Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Istina ili zabluda o Srpskoj istoriji
To je istina. Pazi kad su Grci satro nasa braca i dalje pravoslavci, ali se priklanjaju vatikanu i preuzeli su sve sto nudi Vatikan. Za Bugare ne znam, ali ovi recimo Bozic proslavljaju kad i katolici. Kakva bre braca, oni su najgori na svetu. Mi i Rusi jedini smo ostali, po starim pravoslavnim obicajima da proslavljamo i postimo kako je bog rekao da treba, mada i medju nama postoje male razlike, ali nisu neke sustinskih razmera.
  Postoje odredjene pravoslavne grupe u Izraelu koje se ponasaju kao sekte, pa i gore. Udaraju se u glavu, povredjuju se na druge nacine i nemaju dodirnih tacaka sa pravoslavljem izuzev sto se i njihovi popovi tako nazivaju i imaju isti krst. Kad odrzavaju te nazovi liturgije tu i mrtvi padaju od ludnice koja nastaje. Postoji lep dokumentarac koji je snimljen na Nacionalnoj geografiji o svim verama koje mozes pronaci u Izraelu. E ove divljake su predstavili kao pravoslavce, pazi sta su ti katolici, a katolike predstavili kako dolikuje. Bas selektivno prikazivanje, a ne govore o milionima podgrupa koje se vezuju za Vatikan i koje cak pozivaju i na samoubistva. Ma to ti je politika.
  Kao mali podsetnik tokom drugog svetskog rata i do dana danasnjeg  Vatikan jedini nije osudio Nemacku za holokaust i ostale zlocine pocinjene tokom tih 6 godina, a znali su da podsticu bombardovanje Srbije i sve ostale genocide nad nasim narodom. Da ne pricam o Izraelskim zlocinima nad palestincima.E sad veliko pitanje zasto?
Pa zato sto su najveci finansijeri Vatikana, Nemacka pa Izrael i samim tim su ljubimci Ove tvorevine i nikada nece izaci iz milosti.
  Tvorci novog svetskog poretka pod dirigentskom palicom Vatikana imaju za cilj jednu i samo jednu ideju. Jedna zemlja, jedan narod, jedna Vera! Svi koji se budu protivili ovome bice zbrisani sa lica zemlje i iz svih udzbenika.
Odgovori
blizu si.... Big Grin ali je malo nesto drugo u pitanju ali nebih o tome javno...liturgije su poslednja linija odbrane ,,,,od ONOG....a jedino kod nas i rusa se jos odrzavaju liturgije,,,,,,,Zasto i ko dozvoljava paljenje crkvi po kosovu  i zasto to bas siptari rade ?E EVO zasto.

