Skriveno blago - metal detektori

Metal detektori Srbija - detektori za metal => Komentari i testovi => Temu započeo: dejann Vreme 01:05:42 datum 14.09.2012

Naslov: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: dejann Vreme 01:05:42 datum 14.09.2012
Sta mislite o puls staru 2 sa sondom 45cm i podnom radaru future2003.I jeda i drugi su kupljeni u Austriji,ja licno ili neznam da radim sa njima ili nisu dobri?
Naslov: Re: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: sarapt Vreme 01:15:26 datum 14.09.2012
puls star2 je mnogu dobra masina,poz
Naslov: Odg: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: dumivan Vreme 23:08:36 datum 07.09.2013
Puls star 2 je odlicna masina...a tek puls star 3 nema omaske a sa najvecom sondom je prava babaroga
Naslov: Odg: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: orbit Vreme 10:40:00 datum 12.10.2013
Zamolio bih Sneska da stavi prevod sa nemackog ili engleskog na srpski rukovanje pulse starom 2 !!   -Pulse star 2 je fantastican detektor   ,odlike dobra dubina prolazi kao kroz sir bili koju zemlju , nema gubitaka u zemlji , mogucnost prilagodjavanja na zemlju  , mogucnost odbacivanja interferenci koji se javljaju kao lljuljanje signala , izvrsna stabilnost , mogucnost odbacivanja sitnog povrsinskog odpada rad u svim vremenskim uslovima , ako moze da se kaze da ima mane to je losa diskriminacija ali u svakom slucaju nijedan pi detektor na svetu nije nista bolje oko diskriminacije !
Naslov: Odg: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: mile Vreme 23:02:37 datum 17.12.2013
Kako da nadjem semu za sondu od Pulsar dva  sonda od 45 izvuko sam kabli iz nje i sad neznam kako da ga povezem
Naslov: Odg: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: rimljanin Vreme 21:48:05 datum 17.01.2014
sa puls star 2 sam radio i dosta je dobar,sad dubina sto mu pise nije bas tolika,manja je ali lepo i jasno detektuje predmet od metala u zemlji.normalno ako ga stavis na plemenite metale smanji mu se dubina.ali najbolje opalis na sve i tu ti je max dubina i cepaj,kopaj sve.a za puls star 3 kako neko gore rece ne znam da postoji,mislim da je zadnji sto je izbacen puls star 2 pro.pozdrav
Naslov: Odg: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: Sneshko Vreme 23:20:47 datum 17.01.2014
Драги пријатељи!
Ево, мојих запажања о пулс-индукционом метал-детектору Pulse Star II и новијем моделу Pulse Star II Pro.
Имао сам 10 година Pulse Star II са комплетним сондама а сада (скоро 13 година) имам и његовог наследника Pulse Star II Pro (такође, са комплетним сондама).
Из мог искуства са овим машинама могу вам рећи само следеће:
Овај тип PI детектора је "ЗВЕР", само, треба га знати правилно наштеловати !!!
Зашто?
Па, зато што у оригиналном фабричком упутству (које је исто и за старији и за новији модел), нигде није прецизно наведено како овај детектор треба правилно подесити да би он дао свој максимум, а да при томе његову стабилност током рада задржите под контролом.
Зашто је то тако - зна само његов конструктор и произвђач (и писац оригиналног Упутства за руковање), а то је инжињер електронике, немац Thomas Breuer.
Е, сад... да ствари не изгледају баш тако црно по питању правилног подешавања овог детектора потрудио се чувени продавац метал детектора из Беча - Gustav G. Schneider.
Наиме, дотични Густав је годинама држао продавницу метал-детектора у Бечу на "Гиртли" (Gürtel), код станице "Вестбанхоф" (Westbahnhof), у улици Нојбаугиртел 7-9 (Neubaugürtel 7-9). Ту се својевремено цео Балкан снабдевао са детекторима, а ту сам далеке 1985. године и ја купио свој први VLF детектор Whites Coinmaster 6000 D - S3 са стандардном сондом од 22 цм и сондом од 38 цм. Био је то тада најновији Extra De Luxe модел. После 5-6 година код Густава сам купио и свој први PI детектор - Pulse Star II са свим сондама. Тада сам, поред његових оригиналних, фабричких упутстава за Pulse Star II на енглеском и немачком језику, од Густава купио и упутство које је он превео на тадашњи српско-хрватски језик, с анеким Густавовим допунама. Густавове допуне су се односиле на правилно подешавање детектора Pulse Star II које није објашњено у оригиналним упутствима како треба. Захваљујући тим Густавовим додатним појашњењима, ја сам детектор подесио како треба и пао у несвест од могућности те машине на реалном терену. Био је то мој први дубинац који је прерастао у велику љубав којој сам и данас веран. Једноставно, однос између немачког квалитета, техничких карактеристика и могућности, као и његове цене код овог је детектора најбоље избалансиран у односу на све остале дубинце.
