Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IZGUBLJENI GRAD ARGOS
Sto se tice ove lokacije sve ove price o Agrosu pominljete i BOGORODICU ili STENU uvijenu koja iz daleka izgleda kao ZENA KOJA DRZI U RUKAMA DETE OK !!! Znam gde je isto tako i SNOP SENA sa rupom u sredini koji je smesten na vrh brda da Severo istocne strane OK !!! I to znam gde je ZASTO NIKO NIJE SPOMENUO ZA SAT 5 do 12 KOJI JE UNISTEN od strane nekih pametnjakovica jer je gospoda cula da postoji sansa da je iza tog unikatnog sata i gravirane u steni sat 5 do 12 raznet ??? ZASTO zasto to nije u redu na zalost sve imam fotografisano i dosta pecina i svata ali sat ne mam mada od prilike bih mogao da ga nadjem sa mojim dronom za 30 min ako me sreca bude pratila i poznam nekadasnju stenu na kojoj je bila uklesana neka poruka ?Toliko za sada VUDU ALEN imam jjednu molbu za vas ako znate nesto vise sto se tice grada agrosa ili mislite da treba proveriti ja mogu da odvojim vreme i podignem dron da sve dokumentujem i probamo da nadjemo okvirno gde bi mogao da bude taj naj znacaniji grad iz davnina koji krije razne pisanije kako se nase covecanstvo kretalo pre vise od 2000god i to je vece bogatstvo nego ceo sleper zlata !!!!Aparati su spremni lokacije ima i oko rgotine i tog dela gde bi trebao biti Agros ali nisam sve hteo odma da iznesem ..Svako dobro nadam se da ce ova tema zaziveti i vise ljudi pokrenuti u iztrazivanje ove prelepe planine i ceo kopleks pecina sa dobrim ljudima sve lako ide svako dobro i ajde da komentarisemo ovu temu ..SASA Bor
Odgovori
Druze pa kad sve to imas uslikao zasto ne pošaljes da se to desifruje?
Odgovori
Druze kao sto sam i napisao ja ovaj teren dosta dobro poznajem i sve sto sam rekao o ovom naj znacajnijem jos ne istrazenim lokalitetom trazio sam pomoc od ljudi koji dobro znaju o kakvim se lokalitetu radi i hteo sam da pokrenem temu iz jednog razloga ako gospodin Vudu Alen ima neka saznanja gde tacno treba traziti grad a ja ne mam ta saznanja niti sam rekao da znam ne sto vise sem da znam gde je stena krecnjacka bela koja izgleda iz daljine dali sa 200m ili 800m isto a to je Zena drzi dete u rukama i izgleda kao sa freske kada Bogorodica drzi dete u rukama ali prilaskom na 100m 50m to je uvijena bela krecnjacka stena koja lici na stenu kao i svaka druga stena samo bela potpuno bela stena .Zatim pomenuo sam snop sena iza kojeg u neko doba god probija se sunce i pokazuje u neku stenu sa suprotne strane klisure i pokusali su neki ljudi dinamitom da rese te stene u koje dopire ta svetlost u doba nekog od 4 godisnja doba a ne znam nista vise o tome sem da znam gde je i da imam slikano dosta slika tog mesta posto sam istrazivao ovaj predeo 4 god i to sa nekolicinom tragaca koji su ipak imali neka saznanja a ja na zalost nisam jer nisam ni pitao iz prostog razloga kada mi idemo na neki teren a kreces se sa nekim tragacima koji imaju samo zelju za traganjem i nista vise i misle da je dovoljan cekic macola od 5/10kg i udri ,rokaj i rusi pa ako nesto bude super ja ne volim takav pristup i ne idem nikada vise sa divljacima i ne gativnim i ne ispunjenim ljudima jer tada od traganja i ideje da se nesto nadje NEMA NISTA  .Nego udaljih se sa teme i da spomenuo sam famozni sat 5 do 12 i ovako sam rekao da znam da su ga neki ne ljudi srusili dinamitom i da se to desilo kada je SRBIJA BILA BONBARDOVANA OD NATO FASISTA lm nego da nastavim neko je dosao do zakljucka da je neko ne kada rekao da mozda iza tog sata gde je pisalo 5 do 12 ima zlata i srusise to mesto ili tu stenu kako hoces i ja sam dodao da bi mogao da je nadjem i lociram dronom i slikam sve sto je ostalo od tog mesta a sliku samo tog sata 5 do 10 NEMAM ali se nadam da neko ima jer je to sruseno za Vreme nato bombardovanja ..I zamolio sam Vudu Alena da ako zna nesto vise ili neke smernice za dalje gde mozemo traziti a ja sam  rekao da dron imam detektor imam sve imam ekipu cu skupiti jer mi planinari i spremni momci trebaju i krecemo ali samo  sa pravim smernicama i pokusavam da pokrenemo ovu temu da svako ko nesto zna kaze i da probamo da se organizujemo mi SRBI mi TRAGACI i da nadjemo vise taj LOKALITET I MOZDA OVI KRAJEVI BUDU ZASTICENI u suprotnom kop se siri i kinezi sve ruse i drobe tako da je sada zadnji momenat jer za 13 god kinezi idu i ostavljaju grad duhova nema rudnog bogactna nema ni ljudi sve odneli ovi sto hostapleri pa makar ARGOS da sacuvamo za nas SRBE !!! NADAM SE DA CE NEKO OVU TEMU DOPUNITI !!!
Odgovori
Upravu ste gospodine,mene jako zanima ova tema a deli nas i ljubav prema dronovima. Ja sam planinar ljubitelj prirode a zlato i blago me ne interesuju. Veliki pozdrav za vas!
Odgovori
(31-10-2023, 02:49 PM)Kole Piše: Upravu ste gospodine,mene jako zanima ova tema a deli https://atelierrebul.hr/shop/category/mi...svijece-24 nas i ljubav prema dronovima. Ja sam planinar ljubitelj prirode a zlato i blago me ne interesuju. Veliki pozdrav za vas!

Hvala vam na divnoj poruci!
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)