Inace, samo ime Albanije, potice od normanskih placenika u vizantijskoj sluzbi za koje je Vizantija koristila latinski pravni termin ,,albanus'' sto znaci stranac, dosljak.
Veruj, nema vece zahebancije nego kad neko nije ni svestan da samoga sebe naziva strancem, a pokusava da dokaze kako je tu bio ,,jos od kamenog doba'' Big Grin
Odgovori
Masakr koji diriguje Vatikan pocinje sa prvim krstaskim ratom. Trаjаo je od 1096. do 1099. godine i pokrenuo gа je pаpа Urbаn II sа ciljem oslobođenjа Hristovog grobа, a na poziv iz Carigrada. Sustina je da je Vizantija htela uz pomoc Evropljana da unisti arapsko, pretezno muslimansko stanovnistvo, koje je nekoliko puta bilo nadomak Carigrada, ali se nisu drznuli da ga napadnu. Istoricari kazu da ih je sama lepota grada drzala dalje od njegovih kapija. Mere zlocina koje su krstasi pocinili su nezapamceni. I mi smo bili na udaru krstasa. Tada su nas ojadili u Zemunu.
Medjutim pogledajte koliko su ulozili love da operu taj zlocin i predstavljaju ga kao stradanje poboznih ljudi u odbrani Hristovog groba. U praksi to je bio pljackaski pohod i pokusaj sirenja katolicanstva na te tamo narode koji su ponovicu se pretezno muslimani. Dovoljan je podatak da su ti vajni vatikanski ratnici posle osvajanja Jerusalima 3 dana pljackali i ubijali po tom istom gradu koji su dosli da oslobode i sacuvaju od nevernika. Niti je ko napadao Jerusalim, a ni Carigrad, niti je trebala sila da se pokrece, jer su arapske vojkovodje tada bile u strasnim razmiricama i nije im padalo napamet da osvajaju Jerusalim i unistavaju sve sto ima veze sa Hriscanstvom.
Jedinu milost su upravo te barabe dobile i to od onih koje su dosli da nauce pameti, kad im je obezbedjen siguran izlaz iz Jerusalima, posle osvajanja od strane ujedinjenih i tada veoma mocnih arapa.
Sve je posle evoluiralo i realno gledano taj isti Vatikan nam je dovukao Turke na vrata. Da se nisu organizovali krstaski pohodi, nikada se muslimanske zemlje ne bi ujedinile i sve bi islo drugim tokom. Ovako stavise nam omcu oko vrata 500 i kusur godina.
Odgovori
TAj vatikan je ........... organizacija...od kad je nastao bavio se ubijanjem i progonom ,,kako jedna vera koja zastupa ,,hrista,boga ,moze da sudi vesanjem,spaljivanjem na lomaci i tako dalje.Kod njih se pedofilija toliko razgranala da daju ogromna sredstva da se zataskava.....
Kad se lepo znaju bozije zapovesti...I opet smo im kost u grlu,,,posto poto hoce da nas pokatolice...ZAto biti srbin jeste tesko,,ali je i sveto.....Cujem sad skoro jedan clan na forumu se pokrstio u muslimana.......Ja to ne razumem,,,da sam trebao da budem neko drugi ,tako bi se i rodio........

BITI SRBIN TO JE DANAS TESKO BREME NA LEDJIMA,,,ALI AKO VAM,NAM SE NISU DEDOVI PRODALI...NEMOJMO NI MI

KAZE POSLOVICA!!!! prodo ker veru za veceru.............
Odgovori
Bravo Aco, ovako govori Srbin!
  Taj sto je promenio veru neka je, takvi bi ti zabili noz cim se okrenes.
Turci su imali dobru izreku za takve ljude koja datira jos od pada Srbije i masovnog prebega iz vere.

Rekli su: "Nema boljeg Turcina od Srbina"

To je apsolutna istina.
Takvi ljudi su spremni na sve samo da ih novo okruzenje prihvati.
Odgovori
(24-11-2012, 12:35 PM)MilanHC link Piše:Kada je odrzan takozvani "Karlovacki Mir" posle 1716 nigde u zapisima nije bilo pomena zemlje Srbija, vec Ilirije! Nemacki dokumenti su puni spomena Ilira a ne Srba. Siptari su sa Kavkaza i imaju veze sa Ilirima samo koliko su pomesani sa nama. Albanija je nasa zemlja i siptari su uz pomoc komunizma najvise odstranili nase stanovnistvo menjajuci im imena i prezimena i ruseci sve crkve i manastire. Mi ako nismo Iliri onda smo mi stranci ovde! Ja stvarno ne znam ko su Sloveni? Znam samo za Ilire i Sarmate od kojih su kvazi istoricari napravili neke Slovene pa sami ne mogu jos da se sloze da li oni slave slavu, pisu, kolo vode ili robuju. Staroslovenske crte, reze(rune) nisu staroslovenske vec ilirske, etruscanske, vinacnske, sve samo ne slovenske. Juzni Sloveni, tako nesto ne postoji. Kako su jos uspeli da budu juzni a dosli sa se severa ili sa Karpata?

