Zakopano blago - Skriveno blago

Autor Tema: Ne mogu da se registrujem!  (Pročitano 2288 puta)

tragac89

  • Gost
Ne mogu da se registrujem!
« poslato: Vreme 16:58:09 datum 29.09.2014 »
Pozdrav ljudi.
Pokusao sam vise puta da se registrujem na geotech1 i nikako ne ide,ne znam u cemu je problem.Popunim sve kako treba i opet nece.
Tacnije dobijem ovu poruku koju god email adresu unesem "Your email provider is currently on our "banned" list due to its popularity with spammers. Please click here for more details. We can manually add your account if you contact us directly and provide us with the username you'd like to use."

Je l ima neka fora ili sta?! ???
« Poslednja izmena: Vreme 17:00:42 datum 29.09.2014 od strane tragac89 »relco

  • Guru

  • Van mreže
  • *****

  • Lični tekst
    Dobrodošli na naš forum!
Odg: Ne mogu da se registrujem!
« Odgovor #1 poslato: Vreme 21:13:07 datum 29.09.2014 »
Kad kliknes na natpis register treba u polja koja se pojave na prikazanoj strani sve pravilno da popunis.sigurno si negde pogresio

tragac89

  • Gost
Odg: Ne mogu da se registrujem!
« Odgovor #2 poslato: Vreme 00:23:46 datum 30.09.2014 »
sve sam probao...nece  :-\

milan

  • Gost
Odg: Ne mogu da se registrujem!
« Odgovor #3 poslato: Vreme 11:24:54 datum 30.09.2014 »
To što dobijaš samo poruku ove sadržine : "Your email provider is currently on our "banned" list due to its popularity with spammers. Please click here for more details. We can manually add your account if you contact us directly and provide us with the username you'd like to use.", ne znači da si ti ili neko drugi banovan sa ovoga sajta samo po meil adresi ili korisničkom imenu.  Veoma je moguće da je banovana IP adresa korisnika, a onda ti ne pomaže nikakva promena meil adrese ili korisničkog imena kod ponovnog pokušaja registacije.
Postoji tu više mogućih razloga, gde pored ostalih može biti da je administrator ovoga sajta ugradio filtere koji onemogućavaju registracije korisnika koji koriste proxy servere,.......  Ako je ovaka možda slučaj, ovaj filter onemogućava veoma veiki broj onih koji rade preko mobilnih telefona na netu te ih ovaj filter registruje kao potencijalne spamere !?
 Više je mogućnosti u opticaju, ali ti je moj savet da pokušaš da uradiš registraciju na ovom sajtu na način da ne koristiš mobilni telefon (ako ga koristiš za surfovanju po netu) i da odeš u nekom internet kafeu i da sa kompjutera internet kafea ili komšije pokušaš da se registruješ.
Uopšteno je kod nas u Srbiji problem zato što skoro svi provajderi korisnicima ( u većini slučajeva) generišu  DINAMIČKU IP adresu, koja je promenljiva, te je mguće da su ti generisali neku IP adresu koja se već nalazi na listingu ovoga sajta pod banovanjem!?
Svašta i svakakvih kombinacija može biti, ali uradi kako sam ti rekao- pokušaj se registrovati sa nekog drugog mesta, neke druge lokacije gde ti nije ista IP adresa.

Ako si pak imao već neku predhodnu registraciju na ovome sajtu i sada pokušavaš da se ponovo registruješ sa istom meil adresom- takođe te neće pustiti da se ponovo registruješ još jednom. Proveri svoju JUNK ili zabranjenu poštu u tvom poštanskom sandučetu, moguće je i da ti je registracija prihvaćena ali da trebaš da VERIFIKUJEŠ  svoju registraciju klikom na određeni link, koji dobijaš uz meil za verifikaciju. Dok to ne uradiš, nećeš se takodje moći bezbroj puta pokušati registrovati, jer je jednom tvoj meil za registraciju ( a sigurno i IP adresa) uneseno u proceduru kod prvog pokušaja registracije.

Nadam se da sam ti pomogao,
« Poslednja izmena: Vreme 11:33:09 datum 30.09.2014 od strane milan »