Ovaj novcic je procenjen na 75.000$, a ti ocito blage veze nemas. Izgleda da ti je antonijan najvece numizmaticko dostignuce. Ovde sam ga postavio iz zezanja da vidim ko ce da se upeca.
I ko bi drugi nego ti...
Teme: 13
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Zamisli kako si me zeznuo, haha, bas si faca
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Vidim ja da ti nisi ni procitao moj tekst "tamo gore" a komentarises kako sam se ja upecao, ccc (komentar je za drugi, ne tvoj novcic). A sto se tice tvoga novcica.....pronalazi se u Srbiji i jako rijedak americki novac u super kvalitetu pa zasto i ti nebi onda nasao i ovaj prikazani
.
Koji drugi novcic ti ovde vidis da bi ga komentarisao? Procitaj tekst iz linka ispod velike slike gore i bice ti jasno koliko si neobavesten.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ovako Kizo73, ako nisi primjetio, postavio si fotke od dva novcica, jedan se vidi direktno ovdje na forumu dok su fotke drugoga postavljene na neki drugi server (to je kako ti tvrdis tvoj pronalazak...taj drugi, cije si fotke postavio na drugi server
). Znaci, ja sam komentarisao novcic koji se vidi direktno ovdje na forumu i jos sam napomenuo da ne komentarisem onaj drugi vec bas ovaj ovdje (ovaj ovdje znaci ovaj cije si fotke postavio direktno ovdje na forum). Ako ti jos uvijek nije jasno sta sam komentarisao, ja ti stvarno vise ne mogu pomoci a vjerujem ni neko drugi
.
Jasno mi je, ali tebi nije jasno da je na slici koja se vidi gore slika replike novcica iz kataloga u kome stoji objasnjenje za novcic (link ispod) koje ti nisi procitao ba si zato ponudio cenu, a na linkovima moj novcic (i ne, nije pronadjen ovde). Ne trci pred rudu vec CITAJ i UCI. Ja inace to i radim na ovom forumu, UCIM. Ne pravim se pametan po tudjim postovima i ne provociram. Zato nigde nista i ne pisem (tvoja kritika) jer ne mislim da mogu da pametujem ljudima koji su u oveme decenijama. U ovom forumu postoji podforum OGLASI i ne vidim zasto je lose nesto oglasiti. Vidim da ti imas nesto protiv pa si se navrzao. Mozda zato jer nije pronadjeno ovde. Pa ni ti ne zivis ovde. Ljudi sa ovog foruma su uglavnom tragaci iz Srbije i pisu o iskustvima sa ovdasnjih terena. Koliko vidim ti si na baustelu kod Habzburga i pametujes nam cetiri granicna prelaza daleko odavde. Idi malo na net pa pogledaj cene. Tvoje je da nudis mizerno, a moje da cenim i ne dam svoje. Ako ti ne dam nemoj da pljujes vec teraj dalje, a ne da vredjas, omalovazavas i provociras. Nisam ni ja cvecka lako popizdim i iznapusavam. Vidim da ti je zanimljivo. Idi bre karaj nesto, mani se ovih gluposti. Aj ziveli.