Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Egipatsko zlato ?!
hahahaha,,,e ,dobro mi dodju ove price pred spavanje.Hvala za bajku kosac Smile
Odgovori
Pozdrav
Grrome , recimo to ovako . Da si upoznat sa jos par drugih da ih nazovem legendi , ne bi toliko bio zacudjen ovom koju je kosac naveo . Reci cu  ti samo ovako a to je toliko neverovatno da se i ne pise . A objasnjava mnoge dogadjaje oko zakopanih blaga u ovom kraju i postojanje velikih magaza , veoma zasticenih u nekim slucajevima zasticenih neverovatnim spravama . Da ti nagovestim samo  , postoji prica da je u smokovj jami pohranjen zavetni kovceg , za tri cuke i ostale ovde pomenute velike magaze se pretpostavlja  da su pune neverovatnim relikvijama verskim i OSTALE prirode ( casni krst npr ) . Neke druge stvari necu ni da napominjem . Recimo ovako . Ta egipatska ekspedicija je posla na poklonjenje . A ti sad cepaj po legendama i sve uklapaj kako ti drago . A mozda ces jednom , kao ja , naci nekog da ti razjasni podlogu dogadjaja ovde . Ukoliko budes imao srece . kosac prosto nije zeleo da ulazi u polemike nepotrebno . nemas  nivo znanja da bi raspravljali o ovoj temi . i naravno nemoj se naljutiti jer ovo nivo znanja se ne odnosi na naucna saznanja i naucno priznatu istoriju , vec na onu pravu .
Odgovori
Mincic, ma sve je u redu,,,samo neznam zasto stavljas toliko interpunkcija u toku pisanja (?) .
Odgovori
Sto se zivotnog veka tice Donce pobrkao si loncinci.Duzina zivota zavisi od puno stvari a najvise od genetiku sto ti tece kroz zilke a Bogami i od sudnji dan.Neki su ziveli kratko [bolesti ratovi]a neki pak dugo.I oceva i majkina familija  je imala preci sto su ziveli i preko 100 godine.Moj pradeda Anta je ziveo 115 godine.U 100 godine dok je cuvao vinograd u Djokin grob ispod Kurvin grad je skakao u dalj sa unuci. Moji dedovi  i babe su ziveli  preko devedeset godine a kroz zivot su mnoge patnje i maltretiranja pregrmeli.
Prirodna selekcija  .i probiralo se ko ce sa koga da se uzima  i orodjuje.Sada je drugo savremeno doba vise se interesuju od poreklo na macke i kuciki sta ce sa koje da se upari  da se dobije bolji kvalitet .A kod ljudi  je sad sta koj dovati.
A be grome i tebe vidim iza Kosaceva ledja na nebo.Izgledami da si prespio sve sto se ispred tebe desavalo.Mani spijenje  i interkpunkcije  i svetli rodjo putinjke nocu  da ne odletimo rnjacki u trnjak i koprive.
Zamalo da zabravim da pozdravim Kosca sad mi je srce na mesto kad vide da  se vratio od odmor.

Odgovori
Pa sad ako je interpunkcija ono sto te brine , onda mogu i bez zareza . ali ako se setis gde jedan zarez vodi  ........
Odgovori
ma kakve legende napisao si da malo VAS zna gde je. Koji su to VAS? TI i jos recimo dva ili tri coveka, ali bitno je da ti znas, a ako ti znas to nisu legende.
Jaoj brate svega i svacega ima na ovom forumu.
Odgovori
Zdravo Donce!
Vidim u tvojim recima ima vise omalovzavanja nego sarkazma. To dosta govori... . Ako imas neki argument za suprotno misljenje slobodno ga iznesi a prazne reci ostavi po strani. Jedna je stvar SIGURNA a to je da rudnik zaista postoji. I to je aksiom. E sada tvoje je da pokusavas da saznas da li  i gde je...!?
A sve ostalo KAKO SAM VEC I REKAO spada u LEGENDE  jer se tu i nalazi!
Poslacu ti na privatnu postu slike da vidis unutrasnjost rudnika .
Pozdrav!
Odgovori
Da lI ima neke veze legenda sa Dve kule..... sa pocetnom tackom  MIca <micka damba Smile
Odgovori
meni nije namera da te omalovazavam niti sam pisao sa dozom sarkazma. Citirao sam tvoje tekstove i iznosio svoje misljenje. Napisao si bajku, pa bi da se izvuces kao nisi je ti izmislio vec je legenda. Sto se rudnika tice slazem se da postoje rudnici, na teritoriji srbije to je cinjenica koju svi znaju, ali sta ima u tim rudnicima, verovatno nista. Znam da postoje u okolini Kursumlije, tj. Kursumlijske banje.
Odgovori
PROCITAO SAM PRICU I INTERESANTNA JE.ASOCIRA NA KURJACKU PECINU
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)