Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
govedja pestera
zna li neko nesto
Odgovori
da li ti nesto imas jaka je to lokacija
Odgovori
dali treba da ima klesano 5maski 2 magarina ,mjesto zvano Bivolski dol, i u pestera....
Odgovori
Padobranac. Sto se tice Govedje pecine i tu je prekopano i to muski.Samo su malo manje rupe ispred nju negoli oko grbavu babu.Bas sam pre neki danisao  da obidjem  sta je i kako.Ispred nju je nekada imao jedan lanac na kamenu jedno dvatries koraka udaljen.Lanac je bio debeo kako onaj za drva.To su seljaci vrteli jedan dan vrteli dokle se nije klin otkinuo i dole je nesto tupnulo i zemlja se zatresla.To ti je Govedja pecina u PEC.Unutra je imala glava od vola.
Odgovori
Postovani forumasi,

nasao sam ovu pecinu i vidi se da je neko tu ceprkao ali ne tako strasno.Takodje nema govora da je tu bila glava vola i to se i nespominje u opisu.

Ako g.Apis ima neka bolja saznanja ili opis molim ga da se javi.

S postovanjem,

Vudi
Odgovori
Tu su znaci Orlov kamen,ispod ruka i dve solje....
Odgovori
Postovani g.Branko,

pored Orlovog kamena treba da bude Govedja plecka i tu se traze znak ruka i fildzani,a ja govorim o Govedjoj pecini koja je nesto sasvim drugo i na drugom mestu.

S postovanjem,

Vudi
Odgovori
I ja isto govorm o govedjoj pecini da li ti znas gde je ona i kako izgleda.....I pitao sam te kako izgleda orlov kamen i koji je znak a ruka i dve solje se nalaze kod GOLEME CUKE....
Odgovori
Postovani g.Branko,

znam gde je i kako izgleda Govedja pecina.Takodje znam znake u njoj.Znam i gde je Orlov kamen,ali nisam video ruku i fildzane.

S postovanjem,

Vudi
Odgovori
G. VUDI ZASTO IZBEGAVAS ODGOVOR KAKO IZGLEDA ORLOV KAMEN.....
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)