16-08-2012, 02:19 PM
Moram da kazem da se slazem u potpunosti sa tobom . Bas zato mi moramo imati samosvest i ne bezati od toga sto smo . Drugo je pitanje drzava i njihova velicina . Moja je misao bila o NAMA a ne o tome kako nas drugi vide . Nemam se cega stideti a ne verujem ni mnogi od nas . Pa moras priznati da nismo najvece zlo na svetu , samo nismo navikli na desavanja koja su nas zahvatila . I NISTA NISMO NAUCILI IZ NASE ISTORIJE . Stalno ponavljamo nase greske . Moramo se usredsrediti na nase nasledje i na vaspitavanje novih generacija na nacin kako su to nasi stari radili (a i do pre dvadesetak godina) . da se mladici odgajaju kao vitezovi i da se tako ponasaju , da se ne plase borbe i rata jer je to nacin da se ocuva svoje i svoj prag i da moraju biti spremni za jedan od njih . Jer je ratova uvek bilo i bice ih . Na jedan ili na dugi nacin . POnavljam NE ZELIM DA ME SVETSKE KURVE I PLACENICI UCE TOME DA TREBA DA SE STIDIM STO SAM SRBIN .Na nama je da velicamo to sto imamo i da ga usavrsavamo . PA sta ako se tamo nekom ne svidja to smo smo imali veliku ulogu u istoriji covecanstva . Na nama je da to sve dokumentujemo i objavimo . SVIDELO SE TO NJIMA ILI NE .