Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garrett ACE 250
[Slika: jq2e09.jpg]

ACE™ 250 Metal Detector
Product No: 1139070.....MSRP: $249.95
Specifications:

Target ID Cursor Segments 12
Iron Discrimination Segments 2
Accept/Reject Discrimination YES
Search Modes 5 (plus Pinpoint)
Sensitivity/Depth Adjustments 8
Electronic Pinpointing YES
Frequency 6.5 kHz
Audio Tone ID Levels 3
Standard Searchcoil 6.5" x 9" PROformance™
Length (Adjustable) 42" to 51" (1.06m - 1.29m)
Total Weight 2.7 lbs. (1.2 kgs.)
Batteries 4 AA (included)
Warranty 2 Year, Limited Parts/Labor

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e365iV-6L70[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vqK_z4pc7ts[/youtube]
Odgovori
Ima sam ace 250 neko vreme.diskriminaciom sam zadovoljan ali komplet aparatom nisam
Odgovori
Nije za profesionalce spored mene. Bolje tesoro. Manuelno je iPak najbolje
Odgovori
Diskriminacija je mnogo losa, peva da te glava zaboli, a nikad ne znas sta je ispod zemlje. Drugo dosta je plitak aparat, to jest povrsinski, moze samo da ga izvadi veca butterfly sonda za dubinu.
Odgovori
Imam ga i ja,sa original sondom bas kao na klipu gore.Diskriminacija mislim da je mogla i bolja biti,a sto se dubine tice zavisno od predmeta,veci predmet veca i dubina,jednom sam nasao jednu motiku na nekih 50cm,jedino sto me fascinira kod ovog aparata je to sto je izuzetno osetljiv,zapisti bukvalno na mizarnu velicinu predmeta poput 1mmx1mm i to na dubini i do 20cm mi se desavalo vise puta.
Opsti utisak mi je zadovoljavajuc sa obzirom koliko sam aparat kosta sasvim je solidan.
Odgovori
Garet nije za dubine ali ponesi ga gde je kamenito i da nije duboko znaci vadi sve sto drugi preskacu.....inace meni se svidja ta marka jer ako ga dobro nastelujes ima prijatno da te iznenadi i naravno ako pametno covek uzme jacu sondu a ne standardnu.....poz
Odgovori
ja ga imam,nije kineska kopija kao neke sto sam vidjao,zadovoljan sam , ide na vece predmete i dublje,sa klasicnom sondom je ok,bolje je veca sonda,zgodan za pakovanje nosenje,nije gutac baterija...
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)