Molim vlasnike ili one koji su licno radili sa ovim uredjajem da kazu svoja iskustva za rad sa njim ali ne samo za samorodno zlato ili novcice po povrsini vec njegova efikasnost za vece dubine u all metal opcijama na nizim frekfencijama i sa vecim sondama bilo da su mono ili dd sonde...(SAMO LICNA ISKUSTVA)...H V A L A ;D 8) ;D
Ko se mnogo premislja na kraju ostane i bez onog sto mu se pri ruci nadje....ko zna sto je to dobro? Dok sam cekao vasa iskustva sam sam se potrudio da ih steknem tako da vec uveliko "radim" sa minelabom....SAMO ZA POCETAK DA KONSTATUJEM DA JE MALI "CUDO" ako tako moze da se kaze.Sto se vise upoznajem sa njim to me sve vise (prijatno) iznenadjuje.
Teme: 4
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
turi neki testovi slicke mene zanima jel bolji od svojih predhodnika
Zdravo svima.Slucajno sam naisao na ovaj forum i video da se postavljaju pitanja u vezi GPX-a 5000.Posto ga i sam posedujem, interesovalo bi i mene da li ima neko ikakvog iskustva sa ovim detektorom.Ja sam licn oveoma zadovoljan sa njime ali je svaka razmena iskustva dragocena,kako za mene ,tako i za drugog.
Teme: 1
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Pozdrav svima
Vidim o kakvom se aparatu radi pa i ja da pitam nesto u vezi toga , prosle godine radeci timski na jednoj planini u Nemackoj sa razlicitim detektorima sondasima najbolje rezultate je imao upravo Minelab GPX 5000 , ja sam tada radio sa explorerom , odlucio sam da kupim isti ali tokom leta i jeseni nigde ga nije bilo zbog zlatne groznice u Africi tako da sam cekao na porudzbinu dosta dugo , hteo sam da kupim i kod nas u Srbiji ali niko taj zahtev nije mogao da ispostuje . Sada posedujem taj detektor ali ni ja nemam veliko iskustvo jer sam video na testu da svaka sonda ima svoje prilagodjavanje tlu i podesavanje , pa bi bilo znacajno napraviti neki kontakt i izaci negde na terenu jer samo prakticni rad ima rezultata normalno sa dobrim poznavaocem , ako neko vec ima iskustvo sa tom tehnikom nek se javi , Germanicus
Procitaj moje postove na temu MINELABA ovde na forumu , dosta toga sam objasnio.
Teme: 1
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Hvala Grotagold
Iz navedenih tekstova vidim da si zadovoljan ovim aparatom sto mi je drago da cujem , do sada nisam nista negativno cou , to je dobra vest , pozdrav Germanicus