Приметио сам током година да је доста људи који су набавили Pulse Star II веома брзо одустајало од ове машине и продавало је буд-зашто под изговором да тај детектор не вреди ничему. Приметио сам такође, да је разлог за такав њихов став био, заправо, веома баналан - наиме, нису знали правилно да подесе овај детектор мада руковање са њиме изгледа веома једноставно и лако и за праве почетнике. Међутим, није тако! Постоје "цаке" које треба знати а које је Густав детаљно описао у свом преводу овог упутства.
Негде око 2000. године, Густав је затворио своју радњу и отишао у заслужену пензију, а његов син је годину дана касније поново отворио исту радњу на истом месту коју је држао следеће 2-3 године, па је заувек затворио. Данас у Бечу постоје неке друге продавнице детектора које (такође) у свом асортиману имају и најновији PI модел фирме TB Electronic GmbH из немачког градића Iserlohn код Диселдорфа, али, уз њега не продају и допуњено Густвово упутство за руковање. Нажалост!
Негде око 1994-5. године, модел Pulse Star II заменио је новији (унапређен) модел Pulse Star II Pro, па сам око 2002. године и ја продао свој старији модел и купио нови модел са ознаком Pro. Пет година касније, и њега сам заменио за верзију 2 истог имена и ознаке, али, сада изграђене у SMD технологији. Тај модел имам и данас и веома сам задовољан њиме.
Између Pulse Star II и Pulse Star II Pro је велика разлика (скоро па драстична)! Опште разлике односе се на могућност елиминације негативних ефеката минерализације где је Pulse Star II Pro бољи у односу на Pulse Star II.
Друга битна разлика односи се на дискриминацију.
Наиме, Pulse Star II је имао лошију дискриминацију на злато и сребро а добро је разликовао бронзу, бакар и алуминијум у односу на гвожђе. Да би добро разликовао злато и сребро оно је требало да буде велике чистоће (што никада није случај) и такве објекте могао је да разликује тек ако су они били већих димензија. Наравно, у зависности са којом величином сонде се ради дискриминација (што се употребљава већа сонда - треба и предмет да буде већи да би га детектор боље или лошије разликовао).
Код Pulse Star II Pro је ситуација другачија.
Pulse Star II Pro сада добро разликује златне и сребрне предмете па и оне мањих димензија. Такви објекти сада не морају да буду велике чистоће да би их детектор добро разликовао. У зависности са којом величином сонде се ради дискриминација (што се употребљава већа сонда - треба и предмет да буде већи да би га детектор боље или лошије разликовао). Међутим, за разлику од Pulse Star II модел Pulse Star II Pro сада лошије разликује бронзу, бакар и алуминијум. Наиме, сада је потребно да предмети од ових метала буду велике чистоће да би их детектор добро разликовао у односу на гвожђе. То, наравно, није тако чест случај.
Илустрације ради, ни са једном сондом Pulse Star II Pro детектор не може да разликује оставу антонијана, док је рецимо са сондом од 45 цм. перфектно разликовао посребљени поклопац кадионице (пречника 15 цм.), и то на дубини од 80 цм. у земљи. Међутим, Pulse Star II Pro сада перфектно (и са сондом од 1 х 1 метар), открива и разликује две шаке српских сребрних новчиће са номинацијом од 2 динара из 1938. године, и то на дубини од пола метра у земљи. Новчићи су били закопани у дрвеној кутији.
Pulse Star II (без обзира на модел) јесте доста нестабилна машина па ју је неопходно веома често у раду ресетовати, али, када вам то постане рутина - то више уопште не представља неки проблем на кога посебно обраћате пажњу.
У најкраћем могућем - толико!
До следећег поста на ову тему, свим члановима и администрацији форума Skriveno blago желим добро здравље и сваку личну срећу у новој 2014. години.
Поздрав!
Sneshko
Naslov: Odg: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: orbit Vreme 23:32:47 datum 17.01.2014
Puls star 3  ne postoi bas tako postoi puls star 2 i puls star 2 pro razlika je samo sto pro ima dva pic- kontrolera i on je sa  smd odradjen - dubina nije bas kako pisu, neznam bas sta pisu ali sa dobrom uradjenom sondom puls star je vrlo mocan detektor zapravo otprilike to bi bilo to sto bi neko reko nista lorenc ili bilo koji drugi nisu nista  jaci , postoi pulsar 3 sto nije uopste isto od pi primer njegova cena je i dalje u nemackoj 1700 evra  mislim na ps 2 sto nesto govori , mada jedan sirijus kosta duplo vise a duplo manji domet ima,prosto objasnjenje je -puls star je odlican detektor ali zavisi sta se zeli od njega i kako se nasteluje  tako da ne mozete ocekivati da bude detektor za lancice od nekolko gramica  sto nosite oko guse , jer  je prvo takva struktura da nijedan detektor ne moze da se nosi sa tim  cak ni minelabov gpx ne moze da ga detektuje mnogo sjajno, on je prevashodno namenjen za masivne i velike stvari  sa manjim sondama je za lov na komade novcica nekad pri testiranju ucinice vam se da na novcic nema neku dubinu ali u zemlji je sasvim druga prica drugo vlf negde prodje negde ne pi prolazi bilo gde da ga testirate u zemlji vazduh nije nikakvo merilo vrednosti stavite kamen preko nekog predmeta a da kamen bude pola metra sirine primer  videli biste sta vas vlf moze ,diskriminacija nije normalno bas jaca strana ali nijedan pi do sad proizveden u svetu nema perfektnu diskrimiaciju a zar vlf ne gresi ?.
