21-01-2013, 07:55 PM
Moram malo da se oglasim..mada to retko cinim osim u slucaju da imam za to jake i argumentovane razloge. Ovaj put to cinim ne zbog komentara za postavljene oznake (zelim da verujem da su originalne a ne poskidane odnekud sa neta )...vec da se osvrnem na razne suvisle , suvisne , jalove i isprazne komentare nekih ovde prisutnih clanova ciji se postovi svode na ispis nekoliko reci a ponekad cak celu recenicu uspeju da postave. Dobro..reklo bise...kratko i jezgrovito..ali. da nije nesto drugo u pitanju ? Ja sam na ovom forumu nepunu godinu dana i imao sam osecaj da sam dosadan sa svojim komentarima a neretko i duzinom istih bez namere da brojem istih postignem neke "limite" radi prefiksa pod mijim imenom. Da sam sve to postavio za 15 dana od registracije bio bih verovatno "SAMPION FORUMA" sa svim onim sadrzajima polemikama diskusijama pa cesto i sa razmenom malo zustrih rasprava "ali osnovanih" neulazeci u to dali sam na kraju bio u pravu ili se povukao u nedostatku dokaza....sve je to za ljude !!! Ali da se moji postovi svode na komentare u stilu...NEZNAM......MOZDA.....DA U PRAVU SI.....ILI NISI U PRAVU.....I SVE TAKO U NEDOGLED....SPRINTAJUCI I JURECI STATUS "PROFESIONALCA" PO SVAKU CENU...E U TOM SLUCAJU MOLIM ADMINA I MODERATORA DA ME POD HITNO DEGRADIRAJU I POD MOJIM IMENOM VRATE STATUS "POSMATRACA"...MNOGO CE MI TAKO BITI MIRNIJA SAVEST..I NA MIRU CU MOCI DA SE POSVETIM "PRAVIM POSTOVIMA" I KOMENTARIMA A I DA UCINIM JAVNIM SVE STO SMATRAM DA CE SVIM KOLEGAMA NA FORUMU BITI OD KORISTI..."PRAVE KORISTI"......OVAKO....NEMA SMISLA.....
....DODJOSE DIVLJI I ISTERASE PITOME..................toliko od mene
"KO RAZUME SHVATICE"
....DODJOSE DIVLJI I ISTERASE PITOME..................toliko od mene
"KO RAZUME SHVATICE"