Zakopano blago - Skriveno blago

Autor Tema: Šta nam rade komšije - VELIKI BRAT JE MEDJU NAMA  (Pročitano 1636 puta)

mazalo

 • Rekreativac

 • Van mreže
 • **

Šta nam rade komšije - VELIKI BRAT JE MEDJU NAMA
« poslato: Vreme 08:37:35 datum 02.05.2018 »
Izvinjavam se zbog pominjanja mlana ali nisam video da je napustio ovaj forum a i da jeste ne bi mu bili prvi put vec je to radio u proslosti i opet se vracao. Hteo sam da se oglasim ovde na forumu posto nemam mogucnost da to uradim na drugome. Jako sam razocaran i uznemiren zbog saznanja da se na onom drugom forumu - zakopano blago trenutno vrsi arhiviranje licnih poruka, licnih podataka i svih radnji koje se se desile na forumu. Prema nekim saznanjima to se radi pod maskom da se brisu neaktivni clanovi i da se unapredjuje forum a prava pozadina je da su neki clanovi u licnim porukama rezmenjivali bitne informacije o vaznom lokalitetu.  Eto ja sam preneo reci tih clanova koji sada strahiju i brinu se za moguce neprijatnosti. Hteli su da se uloguju na forum i obrisu svoje privatne poruke ali vise namaju mogucnost to da urade. Zapitajte se postovani clanovi zbog cega.

Pamet u glavu postovane kolege!Timpolok

 • Super moderator
 • Guru

 • Van mreže
 • *****

 • Lični tekst
  - AUDACES FORTUNA IUVAT ! - A ponekada i malo luđe
Odg: Šta nam rade komšije - VELIKI BRAT JE MEDJU NAMA
« Odgovor #1 poslato: Vreme 01:03:40 datum 03.05.2018 »
Pozdravljam vas kolega mazalo,
moram vam kao super moderator ovog foruma na neki način pomoći u vašoj želji da ublažite vašu sekiraciju zbog kolege milana i aktivnosti koje on sprovodi na svom forumu.
Naime već sam vam rekao pre neki dan da je nepotrebno ovde nesporazume sa tuđih foruma na ovom forumu rešavati.
Uvaženi kolega ja moram zaštititi naš forum od tračeva i polu istina koje nam dolaze sa drugih foruma ili društvenih mreža.
Naime Milan Bogdanović bez obzira da li jeste ili nije ostavio mogućnost pristupa forumu zakopano blago i sada na sajtu drži javno svoje kontakt podatke.
Zato vas upućujem da možete i njemu lično da se obratite koristeći te reference i njegov sajt, a što bi bilo i najispravnije te mu iznesete sva vaša opažanja vezana za rad njegovog foruma. Nemojte zaboraviti i da mu kažete da ne nastupate zbog svojih nekih interesa već da vas je uznemirila i zabrinutost nekolicine kolega te su vaši motivi podstaknuti probuđenom kolegijalnom solidarnošću.
Takođe dajem vam savet da pročitete post našeg Administratora kolege Mudraca ,  od dana 01.06.2016.

https://www.skrivenoblago.com/ostalo/cometchat-forumski-cet-aplikacija-napravljena-za-prikupljanje-podataka/msg43309/#msg43309


a u jednoj donekle sličnoj ovakoj situaciji sve to u cilju da uočite koliko VAŠE ponašanje gde dominira  bavljenjem tuđim forumima ili ko je u prošlosti koliko puta dolazio i odlazio, odstupa zapravo od njegove lepe i korisne ideje za šta treba da čuvamo energiju, čemu da se posvetimo i da batalimo prošlost i okrenemo se budućnosti i to NAŠEG FORUMA.

Isti savet je na snazi i ostalim članovima ako ste u nesuglasici sa bilo kojim kolegom, PP prepiskom, Email-om ili nekom drugom metodom savremene komunikacije rešavajte nesporazume bez da to iznoste svakodnevno kao posebne teme na forumu.

Hvala na razumevanju vaš
 super moderator  Timpolok

mazalo

 • Rekreativac

 • Van mreže
 • **

Odg: Šta nam rade komšije - VELIKI BRAT JE MEDJU NAMA
« Odgovor #2 poslato: Vreme 07:23:02 datum 03.05.2018 »
Hvala na informacijama i obrazlozenju, kontaktiracu ga preko e-maila. Izvinajavam se sto sam to morao da komentarisem ali ispao sam naivan posto sam poverovao u njegove price, kada je pogrdno govorio o ovom forumu i clanovima. Na kraju se desilo da on radi bas to sto je govorio da drugi rade a ja i jos nekolicina prijatelja smo naseli na to kao mala deca obrisali svoje naloge sa ostalih foruma i prosli kod njega.
Necu vise da komentarisem , izvinite jos jedmom