Ocena Teme:
  • 2 Glasov(a) - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBP 2010
neke komponente ne mogu pronaci ni u MICRO PRINC niti u nekim drugim prodavnicama.gde da potrazim,moze mala pomoc
Odgovori
(22-11-2013, 10:53 PM)vule19833 link Piše: neke komponente ne mogu pronaci ni u MICRO PRINC niti u nekim drugim prodavnicama.gde da potrazim,moze mala pomoc
M&G Electronic, Interhit, SD electronic. Sve su u Nisu. Imas  Kelco u Beogradu.
Odgovori
Ako neko pokusa da napravi dbp 2010 po Relkovom pcb-u bolje je da odustane ima nekoliko gresaka i detektor sigurno nece proraditi bolje je da se drzi pcb-a koji se nalazi u knjizi.
Odgovori
Roman25 zamolio bih te da napišeš koje su to greške koje si uočio na Relkovom pcb-u.
Hvala unapred.
Odgovori
Pcb koji sam postavio od DBP 2010 je bas iz knjige.Moguce je da sam napravio neku gresku u obradi i crtanju ploce.Nije lose da se kaze koje su greske da bih ispravio
Odgovori
[Slika: dbp2010pcb.jpg]
Odgovori
Imace li bar jedan pravilan projekt postiran na foromu??!?!?!
Pa ako ne zelis da spodelis sa kolegama ne spodeluj projekte sa namerne greske wtf?!
Odgovori
Hvala Roman25 na odgovoru.Relko nije od onih koji bi objavio neki projekat sa namernim greškama.Te greške su se verovatno potkrale prilikom precrtavanja jer je prvo imao PCB obrađen u nekom drugom programu.Hvala ti što si otkrio ove greške,hvala i Relku za PCB obrađen u sprintu tako da sada i te greške mogu lako da se isprave.
Odgovori
(24-03-2014, 11:06 PM)Bayer04 link Piše: Imace li bar jedan pravilan projekt postiran na foromu??!?!?!
Pa ako ne zelis da spodelis sa kolegama ne spodeluj projekte sa namerne greske wtf?!

Bayer04. Ja nikada nisam imao neke lose namere da postavim neku shemu ili plocu kao sto je i misel rekao.To se desava prilikom crtanja i projektovanja narocito kada se nesto preradjuje.Ja imam originalnu knjigu o ovom detektoru i bez hvale sam je prvi ovde postavio u zelji da podelim inforamcije.Ali gledajuci ovde ponovo postavljenu plocu ne vidim gde sam pogresio.Nemam mnogo vremena da sad to analiziram,nego jednostavno po primedbi odmah ispravim gresku i ponovo ovde postavim sliku i ostalo sto treba.
Znam i da je najlakse nekoga kritikovati a jos teze nekome pomoci. Pozdrav.
Odgovori
Ok je relko izvinjavam se zbog to sta sam izbrzao sa reakcijom mozda to je zbog iskustva od drugi projekta ali eto zbog takve ljudi nemozes vise nikome da verujes.
Prijatno vece Wink
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)