Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gde je Kameno selo?
Ko zna neka se javi!!!  Smile
Odgovori
Mislim da je kod Petrovca na Mlavi , kako mi je pokojni deda pricao a sada se zove Kamenovo, inace je selo poznato po pcelama i proizvodnji meda ,a u doba turaka harac su placali medom.  Mozda sam malo pomogao . Pozdrav
Odgovori
moseli tacno da kasete sto tacno drugo treba da ima jas nesto za met imam nesto samo dali se klapa da ne e brodot ili camec taka nesto u vrska so kamenovo neznam tacno mose da sum greska poz
Odgovori
Hvala citytaxi ali ne odgovara mi geografski.  Smile
Himovich nekada je bilo selo i bio rimski grad imao i crkvu. Tu su nekada (a mozda i sada) seljaci obradjivali kamen i sa njim pokrivali kuce. Mnogo je jako mesto.Povezano je mnogim tunelima!!!
Toliko ti mogu sada reci. 8)
Odgovori
hvalati i ot kaj tolku tacni informaci ti si cudan covek poz
Odgovori
u Bugarsko ima selo Kameno Pole se zove i tamo e imalo Rimsko kale ima i samoroden kamenen most eva vi sliki

[Slika: 3925959l.jpg]

[Slika: 3597549f.jpg]
Odgovori
cska sofia
Ne odgovara!Treba selo u kome su seljaci pravili alate od kamena i kuce su im pokrite sa kamen. Sada se ne zove vise tako. Pravili su ostrila i vodenicne tockove
Pozzz
Odgovori
dali nekoj postoi da mi kase sto znaci klesani kostandin i elena mnogu se ubavi koga sonce gi fakja i svetat umetnost verujte poz
Odgovori
Blizu Kumanovo ima mesto  sto se zove KAMENO POLJE tamo su pravljeni vodenicne tockove a preko brda su pravljeni grlici za bunari i kameni grobova .
Odgovori
Kameno selo koje i danas tako zovu, jer su kuce pravljene iskljucivo od kamena, se zove Gostuša
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)