05-09-2012, 10:14 PM
na 80 cm pa to je odlicno za jedan monetar,da ide tolko u zemlji,bravo,taj hp je tada cudo,bravo,najbolji monetar.
Minelab CTX 3030
|
05-09-2012, 10:14 PM
na 80 cm pa to je odlicno za jedan monetar,da ide tolko u zemlji,bravo,taj hp je tada cudo,bravo,najbolji monetar.
05-09-2012, 10:32 PM
sarapt , rec je ostavi , ne o komadu.
Ponasas se stvarno bez veze,kao da si u decijem vrticu.Daj uozbilji se malo ako je to kod tebe ikako moguce.
05-09-2012, 10:44 PM
pa za ostavu i ti govorim,sigurno novcic ne moze da uhfati na 80 cm,novcic na 30 cm.ili pa ne
10-09-2012, 04:03 PM
kada vec pricamo o dobrim aparatima ne znam da li vam nesto govori RADIJAN-4,RADIJAN-2001 SFD ili TDC-2006. Imao sam srece da upoznam konstruktora i vidim kako radi jedan od takvih aparata. Dok smo sedeli za stolom nisam bas bio toliko ubedjen da aparati bas tako dobro rade kako oni pricaju, pa sa komentar''ako sa tim nadje nesto ja cu to da pojedem bez hleba''. Kasnije kada smo testiralli aparat morao sam da povucem sve moje komentare. Postoji jos jedan primerak slicnog aparata u privatnom vlasnistvu nekog njegovog prijatelja sa kime je saradjivao iz timocke krajne.
http://www.youtube.com/watch?v=6lVeQp0CIaA
12-09-2012, 11:57 AM
izvinite sto se mesam al smatram da je bagzijev detektor od 500e jako prihvatljiv za nase trziste ako zelite da ne nadjete nista a da se posle jurite sa njim i pljujete po njemu za iste te pare..... znam jednog kolegu koji je kupio njegov pim 2 posle mnogo hvaljenja i pevanja hvalospeva koliko je dobar detektor otisao je na teren zakopao limenku od pastete i na 15 cm dubine je jedva video
toliko smo ga zezali da covek samo sto nije zaplakao....
12-09-2012, 08:05 PM
Ako je bilo posle kilo onda je uspeh ako ste mogli i da ga ukljucite.
03-10-2012, 09:53 PM
(12-09-2012, 11:57 AM)mene_kilo_dosta link Piše:izvinite sto se mesam al smatram da je bagzijev detektor od 500e jako prihvatljiv za nase trziste ako zelite da ne nadjete nista a da se posle jurite sa njim i pljujete po njemu za iste te pare..... znam jednog kolegu koji je kupio njegov pim 2 posle mnogo hvaljenja i pevanja hvalospeva koliko je dobar detektor otisao je na teren zakopao limenku od pastete i na 15 cm dubine je jedva video Slucajno sam video ovaj tvoj komentar pa evo i da dam adekvatan odgovor. Vidis prijatelju, ti protiv mene i mojih detektora iznosis ozbiljne optuzbe, i to je ok s' tvoje strane... Medjutim imas li ti neki argument koji tvoje tvrdnje potkrepljuje? Ja za sada nisam nikom prodao detektor po ceni od 500e kako ti tvrdis! Tamo stoji trenutna cena od 400e, medjutim isti taj tvoj prijatelj je isti taj PIM-2 uzeo za mnogo mnogo manje para od 400e. Mene nije mrzelo da nabrzaka izbacim samo isecak video snimka koji se suprotstavlja tvojim neosnovanim tvrdnjama. Deo video snimka mozes videti na sledecem linku --------------------------------------------------------------------------------------- http://www.youtube.com/watch?v=_RzDmyJJl...e=youtu.be --------------------------------------------------------------------------------------- Svako ko je kupio detektor od mene se licno prilikom kupovine uverio u karakteristike istog, a sta ce kasnije ko s' detektorom, i kako da radi ne tice me se. Na prilozenom video snimku mozes da vidis da isti taj PIM-2 koji ti pljujes bez vecih problema detektuje u VAZDUHU 5 dinara na oko 30cm i 10 dinara na oko 34CM. Ovo u VAZDUHU sam namerno napisao ukoliko sporis to sto je test radjen u vazduhu!, a objasnjenje je u sledecoj recenici. Ukoliko i malo poznajes metal detektore, morao bi da znas da PI detektori postizu mnogo bolje rezultate u zemlji nego u VAZDUHU, razlog tome je sto je zemlja daleko bolji provodnik elektromagnetnih impulsa od vazduha. Lose je tebe neko druze informisao o PIM-2 detektoru, a ako si ocevidac kao sto kazes onda lepo zabelezi sve to kamerom, pa postavi ovde i sve nas lepo nasmej, ja ti se ni malo necu ljutiti vec cu i sam sebi poceti da se smejem ukoliko moj PIM-2 ne bude video limenku na 15cm kao sto ti kazes. Ziveli Bagzi
11-10-2012, 03:58 PM
Vidim da svako od vas ima svog "miljenika" . Imao sam prilike da rukujem do sada sa samo 4-5 aparata, bili oni VLF ili Pi. Za sada sam najvise bio zadovoljan prvom verzijom puls stara. U poslednje sve vise verujem da aparat koji sam samo jednom testirao prevazilazi mogucnosti pa SKORO svih aparata. Nazalost ove godine nisam imao mnogo vremena za setnje po mom kraju jer sam uglavnom bio van Srbije, pa da vam i sa nekim video klipom predstavim rad i testiranje ovog aparata. Samo mogu da kazem da je aparat daljinac i postoje samo 2 primerka u Srbiji. Postoje i slicni modeli proizvedeni u Srbiji izmedju 1999 i 2007 godine.
12-10-2012, 08:44 AM
Lepo Koplje
A sto si ga zalemio za to postolje?
01-11-2012, 09:44 AM
odlican aparat ....
konane za postolje mora da bude zalemnjno i jos moras da fiksiras dobro ceo uredjaj jer ako u blizini ovog uredjaja postoji neko zlato oce ovo koplje da odleti u tom pravcu a domet mu je preko 18,98,9 km i brzina preko 274.5 km/h tako da prilikom rada sa ovakvim i slicnim uredjajima morate da budete veoma oprezni posledice mogu biti opasne po vas i po siru okolinu jos da napomenem da posle 1999 godine ovakvi uredjaji su na crnoj listi americkog FBI cak ide dotle da su i ostale belosvetske agencije zabranile upotrebu ovakih uredjaja i L RASLJI viskova i svega sto moze da se samolansira prema meti RAZLOG 1999 u reonu sela BUDJANOVCI jednim ovakvim uredjajem je oboren americki avion F117 nevidljivi jer je pilot aviona imao zlatne zube a dosao je u domet jednog ovakvog uredjaja i eto belaja :-[ |
|
|