Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
traker trazim semu
cao drustvo .nov sam na ovom forumu  Smile imam pitanje za vas:
napravio sam semu tragaca metala iz casopisa "SAM 91"?{ako se dobro secam zadnj br pred rat},ali je nisam zavrsio,{semu sam izgubio} pa bi molio forumase ko ima tu semu da mi "zakaci" da bi mogao da ga zavrsim,
unapred zahvalan
Odgovori
o kom se tragacu radi dali mozes reci ?
Odgovori
Mogu potražiti ali se bojim da je beznadno. Kad je po?eo rat i primanja otišla u ... sendvi? je bio nekako važniji od SAM-a.
Možeš li to slikati pa da po slikama zaklju?imo što je to?

BTW, tražim i ne na?em predratne brojeve Radioamatera u elektronskom formatu. Ima li toga negdje?
Odgovori
hvala na trudu, u pitanju je casopis sam svoj majstor ,sada sam u inostranstvu cim budem dosao gledacu da slikam sta sam uradio i da stavim na forum veliki pozzz.
Odgovori
NE SECAM SE TACNO KOJI JE TRAGAC U PITANJU ,ONO STO OVOG MOMENTA MOGU RECI DA U CASOPISU SAM SVOJ MAJSTOR IMAO JE NAMENU ZA PRONALAZENJE MINSKIH POLJA I ZNAM DA KORISTI KVARC U OSC.KOLU U PITANJU JE TRAGAC MANJEG DOMETA ,POZZZZ,SVIMA
Odgovori
Ja sam negde sa interneta skinuo ceo komplet starih brojeva SAM-ova i jedini tragac metala je ovaj  [Slika: tragacmetala.jpg]
Odgovori
jel kvarac od 40khz ili 32khz imam ?  jedan koristi 32khz i u krugu osc kolo cd 4060 a drugi kvarc od 40khz i u kolu osc cd 4040 obe plocice su malih dimenzija jel na neki od tih pi detektora mislis ? ili vlf >?
Odgovori
cao drustvo ,
odgovor orbit-u :ovaj detektor koristi kvarc od 40 khz i plocica je mala kao sto si rekao,
koristi integralce mc 4040,4011,4016....pozdrav
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)