Naslov: Odg: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: orbit Vreme 23:49:15 datum 17.01.2014
u toku godine obecavam vam  klipove sa puls star 2 i puls star 2 pro  pa ocenite sami razliku dali ima ili nema i ako je ima kolko se razlikuju !
Naslov: Odg: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: orbit Vreme 22:00:44 datum 18.01.2014
A eto da postavim jedno pitanje za Sneska ili Zockija dali se  mi znamo ?- pa tvrdis da smo mnogo dobri prijatelji . Prijatelj se zna kako se postaje  a i poznanik  isto tako . Mi smo se kolko se ja secam culi smo se dva ili tri puta na hobi detektori putem pp ,   kada si mi trazio semu za tursku metaksu koju sam obecao da ti posaljem a kasnije ti i poslao . Kolko ja znam mi se ne poznajemo uopste dali je tako ili gresim   ili se neko predstavio u tvoje ime odredjenoj osobi a taj doticni me obavestio o onome sto sam gore vec  napisao ! A objasnicu konkretno  o cemu se radi ako budes odgovorio na ovo moje  pitanje  ?!
Naslov: Odg: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: orbit Vreme 20:26:33 datum 19.01.2014
Posto nema odgovora moram da objasnim  o cemu se radi , moze se nekome to svidja ili ne, naime neki se predstavio kao Snesko sto ne tvrdim da je zaista smesko ali prica ide ovako taj lik neznam tacno o kome se radi ulazio je na moj profil na geotech 1  posto mi sifra bila vrlo kratka jer nisam ocekivao da mi neko upadne na profil na geotecu posto ja nisam neki genijalac kome bi hakerisali profil medjutim ocigledno sam pogresio citavsi moje poruke dolazio je do odredjenih informacija o tome sa kim sam ja u komunikaciji i to iskoristio tako sto sam ja prodavsi detektor Tomb Raider ispricao naivnom coveku koji je je posto je kupio detektor mislio da odmah dodje do barem tri tone zlata a navodno mu neki poput ovih likova snimali satelitski njihovi prijatelji iz Nasa i koji je sto posto zlato na toj lokaciji ali eto detektor ne valja a detektor zapravo ne valja jer kako bi inace nasamarili lakovernog i naivnog da ne kazem drugo i uzeli mu na prevaru detektor ili dosli na bilo koji nacin do tog detektora tako su ga prvo namamili koje -kakvim sipkama koje se uvoze iz Rusije preko specijalnih kanala a to su sipke koje garatiraju sto posto uspeha ali sto god se sa njima nadje izuzetno je duboko negde cak do 20metara dubine isto tako lik koji sve to pokusava da lika sto kupio tomb raider od mene ima ljude u kgb koji ce uvesti specijalan uredjaj iz rusije koji vidi sve u zemlji cak i finocu zlata i kolko kila i na kojoj dubini sve to zakopano , idemo dalje tako su lika dobro odradili da covek zaista verujuci da sipke rade salje meni postom sipke iz Rusije navodno kad sam primio  i otvorio imao sam sta da vidim unutra dve bocice od leka stavljenje na vrhu sipki od mesinga a mesingane sipke u obliku tzv raslji navucene na sajlu od bicikla , zvao sam lika i objasnio mu da pokusavaju da ga prevare i vratio mu nazad sajl ili tzv sipke iz Rusije medjutim lik i dalje nije zadovoljan kupio detektor koji je namenski dubinac ili koji bi mogaoi da se koristi za kovanice opet pretpostavljam kako bi covek mislio da detektor ne valja doture mu da dodju kod njih i da bi ga ubedili kako detektor ne valja nagovaraju da skine lancic od nekolko grama sa guse sto ni gpx ne hvata bas pristojno normalno detektor kad bi bio namenjen za tako on bi lancic i osetio medjutim kao ni puls star 2 kao ni lorenc ili bilo koji pi to ne oseca detektor ne valja e onda ide prica mi smo ti pricali eto detektor ne valja  ja imam mnogo semi pulseva sta on ima on ovo uvozi iz bugarske i eto pri tom mu pokazuju moje melove na mom profilu gde se vidi da ja menjam semu za pulse star 2 sa jednim poljskim vojnim inzinjerom za njegov projekat medjutim nazlost po ove gadove nisu mogli nista osim toga posto seme menjam mejlovima, kojima menjam sifru svakih sedam dana pa eto na njihovu zalost jedino sto su postigli je to da su coveka prevarili i pretpostavljam uzeli mu detektor kako bi oni njemu uvalili neko sranje jer takvi osim nalazanja semi po internetu koje su devedest posto netacne drugo i neznaju  , ja ne zameram nikome ali posto u poslednje vreme svi postadose strucnjaci sto kradu tudje informacije i salju spijune kod mene da bi me pokrali sto sami nesto ne izmisle ili kopiraju nesto vredno ako su nekakvi strucnjaci a navodno se tako predstavljaju , eto nesto o kolegama sa kojima sam se ponekad sporeckao Ivconik ma kakav da je covek nesto radi i sigurno zna dosta mozete od njega videti i klipove na jutube i od svega, fixx jeste decko krenuo od skora u odnosu na nas nekoliko ali opet svaka mu cast opet ima sta i od njega da se vidi a onda se pojavi kurta koji je popravljao babin tv i krade tudje ideje i radove i hvali se time i ajde sto se hvali ali najgore od svega sto laze i krade da bi druge potcenio , mozda sam nekome bio dosadan ali eto taj ko je zaista lik koji se predstavio pod imenom Snesko prepoznace se opet kazem ja neznam ko je taj i ne tvrdim da je ovo taj covek  a mozda se prepozna i na njegov svojstven nacin pod drugim nikom pocne da izvrce i izokrece ali ovo je sto posto istina svaka rec ovde .
