Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
кантар и пушка
Zdravo Grants
Moram da ti odgovorim jer vidim da niko ne zeli da ti kaze nista. Kao prvo kantar i ti pistolji nemogu da budu blizu jedan drugom. Kod kantara i puske imas jos znakova. Prvo ima jos dva kantara jedan je od 144 oke a jedan bi trebalo da bude od 40 oke. Na izvesnoj udaljenosti odatle ima dve devojke jedna ima cvet u uvetu.
A sto se tice pistolja . Da li ima vodopad?
Jedan pistolj je opalio tri arsine u pravcu gde je opalio je tapa. Razbi zamazano i uzmi 400 komada. Kazi koje si jos znakove tu video a mora da si ih video .
Pozdrav
Odgovori
e ne moze covek posteno ni da se oleci .  Wink  sva sreca pa ima sluha za ljude oko sebe i nije sebican . nemoj zaboraviti ucinjeno dobro GRANTSE . Naravno ako nije ocisceno vec .
Odgovori
(04-06-2012, 12:26 PM)mincic link Piše: e ne moze covek posteno ni da se oleci .  Wink  sva sreca pa ima sluha za ljude oko sebe i nije sebican . nemoj zaboraviti ucinjeno dobro GRANTSE . Naravno ako nije ocisceno vec .
Nisam bio nekoliko dana bio sam kod pištolja. Kosač koristim ovu priliku da ti kažem da pogledaš poštu!!!!!! Nisu bili 400 već 137 srebrnjaka taliri. Minčić ja ne sam zaboravil čoveka i nesam nefer igrač. Ću stavim slike od srebrnjaka. Pogledaj poštu kosač!!!!!!
Odgovori
Cestitam  kolege.Nastavite dalje.Grants potrazi i ostale znake koje ti je covek trazio i nek vam je sa srecom!
Odgovori
po ovim crtezima koje imam... ovaj kantar oznacava da ima 3 ostave a ne jedna
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)