Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
STOPALO NA KAMENU
Može da se desi da gde ima znak STOPALO pare budu premazane otrovom pa eto čas ljudske žrtve.
Odgovori
Postovani g.Grotagold,

ta situacija je retka ali se srece.Tesko odgovoriti na pitanje u kojim slucajevima.Desava se da i u samom opisu stoji upozorenje,a cuo sam da su ljudi neretko kosultovali vracare oko takvih stvari i da su dobili uputstvo da ostave pepeo preko noci pa da sutra vidi ciji ce se trag opisati...i obicno su to neke zivotinje ali bilo je i ljudskih stopala.Znam da je vecina skepticna prema ovome ali takodje znam da su neki imali i takve situacije.Najgore je kad nema nikakvog upozorenja ni i opisu ni na terenu pa unutra kad se udje ljudi dozive svasta.Mada mislim da je sve ovo vec nasiro diskutovana tema na forumu.

Kada pored stopala postoje i uklesana zmija recimo to moze da ukaze na tu vrstu opasnosti.

To je moje skromno vidjenje ali verujem da ce iskusniji od mene dati kompetentnije odgovore.

S potovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
Taj postupak sam vec opisao na forumu ali nije niukom slucaju vezan za uklesana stopala na kamenu ili steni vec za samo mesto ostave. Stopala slozices se znace nesto sasvim drugo / bilo da se radi o desnim ili levom stopalu ...sa prstima ili bez njih ili razlicitim brojem istih , osim u slucaju kada su dva stopala jedan pored drugog ( i levo i desno) ...onda to znaci nesto drugo. U ovom slucaju se radi o "pravcu kretanja" sobzirom da je i tzv "oluk" naznacen na kamenu a br "1" nije broj vec strelica sa naznakom za levu stranu. Toliko ukratko od mene.
Odgovori
Postovani g.Grotagold,

uvazavam Vas stav,ja sam se i ogradio u svom tekstu da sam cuo i verziju tumacenja koje sam dao ali da sigurno ima iskusnijih ljudi od mene koji mogu dati bolje tumacenje.

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
evo jedno slika stopalo od 40 cm mjestani kazu da je stopalo Muje  a sto vi mislite

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)