Naslov: Odg: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: Sneshko Vreme 00:05:07 datum 20.01.2014
orbit!
Тек сад видех твој пост и не могу да дођем од чуда шта сам све исчитао од тебе на мој рачун.
Па хајде онда редом да одговорим на твоја директна питања.
Прво то око пријатеља.
Ја се нигде нисам ни у једном посту НИКАДА теби лично обратио са "пријатељу", нити бих то учинио док сам при здравој памети, не зато што мислим да је лоше тебе имати за пријатеља - већ зато што сматрам да је непристојно називати некога пријатељем кога никада ниси упознао, а ја тебе лично никада нисам упознао нити се дружио, нити спријатељио са тобом.
Баш бих волео да ми покажеш где сам то ја написао или тврдио да смо ми (како ти пишеш), "много добри пријатељи".
Е, баш бих волео да видим ту реченицу!
Тачно је да смо разменили пар постова на неком форуму и тачно је да си ми послао некомплетну документацију од jednog LRL уређаја који се зове "Metaxa". Пошто је документација била некомплетна - нисам ни покушао да саставим тај LRL уређај. Тада сам ти се уљудно захвалио за послату документацију и више никада нисмо долазили ни у какав контакт ни на једном форуму.
Даље, због добронамерности ја своје постове увек почињем са "Драги пријатељи" зато што имам такав животни мото. Полазим од тога да су ми непознати људи на форумима пријатељски настројени а не непријатељски. Када бих мислио да су ми сви непознати људи непријатељи - никада не бих учествовао ни на једном форуму, већ бих само био неми посматрач и читач туђих постова.
Дакле, ако си ти мислио да сам се је теби лично у свом претходном посту обрати са "Драги пријатељи", онда те молим да још једном прочиташ ту реченицу и да приметиш да је она написана у множини и да се не односи на тебе лично већ на све људе уопштено који прочитају мој пост зато што желим да људи виде да сам ја добронамеран човек - а не идиот.
Надам се да сам овим објашњењем отклонио твоје недоумице у вези твог погрешно схваћеног придева "пријатељ"
Наравно, ја никоме нисам непријатељ - па ни теби и, шта више, ништа не бих имао против да једног дана постанемо и пријатељи, ако се за то стекну обострани услови.
Е, а сад оно друго што ми је помало нејасно у твом писању.
Ако сам те добро схватио, теби је неко на Geotech1 форуму хаковао профил и тако покрао податке везане за неке твоје пројекте, или само за Pulse Star, ако сам те добро разумео.
Дакле, ја се не бавим крађом туђих пројеката зато што сматрам да је то огавно.
Ако си приметио у досадашњим мојим постовима - ја увек наводим извор својих информација зато што сматрам да је то морални дуг према туђем интелектуалном власништву, а о томе да желим да присвојим туђе пројекте без знања његовог власника - ни не сањам.
Из два разлога:
1. најглавнији - сматрам да је то морално огавно зато што полазим од става да ни ја не бих желео да мене неко покраде, а што не желим себи - не желим ни другима.
2. Ја преко 20 година поседујем моделе PI детектора Pulse Star и уопште не видим разлог зашто бих пожелео да склопим баш тај модел детектора. Сигуран сам да га никада ни под којим условима не бих направио боље од његовог творца - електро инжињета Томаса Брауера, па би ми било илузорно да то уопште и покушавам. Из тог разлога немам потребу ни да украдем шему тог детектора.
Забога, па шему тог детектора могуће је пронаћи барем на неколико турских сајтова и бар на једном руском, па бих је одатле скинуо да ми је потребна.
Дакле orbit, ја под пуном моралном одговорношћу тврдим да ти ја нисам хаковао профил на Geotech1 форуму, нити сам ти било шта украо. Да ме нешто интересује од тога што ти радиш ја бих то тражио од тебе лично.
Треће, ја не учествујем ни у каквим пословима са сумњивим типовима где постоји могућност разно-разних превара.
Наиме, ја имам своју факултетску плату и није ми зинуло дупе за туђим динаром. Нарочито не преко којекавих превара.
То могу потврдити сви који ме лично познају.
Ако сам те разуверио - у реду, а ако те нисам разувери - опет у реду.
