Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Starter
Pozdrav,

Hteo bih da kupim jedan od pocetnickih detektora. Na sajtu metaldetektori ima par modela do recimo 250eur ( mislim da ih zovete zujalice u strucnim krugovima Smile ) i kao najpovoljniji predstavljeni su Fisher F2 sa sve dodatnom sondom i pinpointerom, i Teknetics Alpha.

E sad kao totalni laik, malo sam guglao i video da recimo u dolarima, preko, oba imaju istu cenu, sa tim sto Teknetics vidi dublje. Dubinu su prikazali kao dubinu na kojoj detektor vidi novcic velicine 25centi americkih, i razlika između ta dva je nekih 5cm u korist Teknetics Alpha detektora. Mislim da je Teknetics i malo laksi.

Ok sad pitanje za raspravu: da li su dtektori u toj klasi generalno gledano isti (zujalica koa zujalica) i da li uopste razmisljati o tome koji kupiti ili jednostavno uzeti eto recimo koji je na lageru?

Ima tu jos nekih parametara, no kod ove klase ( right out of the box) detektora, ovako od oka, nisam siguran da igra ikakvu ulogu.
Odgovori
DRAGI KOLEGA...PRE SVEGA DAJ SAMOM SEBI ODGOVOR STA ZAPRAVO ZELIS DA TRAZIS PA NA OSNOVU TOGA I BIRAJ "ALATKU" ZA TRAGANJE. DVE OSNOVNE PODELE POSTOJE A TO JE ..."PI" I "VLF" UREDJAJI...CITAJ KOJE SU RAZLIKE I STA TI ZELIS PA TEK ONDA KUPUJ STA TI ODGOVARA. POZDRAV  Wink
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)