Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beli kamen
abre brakj ne viditeli 4e nai otgore ima napraven KEZ deka meri da se prosledi u koj posoka gleda i na kakvo meri toj kez moze na drug znak kamokot e interesen
Odgovori
Zmija je klesana a sa desne strane od nisana je uklesan i jedan cup ako primecujete.Nisan pokazuje na jednu gomilu naslaganog kamenja udaljenu oko 150m gde raste ruzino drvo !!!
Odgovori
Kad  si sve znajes sto joste taj gramada tuj stoji?
Odgovori
Ja samo zelim za potvrdu onog u sta i sam sumnjam da jeste...jedan po nesto zna a vise njih znaju vise... Big Grin  evo kako izgleda okolina
[Slika: 5d6y3m.jpg]
[Slika: 2uiaclw.jpg]
Odgovori
Sad se cupce jasno vidi...Nego u sred je slomljeno .Sto se blize do njeg primicas to ti je nisan vazniji  a i vazno ti je kakav si strelac tako toj cupce neje pri kamen .. A toj  zmicence otrovno sa tuj trouglastu glavu ispazilo jezice ....Cim trazis pomoc znaci da si pretresal i to sa ubav aparat  ..Ega plandjije iskopav neki plan  pa da rodjo pljunete u sake i to bratski podelite  valja se tako...Ja sam za planovi siroma  toj  si nemam  samo  si pomalko radi ovaj moj Svrliski kompkjukter i ovo moje  Svrlisko ajducko oko.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)