx "Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista" - Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
18-05-2011, 12:03 PM
Citat:sniffer xr 71Ovo je iz uputstva za originalni Sniffer xr-71 iliti DBP 2010.On u kucistu ima jednu malu plocicu iznad glavne,tzv. modul koji je u originalnom detektoru zaliven u neku plasticnu masu.Strasna masina! "Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista" - Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
01-06-2011, 11:58 PM
Pozdrav FIX , koliko je detektor stabilan i dali ima gubitaka u zemlji u odnosu na vazduh
|
|
|