Мени је најважније да сам миран сам пред собом.
Поздрав!
Sneshko
(једини прави, аутентични и непоновљиви)
Naslov: Odg: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: orbit Vreme 02:57:55 datum 20.01.2014
Drago mi je zaista da to cujem , ja nigde nisam naglasio da si to bas ti  ! vec da se neko predstavio tvoim imenom ili nikom Snesko ili ne, to sam hteo da cujem od tebe ! A dali to ima na nekoliko turskih sajtova sema za ps 2  i bar jednom ruskom ja ti garantujem da nema u to , i nemoj ni da sumnjas !! semu imam jedini ja  i autor Thomas ne hvalim se time uopste zaista  , i mozes da imas diploma kolko hoces ali ispravnu semu niko nema i nigde je neces naci mozes verovati a i ne moras , ali to nije ni bio cilj onog gore sto sam napisao a to sto si ti imao puls star 2  pre dvadeset godina ne kazem da nisi ja sam imao puls star 2 pro koji sam pre nekih 4 ili 5 godina prodao i znam potpuno sto posto kako detektor funkcionise, detektor sam prodao u Boru nekim ljudima a puls star 2  (bez pro) sam klonirao bez greske isto tako prosle godine radio sam za puls star 2 (ne pro), jednu sondu i imao sam na uvid kako radi orginalni ps 2 i ps 2 pro tako da se ne slazem uposte sa tobom oko razlike izmedju jednog i drugog ,razlike nema cak dok sam klonirao deo za diskriminaciju mogu ti reci da u dva potpuno ista fabricka ili orginala naisao na potpuno dve razlicite stvari,  u nekim segmentima seme inace prvi detektor ako smo vec kod toga, imao sam negde 89 ili 90 godine master hunter sedam i od tada imao prilike da vidim gomile detektora ja o cemu pricam uvek imam argumenata za to o cemu svedoce i par klipova na  internetu pozdrav!
Naslov: Odg: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: Sneshko Vreme 07:47:25 datum 20.01.2014
orbit!
ПРВО
Ја допуштам могућност да је неко злоупотребио мој nick "Sneshko" и са нјиме се лажно представљао у моје име - али, ЈА СА ТИМЕ НЕМАМ НИКВЕ ВЕЗЕ!!! Нити сам учествовао (нити ћу учествовати док сам при здравој памети), ни у каквим преварама везаним за обмане људи почетника који се баве овим нашим хобијем. Много ме људи из овог нашег хобија зна лично и сигуран сам да сви могу рећи да то није у мојој пословној природи.
ДРУГО
Све своје тврдње које сам изнео у претходна два поста у вези детектора Pulse Star II и Pulse Star II Pro проистекла су из мог дводеценијског искуства рада са овим апаратима и нису произвољна лупетања. Ти си у свом претходном посту написао следеће:

"...tako da se ne slazem uposte sa tobom oko razlike izmedju jednog i drugog ,razlike nema cak dok sam klonirao deo za diskriminaciju mogu ti reci da u dva potpuno ista fabricka ili orginala naisao na potpuno dve razlicite stvari, ..."

Можда су управо те две различите ствари код једног те истог модела утицале на разлике које сам ја приметио...
Молио бих те да обратиш пажњу на чињеницу да Pulse Star II Pro има верзију 1 и верзију 2. Ја имам верзију 2 што јасно пише на његовим плочицама. Можда разлике произилазе и из те чињенице.
Мене та проблематика није интересовала тако да нисам даље истраживао по том питању.
ТРЕЋЕ
Ја сам на турским и руским сајтовима заиста виђао шеме од Pulse Star детектора, а можда сам их чак и скинуо на свој HDD, али, треба да "бунарим и бунарим" по свом компјутеру да бих то пронашао (под условом да сам својевремено ту шему и скинуо), али, пошто се ја не бавим клонирањем детектора нити копирањем туђих интелектуалних својина ако су оне заштићене, то и немам интерес да се бавим шемама од  Pulse Star машина.
ЧЕТВРТО
Ја заиста пристојно живим од своје плате и немам потребу да клонирам, копирам и препродајем детекторе, па ти ја по том питању сигурно нисам конкуренција.
Овим нашим спортом бавим се из чистог хобија, а и делом што мо је то професија.
Такође, и електроником се бавим из хобија, али, нисам професионални електроничар.
Кад-кад склопим по неку машину чисто да видим како и шта тачно ради. Ако сам задовољан оставим је за себе и по наруджбини склапам је за свакога ко то затражи од мене за нормалну надокнаду а не за енормне зараде како то појединци раде.
Ето, то је то што бих ја још имао рећи по овим питањима.
До следећиг неког поста  без бесмислица,
ПОЗДРАВ!