Pazi ovde je napisano dosta toga diskutabilnog. Prvo Karlovacki mir je potpisan izmedju Austrije i Turske tako da je suvisno uvrstati Srbiju i Srbe u raspodelu teritorija kad smo bili pokoreni i nista se nismo pitali. Srbi se ovde pominju kroz dokumenat u kojem se Turska obavezala da spreci upade Srpskih hajduka na teritorije Zemalja sa kojima se tada granicila. Tako da ovo pisanje da se nekakvi Iliri spominju i da smo mi Iliri to je nepotvrdjeno i bez argumenata napisano. Ja nigde nisam nasao te zapise o kojima ti govoris u svom izlaganju.
  Izjava tipa kvazi Istoricari i nekakvi Sloveni je toliko bespotrebna, da neshvatam da si mogao da dovodis u pitanje postojanje ove grupacije, cije naseljavanje i dolazak na Balkan je potvrdjeno na milion mogucih nacina.
Naziv Juzni Sloveni, nema veze sa time odakle su dosli vec gde su otisli, a ovi su otisli ka jugu, pa su ih njihovi sunarodnici recimo na severu nazivali juznim Slovenima (vidis i oni su imali juznu prugu ;D) i tako je ostalo, ali ti brate rezes i nipodastavas sve sta stignes bez i jednog valjanog dokaza.
Siptari i Iliri nemaju nikakve veze to si upravu. Siptare su doveli Turci, i ovi su im bili konjusari, a nazivali su ih arnauti. Prvobitno su ih naselili u oblastima od Kursumlije do Vranja, a kasnije kada su primili Islam, raselili su ih na Kosovo. Dokaz za ovo su prezimena koja i dan danas siptari imaju a odnose se na mesta odakle su dovedeni na Kosovo.Iz okoline Kursumlije recimo (mesto Kastrat=prezime Kastrati).
Kosovo je u to vreme bilo kruna srpstva i pravoslavlja, sto govore i gradjevine koje imamo tamo. To je i bio razlog zasto su arnaute poslali na Kosovo, da smanje koncentraciju Srba i primoraju ih da uzmu Islam. Najlakse je to uraditi tako sto ces na delu pokazati kako zive oni koji su primili Islam. Siptarima su dali zemlju po Kosovu i Metohiji i odjednom od konjusara koji su verovali u zivotinje, postadose gazde sa svim beneficijama. U prilog ovome govori i to da i dan danas nijedna muslimanska zemlja, na Siptare i Albaniju ne gledaju kao na svoje, vec ih odbacuju. Realno gledano drugaciji su ovi u Bosni muslimani i siptari muslimani, za ove u Aziji da nepricam. Cinjenica je da u Albaniji postoji ogroman broj katolika Albanaca, koji vaze za prave starosedeoce te teritorije. Ovi ostali su ili pridoslice, ili oni preletaci iz vere u veru. Kad su se nastanili poceli su da se upoznaju sa Istorijom podneblja i iskopali Ilire. Zna se da su iliri grupacija koja je naseljavala teritoriju od Panonske nizije pa do obala Jadranskog mora i južne Italije, a na Balkansko poluostrvo su dosli jos 1300 godine pre Hrista, ali sto je najbitnije za njih pre Slovena. Samim tim pokusavaju da svojataju sve sto je ilirsko, od imena do nosnje. I iznose nekakve tvrdnje kako su oni bili tu, a svi ostali dosli posle njih sto je apsolutna neistina. Sto se tice komunizma i siptara, nije bilo potrebe da nas neko unistava jer je njih vec tada bilo znatno vise nego nas na teritoriji Kosova i Metohije. Komunizam je njima dao ustav koji je zajebao nas narod i zemlju Srbiju. Upravo je to jos sezdesetih godina Rankovic pokusao da spreci, otimanje teritorija Srbiji, ali su ga drugovi iz komiteta zajebali i dali Titu i Kardelju na tacni. Tako je dosao ustav iz 1978 godine gde su Siptari napokon legalizovali sebe i Srbiji ostavljena vecna muka i problem.
Ovo sto si ti pisao o Srbima i Ilirima nije tacno.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 6 Gost(a)