Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prvi skup arheologa amatera Srbije
Drugari da Vas obavestim da ce se 25. i 26.08.2012 g. odrzati prvi skup arheologa amatera Srbije.Svi su dobro dosli kako bi svojim prisustvom ulepsali ovaj istorijski dogadjaj,kazem istorijski,jer se po prvi put u Srbiji pominju Arheolozi-amateri (sto bi sasvim bilo normalno u Evropi),skup je javan,prijavljen je svim nadleznim organima.Uslove ucesca mozete videti na ovom linku.http://www.arheo-amateri.rs/2012/08/vesti/odrzavanje-i-skupa-arheo-amatera-srbije/
Odgovori
Da je "istorijski",i da je prvi...bas i nije...jer prvi je odrzan pocetkom Avgusta,prvi na teritoriji danasnje Srbije u organizaciji drugog foruma. A da li se zove,Arheo-amateri ili Arheo-penzioneri,kome je to bitno. Posle prvog skupa,od pocetka Avgusta,sve ostalo deluje kao plagijat.
Izvinjavam se,ako sam ovim textom povredio necija osecanja,ali situacija je takva,nemoze se uvek biti prvi. 8)
Odgovori
Cinjenica da je skup Arheo amatera Srbije jedinstven po tome sto je AAS registrovana organizacija i zakonski legalna je sama po sebi nesto drugo od ostalih "organizovanih" okupljanja po sumama.
U svakom slucaju , prvo okupljanje AAS jeste pocetak i nadam se da ce postati tradicija svih  ozbiljnijih tragaca koji se bave ovim hobijem malo ozbiljnije.
Odgovori
Pehina,spusti loptu,ne zelim da polemisem previse,ako moze normalna i razumna komunikacija medju svima nama,moze,ako ne,mogu i obrisati ovu temu koju sam postavio(ako pojedinima toliko bode oci).Gore lepo pise :prvi skup Arheologa-amatera ,u ondasnjem sistemu,zakonski nije postojao Arheolog-amater,niti je mogao biti registrovan kao takav.Danasnji sistem zakona dozvoljava postojanje Arheologa-amatera legalno registrovanih,kao u Engleskoj i ostalim zemljama Evrope,to je cena demokratije ma koliko se pojedinci bunili i bili protiv.Demokratija jednostavno funkcionise ,,IMAS PAPIR ili NEMAS PAPIR" sve ostalo je plod necije maste i ne razumnog tumacenja-ne znanja.Shodno svemu tome,treba ostvariti saradnju i komunikaciju sa svima .
Odgovori
Lopta spustena.....nemoras nista da brises!  Nego,nervira me to tendeciozno pisanje,podjebljivo,nipodastavanje tudjeg uspeha i ostalo. Ma,radite ljudi sta god hocete,zovite se kako god hocete,daBog da imali 100000 clanova i sve najbolje Vam zelim.Evo,povlacim rec,svaku koju sam izgovorio,spustam loptu i ne samo da sam je spustio,vec sam je i izduvao.  Ionako se lagano,izvlacim iz foruma,nekada nemogu da podnesem svakojake nebuloze koje procitam,ali da nebih drugima,pa i Vama vise pravio problema...zivi bili,srecni i veseli.Nadam se da ste sada zadovoljni?
Odgovori
Nema tu nikakvog ,po.....ebavanja,svaciji uspeh treba ceniti,uspeh svih nas zajedno,pa i ne uspeh jer se izlazi malo mudriji.Ko, sta,kako i gde radi,mene ne interesuje,ne komentarisem ako ne mogu pomoci.Hvala na lepim zeljama,ziv i zdrav bio,ne samo Ti,vec svi.
Odgovori
Prvi skup Arheo-amatera Srbije je odrzan,trajao je dva dana,druzenje,razmena iskustava,upoznavanje,sve je proteklo u izuzetno pozitivnoj atmosferi.Ovim putem se zahvaljujem Predsedniku opstine Kucevo,Podpredsedniku opstine Kucevo,Predsedniku Vlaske Demokratske stranke opstine Kucevo na gostoprimstvu i pomoci u realizaciji okupljanja zaljubljenika arheo-amaterizma.Isto tako komandiru MUP-a Kucevo i zameniku komandira MUP-a Kucevo.Direkciji Srbija sume,direktorki Srbija sume opstine Kucevo kao i njihovim radnicima od kojih se najvise istakao sumar Ljubisa.Mnogim drugarima i prijateljima iz Kuceva i okolnih mesta koji su pritekli u pomoc.Hvala svim ucesnicima skupa,nadam se da je druzenje bilo odlicno,Boze zdravlja pa se druzimo ponovo u vecem broju na nekom drugom mestu.Danas 28.08 2012 g. u terminima 17:00 h, 19:00 h, 22:00 h bice emitovane emisije sa skupa Arheo-amatera,exkluzivno na regionalnoj televiziji ,,SAT".Ako dodje do izmene objavicu.Pozdrav.
Odgovori
Drugari,ima li neko iz istocne Srbije da je gledao skup Arheo-amatera na TV SAT??
Odgovori
I.Dzony jesi u pravu,,ovo jeste prvi skup arheo amatera...ljudi koji su registrovani kao takvi i koji su korektni i hoce i da podele znanje i saradnju.....i dobro sto nije bilo svake suse koja stavi 2 zice pod misku i prica o velikim otkricima...Skup je bio pravi kao i organizacija...sad ce da bude i sajam u BG od strane istih ljudi organizovan gde se moze doci i upoznati i videti dosta toga.....
Odgovori
hahahaha...iscepio sam se za zice pod misku...e svaka cast za komentar. Sto je zanimljivo,potpuno si u pravu za sve napisano.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)