Sneshko
Naslov: Odg: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: orbit Vreme 10:44:37 datum 20.01.2014
Ma svakako vrlo uljudno od tebe nema sta samo kazes u jednom momentu da sam ja ( nekakav covek), neznam sta si mislio pri tome , pa eto opisacu samog sebe , ne volim da lazem ne volim da me lazu ne volim da prevarim nikoga i ne zelim nikog da prevarim ne volim licemernost i ne patim od  velicine nemam kompleksa vrlo sa ostar na jeziku i vrlo tvrdoglav i verujem sopstvenim ocima a ne necijim i nicijim recima dok me ne ubedi dokazima u to drugo. a ne  recima i pisanjem knjiga posto zaradjues sa svojom fakultetskom  platom , vidim da prodajes i knjige koje prevodis a da strucno tvrdis nesto da postoi ver 1 i verzija 2 puls stara pro 2 to me ubedi cinjenicom a ne besmislicama e to je to sto ja svima upadam u oko posto ja prihvatam samo cinjenice, semu koju sam ti poslao tvdis da nije kopletna sema jeste kompletna! - ali se nisi snasao u tome da to napravis mada nijedan lrl na svetu ne sluzi tome cemu bi mnogi zeleli , drugo ti posto si skinuo seme ne mozes da izbunaris po  hdd pa na bilo kom forumu bi ti se klanjali do nogu da ti zahvale da im postavis semu za ps 2 to sto pise nije uvek tako mislim na seme koje neki nazivaju puls star 1 ili puls star 2 ko sto si reko bavis se iz hobija ja se bavim isto iz hobija ali konstantno mnogo godina i imao preilike da  vidim mnogo toga od tehnike , ljudi su cudo moraju bar malo da se necim pohvale zato nemam nista protiv da neko iznese da je doktor ili profesor ili sta ja vec znam koju profesiju i ima , fakultet ti u elektronici bas nije mnogo znacajna stvar , zato budimo ono sto jesmo i uvek iznesite ono sto ste sopstvenim ocima videli , cak i tada kada nesto vidim meni je potrebno dugorocno gledanje sa svih strana da bi o necemu doneo o tome neki sud dali je nesto tako ili nije puls star 1 sto ti iznosis nemam (ama ama )  blage veze sa pulsim detektorom , ni sa puls star 2 a kamoli sa ps 2 pro, te seme ima ima ih svuda kao i puls star 2 bg neki misle da je to puls star e pa ni to nije, na tarabu pise svasta ali nije to sto na njoj pise ono je   (taraba ) !!!! pozdrav sve najbolje i bez izmisljotina i besmislica !
Naslov: Odg: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: Sneshko Vreme 10:56:29 datum 20.01.2014
orbit!
Извини, али, ја немам ни живаца, ни воље, а ни времена да се више убеђујем и доказујем са тобом.
Видим да је то Сизифов посао.
Ти настави да мислиш и радиш онако како ти мислиш да треба - а ја ћу радити и поступати онако како ја мислим да треба.
Све најбоље жели ти
Sneshko

Naslov: Odg: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: orbit Vreme 11:00:34 datum 20.01.2014
a eto ja cu postaviti slike plocice sta na njima pise ovih dana a upravo sam pogledao sta pise na puls star 2 bez pro eto ovo pise PULSE STAR 2 MAIN PCB
THOMAS BREUER 47 90  i nista vise brate i to sam video tri detektora  tako pise na njima nikakva verzija apsulutno nista a za pro ovih dana cu ti tacno isto reci jer ja imam ali sopstvene slike detektora koje sam imao ili bili kod mene  nemoj da shvatis ovo nista licno ja eto isto imam volju da se upoznam sa svima ali nemoj pisasti po- nesto izmedju redova. jer ja imam veliko iskustvo u tome da citam izmedju redova pa uvek kazem daj demantujte to tako sto me ubedite sopstvenim dokazima  ne mora video klipom dovoljno je fotografija vaseg detektora unutra spolja itd i ja mogu da tvrdim da sam imao boing pre dvadest godina firma mi propala pa sad eto nemam ali bi verovatno imao neki trag o tome .
Naslov: Odg: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: orbit Vreme 12:19:56 datum 20.01.2014
Posto ja tebe iritiram procitaj sam svoje reci  pazljivo u pretposlednjem postu pa razmisli ( malo ) izmedju recenica ti se omakne po koja rec , ako smo kod iritiranja ! Nemam o cemu vise da takodjer o cemu bi sa tobom vodio polemiku tako da sve najbolje zelim i smiri zivce !
Naslov: Odg: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: orbit Vreme 13:07:29 datum 20.01.2014
Moram sam jos ovo da kazem obecao si da postavis slike tvog detektora gde unutra pise ver 2 e pa drug ver 2 nije sto postoje dve verzije pro vec zato sto posle puls star 2 autor je unutra napisao ver 2 jer je verzija  U SMD SA DVA PIKA KOJI SAM MALO POGLEDAO POSTO SE NE SECAM SVEGA I KOJI SE MOGU PUNITI SAMO JEDNOM I NIKAD VISE ! A oko semi malo sam odlutao i po tim turskim sajtovima i eto sta mi je izbacilo -
http://www.teknolojiekibi.com/yeni/index.php?action=post;topic=1313.40;last_msg=52985
http://www.teknolojiekibi.com/yeni/index.php?topic=1313.20 eto i seme za koju mislis da je puls star 2 pa vidi sta turci pisu a pogledaj i sta kazu da mu je  kt 315 poslao slike koje sam ja postavio , na geotech 1 pozdrav kolko da ne budes i dalje u zabludi necu vise da te iritiram pozdrav jos jednom svima.
Naslov: Odg: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: grotagold Vreme 13:19:21 datum 20.01.2014
MOLIM UCESNIKE OVE PREPISKE DA SVOJE PRIVATNE PORUKE I STAVOVE NASTAVE TAMO GDE IM JE I MESTO "U PRIVATNE PORUKE"
Naslov: Odg: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: orbit Vreme 18:39:27 datum 20.01.2014
Кад-кад склопим по неку машину чисто да видим како и шта тачно ради. Ако сам задовољан оставим је за себе и по наруджбини склапам је за свакога ко то затражи од мене за нормалну надокнаду а не за енормне зараде како то појединци раде.
pa kako si se ti predstavio svi su mislili da si profesionalac a kazi mi sledece dali primer znas kolko kostaju samo komplet plocica za ps 2 . Neznas jedna firama iz nisa za komplet naplacuje 250 evra  delovi iz nemacke primera radi ic kolo koje kod nas kosta recimo  1 evro tamo ako kupis kosta i do 7 cak i 15 evra itd drska koja kosta oko 50 evra minimum ja sto god sam prodavao osim u samom startu mada i u startu nisam nikad prodavao detektore sa drskama od djogera i sonde od vodovovodnih cevi ili kutije od sapuna pa vidi sad posto si sa fakultetom kolko bi ti taj puls star naplatio da ne racunam utroseno vreme oko kloniranja i vreme izrade detektora a i sam znas da kod autora kosta 1700 evra ili primer tomb raider koji ima profi plocice koje izradjujem u nemackoj ti bi ga prodavao kolko da izvuces troskove ? e pa ti i dalje radi tako ako ti se moze nemam nista protiv toga pa GROTO ti ovo obrisi ako mislis da je ovo prepirka ovde nema ni v od vredjanja ovde su cinjenice i nista vise od toga .
http://www.teknolojiekibi.com/yeni/index.php?topic=1313.0 - eto najveci i najaci turski sajt sta kaze i sta ima i kao izgleda pro pulse da se ne mucis  i eto tih famoznih sema za sve ako neko misli da je ovo ps 2 samo napred !
Naslov: Odg: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: gospodinzvonko Vreme 02:02:39 datum 22.01.2014
sta se svadjate oko cega orbit kao da si izmislio avion neverujem datije ovo snesko uradio.drugo dati kazem sto si zajebo coveka iz niša sa taj tvoj tomb pa nekog beogradjanina on te trazi al nemože date nadje po zajecaru.tacno je da to nevalja ništa zajebo si kljucnog coveka slagao siga dve godine uradio ti plocice za tri tomba na kraju simu napravio i nšta ne valja ljudi došli videli da to ništa ne valja ko ce da ti to kupi.sam sebe si uvalio u govna.nisi trebao da zajebes tog coeka asad tije kriv SNESKO .
Naslov: Odg: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: orbit Vreme 14:58:56 datum 22.01.2014
Taj covek iz nisa je bas spijun koga sam novodio ako hoces da znas  a kome je za plocice dao pare taj za koga spijunira a ne seri bez veze sto ti drugi prica i nauci malo gramatiku drugo ja sam mu tom iz nisa bas eto da se zna cela istina dao detektor u ispravnom stanju koi  je pre toga probao i bio sa njim jos jedan covek,  nakon tri dana me pozvao sto mu detektor ne radi vise , detektor mi doneo i zamenio kompletnu plocicu na tom prvom je navodno menjao baterije i cackao po njemu celo vreme navodno oko slusalica da bih kad sam pregledao plocicu ispalo da je pogoreo 4 ic kola na glavnoj plocici , nista uzeo drugi probao detektor nakon par dana mu detektor ponovo ne valja normalno problem je ceo sto je plocica u smd i cuveni majstori ne mogu to kopirati e to je bio pre svega problem , sledeca stvar magnetometar je uliven u smolu jos jedan problem kad je moj prijatelj otisao kod njega i zatrazio detektor da vidi i uhvatio se za prekidac pozadi koji uklucuje magnetometar reko mu da to ne dira jer ne radi to a i ne koristi , a problem je sto plocice za magnetometar pretpostavljam da i nema unutra jer je bila vec odneta kod strucih majstora da cackaju po njoj , a zajebo sam  ga a kako pitaj kolko je platio detektor - drugo prestani da pricas gluposti a da neznas sustinu cele price trece taj  iz beograda ne moze da me nadje ,  ajde bre pa on zna gde sam ja neka dodje jer ono lik gore sto sam ga opisao koji bi hteo da sa tomb raiderom nadje lancic  a pri tome nezna sta hoce tri puta mu dajem tri verzije i covek hoce dubinac nece dubinac oce vlf nece vlf oce ovo oce tri tone zlata itd a ti Zvonko slusaj tog Radeta iz Nisa al ne zabadaj nos gde mu nije mesto i prestani da seres jer te nisam dirao i nemam sta sa takvim nepismenim osobama ni da raspravljam .   
Naslov: Odg: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: orbit Vreme 15:09:47 datum 22.01.2014
Taj iz nisa je jedini kome nije valjao i beogradjanin odnosno iz rakove bare  covek koji  tri dugmeta nezna da nasteluje nek donese detektor i spreman sam  da pred deset coveka uradimo demonstraciju da  vidimo sta valja a sta ne  meni se vec cini da je ipak to bila ekipa koja je htela ne detektor vec semu detektora znam ja sam svestan da me mnogi od tih ne vole ali ne moraju  ali da im nesto dam oko cega sam gubio zivce i vreme to malo tesko ce da ide  !

zajebo si kljucnog coveka ! citat gospodina zvonka  ako je on kljucni covek  u prevarama ovoga tipa slobodno mu javi telefonom posto znam da se znate kao i tom iz rakove bare i mikiju iz paracina da mi vise ne cestitaju n godinu jer seme detektora nikada nece dobiti a onima sto  cackaju  po detektoru koi  im je prodat niko ne daje garancju a moglo je drugacije da bude da je zaista covek  kako se predstavljao i ne brine mene ko ce da meni kupi detektor jer to sto ovakvi jadnici navode mogu da samo pricaju gluposti a ja nisam prodao dva detektora vec gomilu i mnogi znaju  da sto pricam nikad ne izmisljam cak sto vise moj detektor se prodaje u turskoj  i ide preko jedog coveka iz Istanbula pozdrav  svim dobronamernim osobama !
Naslov: Odg: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: grotagold Vreme 19:01:02 datum 22.01.2014
Moracu opet da se umesam u ovo prepucavanje na ovom forumu. Ja znam Orbit da si ti u neku ruku "ZASTICENA VRSTA" ovde na forumu a i mogu da prepostavim zasto (sto mene licno uopste ne tangira) ali reagujem zbog tvog upornog "KAFANSKOG VOKABULARA" koji uporno proturas po forumu i u kome ima previse vulgarnosti , nipodastavanja i vredjanja sa izrazima koje koristis. Dali to govori o tebi nesto kao osobi i licnosti to nek drugi prosude sami a moj savet je da ubuduce tvoja misljenja posaljes na PP osobi kojoj to zelis da kazes a da ne postavljas vise javno na forumu da svi citaju. Umesto da radis , da cutis i gledas svoja posla ti dokazujes da je zemlja okrugla i da na saksiji treba da bude rupa. Uostalom radi kako te je volja u tvoju strucnost ne ulazim ali cu i te kako da se mesam u nacin pisanja postova ovakve sadrzine.....
           .....sad mozes da se zalis kome si se i pre zalio....DO MILE VOLJE !!!
Naslov: Odg: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: mikipn Vreme 14:36:19 datum 23.01.2014
Miki iz Paracina ti je cestitao Novu godinu (ali nikad nije potrazio semu od tebe),  sta sa kim imas raspravi sa njime a mene izbaci iz tvojih komentara zauvek. Dobro znas kada bi me taj detektor zanimao platio bih 1000€ ili 2000€ i za manje od 5 dana bi bio iskopiran 100%, pa i da si ga zalio u betonski blok. Novu godinu sam ti cestitao kao prijatelju, kao nekom kog sam poznavao, a ne namerom za bilo kakvom semom ili sta ja znam, (zasto bi zatrazio od tebe rezervnu gumu od zastave 750 FICE ako vozim BMW),ako si dovoljno pametan mislim da znas sta sam ovim u zagradi hteo reci,  nikad pa ni sad za nikog nisam napisao jednu jedinu rec uvrede na bilo kom forumu, i ni na jednom forumu se nisam nikada registrovao dva puta i pod laznim imenima zato sto je moja baba umrla jos 90tih i od tih 90tih godina su kod nas u familiji prestale babske price, kao rekla- cula- kazala- videla.
Toliko od mene, ako nemas pametnija posla da radis onda nemoj ni da pises svakojake gluposti, za mene a i za ostale.
P.S.Ovo ti je samo prijateljski savet od mene
Naslov: Odg: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: orbit Vreme 01:35:26 datum 24.01.2014
Ovako izvinjavam se svima ! necu da polemisem ni sa kim a ko koloko zna vreme ce pokazati , neke koje sam nenamerno uvredio povredio izvinite -poslusacu jednu recenicu Grotagolda i ovom  prilikom i njega pozdravljam  sve najbolje  !
Naslov: Odg: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: nokta Vreme 13:25:03 datum 09.02.2017
Gde moze da se nadje pravilno podesavanje za ovaj dubinac posto hocu da ga kupim
Naslov: Odg: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: Sneshko Vreme 09:16:10 datum 14.02.2017
nokta!
У вези детаљног упутства на српском језику за Pulse Star II Pro кликни на следећи линк:

http://www.skrivenoblago.com/razno-32/ka-'pi-meta-etekto-pulse-star-ii-pro-e-ta'-a-oa/

Поздрав!
Sneshko
Naslov: Odg: PULS STAR 2 i FUTURE 2003
Poruka od: nokta Vreme 11:26:59 datum 14.02.2017
Hvala Snesko znacice mi ovo kad budem uzeo ovog dubinca